Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kineska pošta je, povodom Tadićeve posete, u 50.000 primeraka objavila prigodnu seriju koverata sa njegovim likom i potpisom. Na kovertama je odštampana i Tadićeva rečenica o prijateljstvu Srbije i Kine. Povodom posete delegacije Srbije, kineska pošta je pustila u opticaj i seriju maraka sa srpskom zastavom.
http://www.blic.rs/politika.php?id=107200
(naslov je uzet iz antrfilea teksta)
Lep gest Kine, znak postovanja i uvazavanja prema drzavi Srbiji i njenom predsedniku.
Čije bi mi koverte imarkice mogli da štampamo?![]()
Oce li neko pokrenuti WC papir u rolni sa Tadicevim likom ????
to bi mi bio novi omiljeni proizvod a i *****o bi sa merakom...
tako to ide ,danas pljuju po Kini , a sutyra ce i po presvetloj i jedinoj majcici i njegovom bozanstvuJel to neki ovde izvrću ruglu bratsku i prijateljsku kinu?![]()
Pa ti nebi izlazio iz WC-a ?![]()
tako to ide ,danas pljuju po Kini , a sutyra ce i po presvetloj i jedinoj majcici i njegovom bozanstvu![]()
Cuo sam da ce i na toalet papir da ga stave i na tampone i uloske
Oce li neko pokrenuti WC papir u rolni sa Tadicevim likom ????
to bi mi bio novi omiljeni proizvod a i *****o bi sa merakom...
Verovatno bi i stolicu zamenio šoljom. Da na miru **** i dok je na forumu po ceo dan![]()
Radetu ne možemo, neće stati na markicu.
Šta je loše u tome da na takav način odaju priznanje našem predsedniku?
Da li je bitna ličnost?
On je išao privatno tamo ili?
Malo neozbiljno Mile...
@Pobedonoscev
kako god, mozes samo ovde da bljujes svoje gadosti, to ga nece skinuti sa vlasti...
Kineski zid je njegova inspiracija.
![]()
Nekako se stiče utisak da bi izbegao šalu tog tipa da je umesto njega bio neko drugi, ali dobro, tvoja stvar, ja sam samo reagovao u smislu da on tamo išao kao naš predsednik...
Mislim na onaj deo "za botu ih boli ono"...
Eto toliko.
Тема је отворена ко шала ,тако сам и писао
Кина је економски нај јача и најперспективнија држава ,прва светска сила је 5000 година сем задњих 200 а сада се вратила наравно да се мора максимално уважити
слажем се и сви који ме познају ,знају да је мој став да ћу Тдићу ако га сретнем и за тридесет година рећи ДОБАР ДАН ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ иако никада за њега гласао нисам
јер га је у мојој држави изабрао мој народ