Nemir
Iskusan
- Poruka
- 6.305
Ja je ljubim onda podriguje
za moju ljubav neće ni da čuje
-Đ. balašević
za moju ljubav neće ni da čuje
-Đ. balašević
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,bas si pogodila pesmu..ti je verovatno volis a ja sam je odziveo u stvarnom zivotu. Jedino sto nisam uspeo da joj napisem pesmu,bar ne u vremenu dok je maska decaka bila na meni! Sad jesam,i ne samo jednu. Valjda kad volis, a taj trenutak koji moze da potraje kao vecnost, ne zelis da izgubis pisuci po papiru,vec pesmu ispisujes po zeni koja ti je u zagrljaju.Pesmu napises kad carolije nestane..kad ostanes sam,kad shvatis da si je(mislim na zenu) zauvek izgubio i plod patnje je pesma..
U svakom slucaju najbolja Djoletova pesma,mozda i"Naposletku" za produbljivanje patnje.
uh... ja sam se trovala tom pjesmom nakon jedne skoro zavrshene priche...bila sam u katastrofalnoj depri,a ta pjesma mi je tako lezala...svaka rijech me boljela...:-|:-(jednom mi je jedan decko,dok smo se vracali kuci iz grada, pevao Naposletku... Ubrzo me je ostavio..
SLUCAJNO, ALI I JUCER, NEDELJA, BALASEVIC JE BIO NA TV.BALKANSKOM ULICOM , ,1DEO. DALI JE NEKO GLEDAO.
Imam snimljeno, od ranije.Gde da propustim toliko duhovitog pozitivizma.
I romantiiiiičnog pogleda na ovaj crno/beli svet.
(Doduše, priznajem, nisam skoro odgledala, dobro si me podsetila na tu kasetu.
)
heh,ne dam se...Ne daj se, soffy! :-(
Da li je neko od vas citao knjigu kao rani mraz