Tadicevci vracaju socijalizam i samoupravljanje u Srbiju!

Sve se plasim da ce tako biti.

Koja je dalabu lazljiva ovaj Cvetkovic, to je za neverovati.

e al pazi kakva je to genijalna strategija

preduzece je propalo i treba da ide na dobos

i mesto da ode na dobos, Cvetkovic vlasniku daje BESPOVRATNO drzavne pare ( sa naglaskom na BESPOVRATNO :hahaha) a vlasnik mu u zamenu daje akcije preduzeca koje je propalo i koje na trzistu ne vrede ni 10 evra z:D

u prevodu daje mu tante za kukuriku

e al pazi kakva je to genijalna strategija

preduzece je propalo i treba da ide na dobos

i mesto da ode na dobos, Cvetkovic vlasniku daje BESPOVRATNO drzavne pare ( sa naglaskom na BESPOVRATNO :hahaha) a vlasnik mu u zamenu daje akcije preduzeca koje je propalo i koje na trzistu ne vrede ni 10 evra z:D

u prevodu daje mu tante za kukuriku

Pa ne, pazi, nece oni tako reagovati tamo gde su stvoreni uslovi za stecaj.

Haha

pa PROSTO z:D

Zato onome sto nema nista , ili sto mu je racun u blokadi ne mozes nista da uzmes, vec samo onome ko posluje uspesno tj ko ima pare z:D

Zato ce da uzmu od ovih sto dobro rade i da daju ovim sto ne rade nista ili su radili lose

KOMUNIZAM SESTRO z:D

Vraca se na velika vrata u Srbiju z:D

Svako ce znaci davati u budzet koliko moze, a uzimati koliko mu treba :hahaha:

Pa i ja sam rekla da ce se komunizam vratiti nastavi li se ovako na velika ili mala vrata, svejedno. To je jasno, sta ces, zivot je SPS-u majka, a DS-u maceha.:mrgreen:

ćao mala
nema te 100 godina ;)

off:

Cao, Filatelisto!
Nisam ja mala, velika sam! Ni tebe nema 100 godina, ali eto, nasli smo se...
Koliko puta slusam o Vojvodini i kazem: zar je moguce da ce Filatelista da se otcepi?
Stvarno, jel si gledao onu emisiju na RTS-u "Sta je Nis Novom Sadu?" Zaista 2 razlicita sveta, i ja sam skoro bila tamo posle vise od 15 godina, sve je naprednije u odnosu na jug, nije ista kao pre. Bila sam da obidjem manastir Krusedol, Hopovo i u Sremskim Karlovcima, ne znam zasto sam osetila neku hladnocu, mozda je sve to ova glupa politika napravila.

Pa ne, pazi, nece oni tako reagovati tamo gde su stvoreni uslovi za stecaj.

Haha

a dal su se stvorili uslovi za stecaj ili preduzece treba revitalizovati drzavnim parama, naravno odlucuje ovlasceno lice u zamenu za pristojnu novcanu nadoknadu isplacenu u neobelezenim novcanicama direktno na ruke, ili prigodan racun u overseas offshore banci z:D

otkud znam..otišao čova na odmor..lud za krstaricom
nije ko ti, da visi ovde i kad je u moru :mrgreen:

pa ko mu je kriv kad ne zna da se nakaci na net preko mobilnog z:D

sigurno bi mu bilo zanimljivije , da dok se izlezava na plazi ili pored bazena napise ovde koji post s vremena na vreme nego da blesi u dupeta polugolih ruskinja i gleda slike u britanskim dnevnim novinama i sobzirom da slabo divani engleski pa ne moze da cita, a u sharmu ne moze da kupi blic :think: z:D

drugo u hotelu u kom sam ja boravio imali smo free wireless internet, a ko sto znas za nas Srbe, kad je dzabe i g0vno je slatko z:D

Poslednja izmena:
Cao, Filatelisto!
Nisam ja mala, velika sam! Ni tebe nema 100 godina, ali eto, nasli smo se...
Koliko puta slusam o Vojvodini i kazem: zar je moguce da ce Filatelista da se otcepi?
Stvarno, jel si gledao onu emisiju na RTS-u "Sta je Nis Novom Sadu?" Zaista 2 razlicita sveta, i ja sam skoro bila tamo posle vise od 15 godina, sve je naprednije u odnosu na jug, nije ista kao pre. Bila sam da obidjem manastir Krusedol, Hopovo i u Sremskim Karlovcima, ne znam zasto sam osetila neku hladnocu, mozda je sve to ova glupa politika napravila.

ma nećemo mi nikuda..ništa se ti ne sekiraj
ja sam obišao isto te manastire, svih šesnaest, ja nisam išao iz verskog ili religioznog osećanja, već više fotografisao kao spomenike kulture, tradicije i postojaja Srba na ovim prostorima i uzgred da pazarim lepog meda i rakije...
inače, ovde nema te južnjačke vrline, ljudi gledaju svoja posla ;)

ma nećemo mi nikuda..ništa se ti ne sekiraj
ja sam obišao isto te manastire, svih šesnaest, ja nisam išao iz verskog ili religioznog osećanja, već više fotografisao kao spomenike kulture, tradicije i postojaja Srba na ovim prostorima i uzgred da pazarim lepog meda i rakije...
inače, ovde nema te južnjačke vrline, ljudi gledaju svoja posla ;)

Znam.

Ako da Bog, obici cu ih sve.

Back