Тадићу, примири своје коалиционе партнере!

Pa necu da ti osporavam. Besmisleno je zidu osporavati. Ti pokusavas da meni nesto prigovaras, a ja sam barem deset puta vise od tebe bio u svemu tome i jos sebi dajes za pravo da Dusicu Nikolic nazoves zenom koja bi za pare nesto uradila. Besmisleno mi je da se raspravljam sa tobom. Zivi u iluziji, razmisljaj sta je ko rekao, da li je neko nekog pozvao, ko je kome plakao, a ja cu da pricam, kao i cela SNS, o onome sto zanima gradjane Srbije. Ovo je veoma vazna tema i nema razloga da se vise prepucavas sa mnom, vec probaj, ako umes, nesto da kazes na ovu temu.

Бесмислено ти је синоним за недостатак аргумената ?

Eto dokaza da ja zidu pricam. Necu da ti nista osporavam!!! Mozes li to da shvatis? Ovo je sasvim deseta tema, a recenicom da pare cine cuda za Dusicu Nikolic sama sebe si eliminisala za bilo kakvu dalju polemiku, jer si time pokazala da ne znas nista o odnosima u SRS. Tu je kraj!!!

Само се ти прави луд, неки су тако далеко догурали.

Знаш шта, жути..ево ти
nutkick.gif

roll2.gif

Joj ljudi udavili ste! Čemu rasprava? Pa vi ste isti. Nakrali ste se od države svi zajedno pa se sad pravite ludi i bacate nam prašinu u oči da biste optužili demokrate. Ko vam je famozna Dušica Nikolić kada o njoj polemišete na celoj strani? Jel to baba Tome Nikolića u sedmom kolenu? z:D

P.S. Jovanovićka zaista jeste poremećena i svojim očima sam videla snimak sa sastanka gde je isključen Toma na kom ona plače i šizi nakon što je otišao iz Magistrata. Ne volim ni SNS ali za razliku od wadikawa barem u svojim redovima nemaju psihički nestabilne.

Original postavio Djuka_SNS
1.Mi nudimo saradnju radikalima i zelimo u buduce 2.da
budemo saradnici
, ali ne verujem da ce oni to ikad prihvatiti.
1.Који си ти ЦВЕТКО ( фактор, или чимбеник, пошто "вас воле браћа Хрвати" ) тамо па да ти нудиш сарадњу!?
2.Шта си и где си ти у тој сарадњи!?
Питања су веома конкретна те бих те молио да тако и одговориш!
А и изразито "животна" да видимо са ким разговарамо и "преговарамо" и на ком "нивоу" се све то одвија!?

Original postavio Djuka_SNS
, Ipak sam ja tamo proveo 11 godina i odlicno sam o svemu obavesten.

УУУУ!!!
Па ти се бре гори од Коштуњавог!!!! Њему треба пар месеци до , највише, годину дана, да се обавести, а теби 11година!!!
ЈЕСИ ЛИ КОНКУРИСАО ЗА ГИНИСА!!!
Ако ниси - ТРЧИ!!! ПРИЗНАЋЕ ТИ РЕКОРД!!!
П.С.
А и ако нећеш да "убележиш тај рекорд" ево ја ти јавно честитам на томе како си за проведених 11 година УСПЕО да будеш обавештен. Само бих те молио да ми одговориш :
- А кад су те то обавестили!?
А овим осталим ликовима, типа паприкариуса и њему сличним, заиста на примитивне постове немам намеру да одговарам. Жао ми је само што је управник луднице изгуби кључ, па они могу да пишу слободно по форуму, али верујем да ће се брзо вратити тамо одакле су побегли.

ЂУКА!
Очигледно је да су твоје интелектуалне способности веома ограничене, што би наш народ рек'о "вране ти попиле мозак", кад на пар простих и конкретних питања не знаш да одговориш!!! Како нисам знао ту "чињеницу" и да је "стање на терену" ( број вијуга, 1,2,3 ?, у твојој глави ) горе него што сам мислио и очекивао, извињавам се на претешким и сложеним питањима!Опрости Боже мени грешном, што намучих "човека"!
Ево сад једно простије и још лакше:
"Шта је то у наведеним порукама примитивно!"
А да бих ти олакшао посао - јер ћеш ти претпостављам сад кренути да читаш све поруке на форуму, питање се односи само на ове, горе поменуте поруке. Да бих ти још више олакшао,да се не мучиш ( можда је за тебе и ово тешко ) пре него што даш коначни одговор имаш право да консултујеш свог политичког тату ( фекалног Тому ) и политичку маму ( ЈоргоБанку )!
Полако,смири се и опусти, затим се сконцентриши и не жури !Време за одговор је 48 сати. Да ми се "умно" не преоптеретиш па не пореметиш!
П.С.
Другарски савет. Ако не успеш да одговориш , припази се ових из Лазе , видим "познајеш" се са управником!

Joj ljudi udavili ste! Čemu rasprava? Pa vi ste isti. Nakrali ste se od države svi zajedno pa se sad pravite ludi i bacate nam prašinu u oči da biste optužili demokrate. Ko vam je famozna Dušica Nikolić kada o njoj polemišete na celoj strani? Jel to baba Tome Nikolića u sedmom kolenu? z:D

P.S. Jovanovićka zaista jeste poremećena i svojim očima sam videla snimak sa sastanka gde je isključen Toma na kom ona plače i šizi nakon što je otišao iz Magistrata. Ne volim ni SNS ali za razliku od wadikawa barem u svojim redovima nemaju psihički nestabilne.

kapishnem ti ga ja malo jake vucicu
da ti ga kapishnem majke
u dupe kapishno da ti ga kapishnem

Back