čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Sve nelegalno treba ili legalizovati ili srušiti, trećega nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta predstavlja legalizaciju objekta?
legalan objekat je onaj koji je sagradjen uz izdatu gradjevinsku dozvolu, samim tim objekat je ucrtan u urbanisticki plan i za njega tj za kvadraturu su placene opstini komunalije .
samim tim za legalizaciju objekta je dovoljno da se za isti plati dozvola tj taksa za ucrtavanje objekta u urbanisticki plan i komunalije - ako prethodno nisu iste placene
cena toga nikako ne moze biti 10.000 evra za stan od 60 kvadrata koliko ce otimati tadic, do 30.000 evra koliko ce otimati za kucu od 200 kvadrata.
cena svega toga ne moze da preskoci 2-3000 evra
al Tadic ne bi bio Tadic da ne smisli neku POSEBNU TAKSU za reketiranje gradjana Srbije
ROKAJ NAROD TADICU![]()
Legalizaciju predstavlja građevinska dozvola, upotrebna dozvola i vlasnički list,. Eto to troje.
Legalizaciju predstavlja građevinska dozvola, upotrebna dozvola i vlasnički list,. Eto to troje.
i kolko to kosta opstinu da izda ta 3 papira?
ukupno mozda 50 evra...
a oce da uzmu 10.000 od naroda
LOPOVI
i kolko to kosta opstinu da izda ta 3 papira?
ukupno mozda 50 evra...
a oce da uzmu 10.000 od naroda
LOPOVI
Može umesto ta tri da dobije jedan za dž....nalog za rušenje.
Ebg, tako je to kad zidaš na divlje...
Ko je imao para da nelegalno gradi ima i da plati legalizaciju, inače, pravac plato ispod Brankovog mosta gde su i ostali koji bi gradili da imaju sa čime.
sta predstavlja legalizaciju objekta?
ROKAJ NAROD TADICU![]()
aha odlicna logika na nivou one, ako nemas para da finansiras studije detetu prodaj stan
ja da sam na mestu ovih ljudi dao bi vam krivog stojka da izbijete oci
Naravno, investicija u znaje se uvek vrati ali nema puta kojim bi takvo razmišljanje stiglo do tvoga uma jer nije cilj upisati studije cilj ih je uspešno završiti i unovčiti znanje
Pa naravno da je tako kada su kupili diplome a mozak im ostao prazana srbija je bas zemlja u kojoj kad zavrsis fakultet mozes da unovcis znanje i povratis ono sto je u tebe ulozeno....
\
u srbiji mozda 10% onih koji zavrse fakultet kasnije povrate novac koji je ulozen u njih da zavrse studije.
nemoj da si smesna....
aha odlicna logika na nivou one, ako nemas para da finansiras studije detetu prodaj stan
ja da sam na mestu ovih ljudi dao bi vam ,... da izbijete oci
Pa naravno da je tako kada su kupili diplome a mozak im ostao prazan![]()
Tihomire jel ima neka stranka da je protiv legalizacije?
![]()
sve se to moze legalizovati i za 500-1000 evra bez pljacke naroda
a vi bi da pljackate