Tadićev lik na koverti

Čije bi mi koverte imarkice mogli da štampamo?:D

suite_gay_pride_stamp_postage-p172784447021743197anr4n_400.jpg

stars_ad.gif

Kineska pošta je, povodom Tadićeve posete, u 50.000 primeraka objavila prigodnu seriju koverata sa njegovim likom i potpisom. Na kovertama je odštampana i Tadićeva rečenica o prijateljstvu Srbije i Kine. Povodom posete delegacije Srbije, kineska pošta je pustila u opticaj i seriju maraka sa srpskom zastavom.
http://www.blic.rs/politika.php?id=107200
(naslov je uzet iz antrfilea teksta)

Lep gest Kine, znak postovanja i uvazavanja prema drzavi Srbiji i njenom predsedniku.
Čije bi mi koverte imarkice mogli da štampamo?:D

Zamisli ode Milo u Kinu, i stigne Tihom pismo iz Kine sa Milovim likom i potpisom :rotf::rotf:

Šta je loše u tome da na takav način odaju priznanje našem predsedniku?

Da li je bitna ličnost?

On je išao privatno tamo ili?

Malo neozbiljno Mile...

Ма ниси схватио није лоше него Кинези као народ и дан данас Бату доживљавају ко ми Шон Конерија а за Бориса народ аобични није ни чуо то сам реко бре

А што се тиче државних послова ,најнормалније је ово ,то радио и Слоба
ал се тада неко спрдао са тим
ја ни тада ни сада

Nekako se stiče utisak da bi izbegao šalu tog tipa da je umesto njega bio neko drugi, ali dobro, tvoja stvar, ja sam samo reagovao u smislu da je on tamo išao kao naš predsednik...

Mislim na onaj deo "za botu ih boli ono"...

Eto toliko.

Nekako se stiče utisak da bi izbegao šalu tog tipa da je umesto njega bio neko drugi, ali dobro, tvoja stvar, ja sam samo reagovao u smislu da on tamo išao kao naš predsednik...

Mislim na onaj deo "za botu ih boli ono"...

Eto toliko.

Тема је отворена ко шала ,тако сам и писао

Кина је економски нај јача и најперспективнија држава ,прва светска сила је 5000 година сем задњих 200 а сада се вратила наравно да се мора максимално уважити

Тема је отворена ко шала ,тако сам и писао

Кина је економски нај јача и најперспективнија држава ,прва светска сила је 5000 година сем задњих 200 а сада се вратила наравно да се мора максимално уважити

Sve je stvar tumačenja, po meni je to lep gest Kine, znak poštovanja i uvažavanja prema državi Srbiji i njenom predsedniku.

Ok, ima svega na temi, ali razumeo si da treba sam da poštuješ institucije svoje države da bi ih i drugi poštovali, suština ova tri moja posta.

слажем се и сви који ме познају ,знају да је мој став да ћу Тдићу ако га сретнем и за тридесет година рећи ДОБАР ДАН ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ иако никада за њега гласао нисам
јер га је у мојој држави изабрао мој народ

слажем се и сви који ме познају ,знају да је мој став да ћу Тдићу ако га сретнем и за тридесет година рећи ДОБАР ДАН ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ иако никада за њега гласао нисам
јер га је у мојој држави изабрао мој народ

Nema teorije da taj toliko poživi. :sad2::whistling:

Back