filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
Pa evo me!
Pa gde ste vi, gde je Dellboy? .
Nema ga i prazno mi je.
![]()
on je u Egiptu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo me!
Pa gde ste vi, gde je Dellboy? .
Nema ga i prazno mi je.
![]()
Sve se plasim da ce tako biti.
Koja je dalabu lazljiva ovaj Cvetkovic, to je za neverovati.
on je u Egiptu![]()
u kom hotelu/mestu?![]()
ocigledno da nije jos provalio wireless/vodaphone internet preko 3g-a![]()
e al pazi kakva je to genijalna strategija
preduzece je propalo i treba da ide na dobos
i mesto da ode na dobos, Cvetkovic vlasniku daje BESPOVRATNO drzavne pare ( sa naglaskom na BESPOVRATNO :hahaha) a vlasnik mu u zamenu daje akcije preduzeca koje je propalo i koje na trzistu ne vrede ni 10 evra
u prevodu daje mu tante za kukuriku
pa PROSTO
Zato onome sto nema nista , ili sto mu je racun u blokadi ne mozes nista da uzmes, vec samo onome ko posluje uspesno tj ko ima pare
Zato ce da uzmu od ovih sto dobro rade i da daju ovim sto ne rade nista ili su radili lose
KOMUNIZAM SESTRO
Vraca se na velika vrata u Srbiju
Svako ce znaci davati u budzet koliko moze, a uzimati koliko mu treba![]()
ćao mala
nema te 100 godina![]()
Pa ne, pazi, nece oni tako reagovati tamo gde su stvoreni uslovi za stecaj.
Haha
a dal su se stvorili uslovi za stecaj ili preduzece treba revitalizovati drzavnim parama, naravno odlucuje ovlasceno lice u zamenu za pristojnu novcanu nadoknadu isplacenu u neobelezenim novcanicama direktno na ruke, ili prigodan racun u overseas offshore banci![]()
otkud znam..otišao čova na odmor..lud za krstaricom
nije ko ti, da visi ovde i kad je u moru![]()
dellboy mora da je naletovanju![]()
on je u Egiptu![]()
Cao, Filatelisto!
Nisam ja mala, velika sam! Ni tebe nema 100 godina, ali eto, nasli smo se...
Koliko puta slusam o Vojvodini i kazem: zar je moguce da ce Filatelista da se otcepi?
Stvarno, jel si gledao onu emisiju na RTS-u "Sta je Nis Novom Sadu?" Zaista 2 razlicita sveta, i ja sam skoro bila tamo posle vise od 15 godina, sve je naprednije u odnosu na jug, nije ista kao pre. Bila sam da obidjem manastir Krusedol, Hopovo i u Sremskim Karlovcima, ne znam zasto sam osetila neku hladnocu, mozda je sve to ova glupa politika napravila.
ma nećemo mi nikuda..ništa se ti ne sekiraj
ja sam obišao isto te manastire, svih šesnaest, ja nisam išao iz verskog ili religioznog osećanja, već više fotografisao kao spomenike kulture, tradicije i postojaja Srba na ovim prostorima i uzgred da pazarim lepog meda i rakije...
inače, ovde nema te južnjačke vrline, ljudi gledaju svoja posla![]()
pa ko mu je kriv kad ne zna da se nakaci na net preko mobilnog![]()
sigurno bi mu bilo zanimljivije , da dok se izlezava na plazi ili pored bazena napise ovde koji post s vremena na vreme