Reke neće stipendiju za devojčicu iz lavine

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s234165/Info/Srbija/Reke_nece_stipendiju_za_devojcicu_iz_lavine.html
Porodica Reka iz sela Restelica u opštini Dragaš odbila je ponudu predsednika Srbije Borisa Tadića da Narodna kancelarija stipendira petogodišnju devojčicu Amseru, preživelu u teškoj nesreći koja je odnela deset njenih članova.
v234165p0.jpg

Predstavnici porodice Reka su u izjavi za KTV rekli da im je dovoljna pomoć njihove države.

Juče je saopšteno da je Narodna kancelarija predsednika Srbije ponudila da stipendira devojčicu do njene 18. godine.

:zskace::zskace::zskace:
Е, вала свака им част...
Да се нађе бар неко да одебе овог дупелисца и увлакача...

Tadiću , mrvo od čoveka! Ja čija plata ne prelazi 40 i kusur hiljada, do sada sam pomogao n porodica sa malom ecom. I o tome nisu novine pisale. Stidi se, sram te bio kada se ponosiš javno time što si dobro učinio!!! Ne čini se dobro da bi se time slava stekla! A i ada se takva slava stekne ona goruščiji ukus ima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neka nezna desnica Tvoja što čini levica Tvoja!!!
Toga da se ubuduće držiš ako se želiš čovekom zvati!!!

Poslednja izmena:
http://www.mondo.rs/s234165/Info/Srbija/Reke_nece_stipendiju_za_devojcicu_iz_lavine.html
Porodica Reka iz sela Restelica u opštini Dragaš odbila je ponudu predsednika Srbije Borisa Tadića da Narodna kancelarija stipendira petogodišnju devojčicu Amseru, preživelu u teškoj nesreći koja je odnela deset njenih članova.
v234165p0.jpg

Predstavnici porodice Reka su u izjavi za KTV rekli da im je dovoljna pomoć njihove države.

Juče je saopšteno da je Narodna kancelarija predsednika Srbije ponudila da stipendira devojčicu do njene 18. godine.

:zskace::zskace::zskace:
Е, вала свака им част...
Да се нађе бар неко да одебе овог дупелисца и увлакача...

Odbili su pomoć od predsednika Srbije i rekli da im je dovoljna pomoć NJIHOVE države.
Koje države?

Sram da te bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Očišćea je od onog naroda koji je bio većina pre nego što su Vas kaboji pomogli!!!!!!!!!!!!!!!! Ali neka On vidi sve, pa svakome po zasluzi daruje, slava Njemu!

Ma to je najveca laz koju sam cuo. Cuo sam ovde da su srbi bili vecina pre stotinak i vise godina a sada od tebe cuh da su i pre deset godina bili vecina. Koliko je za nekog veliko 10% boze mili.

Ma to je najveca laz koju sam cuo. Cuo sam ovde da su srbi bili vecina pre stotinak i vise godina a sada od tebe cuh da su i pre deset godina bili vecina. Koliko je za nekog veliko 10% boze mili.

Nije na meni da te učim, ali Srbi su tu bili veina, šta god ti o tome mislio. Nego ne *****j o tome ovde je reč o ljudima koi su odbili pomoć Tadića. Pa ako mogu pomoći tom detetu , spreman sam pomoći, dajkle?

Nije na meni da te učim, ali Srbi su tu bili veina, šta god ti o tome mislio. Nego ne *****j o tome ovde je reč o ljudima koi su odbili pomoć Tadića. Pa ako mogu pomoći tom detetu , spreman sam pomoći, dajkle?
Како да помогнеш кад Џеки и слични њему имају намеру да је продају за 5-6 година?...а можда и раније,банда је то.

Kako javlja radio B92 u 17h rodbina preživele devojčice Goranke koja je izgubila roditelje i ostalih 8 rođaka u snežnoj lavini na Kosovu.Rekli su citiram Dovoljne je pomoć naše države ne treba nam stipendija od Srbije.E sad Tadiću kad te ne poštuju Goranci kojima nudiš pare na Kosovu šta očekuješ od Srba koje si ostavio porobljene na Kosovu.

Kako javlja radio B92 u 17h rodbina preživele devojčice Goranke koja je izgubila roditelje i ostalih 8 rođaka u snežnoj lavini na Kosovu.Rekli su citiram Dovoljne je pomoć naše države ne treba nam stipendija od Srbije.E sad Tadiću kad te ne poštuju Goranci kojima nudiš pare na Kosovu šta očekuješ od Srba koje si ostavio porobljene na Kosovu.

Prvo,baš me briga što Goranci neće da prime naše pare.I bolje je!

A drugo,Srbi sa Kosova i te kako uzimaju naše pare,i to godinama.I to uzimaju i previše!

Trebalo bi tu da se zavrne malo slavina.

Razmazili su se dosta oni dole.Samo zevaju kao prazne plevnje i traže pare!

Prodji Zvečanom i pogledaj kakve su im kuće!A ovde narod gladuje.

Prvo,baš me briga što Goranci neće da prime naše pare.I bolje je!

A drugo,Srbi sa Kosova i te kako uzimaju naše pare,i to godinama.I to uzimaju i previše!

Trebalo bi tu da se zavrne malo slavina.

Razmazili su se dosta oni dole.Samo zevaju kao prazne plevnje i traže pare!

Prodji Zvečanom i pogledaj kakve su im kuće!A ovde narod gladuje.

Da, ali su oni stalno ugrozeni a ti ne.Sada kada zavrse sa referendumom treba im ukinuti sve finansije i struju,ako ne slusaju maticu drzavu neka se snalaze kako znaju i umeju.

Back