Тадић се клања у Сребреници!

ovako nerazuman post odavno nisam procitao na krstarici

i toliko uvredljiv za stotine hiljada srpskih zrtava

jel postoji neko na forumu ko ovo antisrpsko cudo moze da spreci i ukloni?

ajde ajde necemo da dramimo i prevrcemo tudje reci, moje misljenje o Jasenovcu je sasvim jasno i milion puta iskazano, ne insinuiraj mi gnusne stvari vec svoje tumacenje zadrzi za sebe jer tebe niko nije odredio i proglasio merodavnim da ti tudje misljenje proglasavas antisrpskim.
mozda je za mene tvoje misljenje i ono sta podrzavas ekstremno antisrpsko i vodilo je po mom misljenju Srbiju na put bez povratka pa to ne iznosim javno

ja treba da se stidim sto mi je zao ubijenih ljudi a oni sebe proglasavaju pravim Srbima jer im nije zao. Sramota.

Poslednja izmena:
Срамота си ти и теби слични... да је среће били би давно иза решетака...
А овај смрад од Тадића је завршио западно од БГ пашалука!

medium_full

pa i on je sarajlija razumite ga
to su njegovi talibani

A u Bratunac ni da svrati a njegova profashisticka skuptina nema vremena za rezoluciju o zlocinima nad Srbima.

Српска штеточина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Баш ми се згадио тај човек!

Клања над гробовима терориста и муџахедина,док Наташа цимздри

nije preterano inteligentan, al još su lošiji oni što glasaju za ds

ja sam dovoljno puta ovde rekao sta mislim o tom coveku .

moje misljenje svi znate.

Шта да кажем што већ није речено. Оно што бих имала да кажем о "институцији" било би за 10 банова.

#%@^&*@#% :tiganj: :kletva: :vudu: :azdaja:

ajde ajde necemo da dramimo i prevrcemo tudje reci, moje misljenje o Jasenovcu je sasvim jasno i milion puta iskazano, ne insinuiraj mi gnusne stvari vec svoje tumacenje zadrzi za sebe jer tebe niko nije odredio i proglasio merodavnim da ti tudje misljenje proglasavas antisrpskim.
mozda je za mene tvoje misljenje i ono sta podrzavas ekstremno antisrpsko i vodilo je po mom misljenju Srbiju na put bez povratka pa to ne iznosim javno

gospodjo vase vreme je proslo. dvadeset godina vi i vasi rusite sve sto vidite. nikada nista niste izgradili u i za ovo drustvo, a prijatelje i saradnike trazite medju srpskim dusmanima

a valjda ce i vase javno pojavljivanje samo po sebi doci na odgovarajucu meru, kao nebitno

slazem se. ali to nije nista novo

prijavio sam tu gospodju supermoderaciji, pa da vidimo ko ovde laze, vredja i provocira

ma ja je stalno prijavljujem i trazim njenu smenu...i kod supermodova i kod admina...pisi adminu.....ako si pisao onom esh-u to ti je isto kao da si se na shojo zalio kod shojo :D

Ova shojo ko da ju je Tadic licno postavio za moda hahahhahaaaa :)

gospodjo vase vreme je proslo. dvadeset godina vi i vasi rusite sve sto vidite. nikada nista niste izgradili u i za ovo drustvo, a prijatelje i saradnike trazite medju srpskim dusmanima

a valjda ce i vase javno pojavljivanje samo po sebi doci na odgovarajucu meru, kao nebitno

ja treba da se stidim sto mi je zao ubijenih ljudi a oni sebe proglasavaju pravim Srbima jer im nije zao. Sramota.

.. Za moju smenu se obratite nadleznima.Vratimo se temi, ne spamujte molim lepo..Hvala.

Devojko tamo je pre svega pobijena vojska tj naoruzani muskarci.....i naravno bilo je sigurno i par incidenata gde su zarobljeni vojnici streljani sto nije po propisima. I ta cifra je daleko ispod 8000.......u toj cifri od 8000 se nalaze mnogi koji Srebrenicu nikada nisu ni videli.....mnogi koji su i danas zivi......itd...itd.....

Као да током рата нико није умро природном смрћу, од старости и болести, и сад је све то убачено у "жртве масакра" и то у месту које је по попису становништва непосредно пред рат 1991. имало 5.500 становника, свих националности.

Dete od recimo 17 godina sa puskom nije dete vec je vojnik.

Наравно.

Takodje Srebrenica je trebala biti demilitarizovana zona.....a ona je bila sve osim to.....bili su naoruzani do zuba. Ko je za to odgovoran???

Da je tamo pobijen goloruki narod to bi bio zlocin......a posto to nije slucaj tu zlocina nema....goloruki narod je ostao ziv tamo i izveden bezbedno iz Srebrenice.

Тачно тако. Злочини, односно геноцид је оно по српским селима око Сребренице, где су ови муслимански зликовци клали и жене и децу и старце.

Sramota Srbije su oni koji slave Ratka Mladića.
A ovo nije sramota, Tadić samo pokušava da prikaže Srbiju u nešto boljem svetlu i, naravno, da ispadne i on baja pred svetom :mrgreen:. Nekad preteruje u tome, al' ovoga puta nije.

"::::::благо сиромашним духом,њихово царство је највеће:::::::".а може и ":::опрости им, незнају шта раде"::::::,па кад свгде иде нек обиђе и неку СРПСКУ раку,чисто адета,ради:(:sad2:

Film o stradanju srpskog naroda u Podrinju, na podrucju Srebrenice, Skelana I Bratunca. Zasto se o Srebrenici govori iz samo jednog ugla i zasto sve zrtve nemaju isti tretman? O ovome govore priziveli Srebrenicani, Bratuncani i Podrinjci. Zasto zlocinci i danas hodaju slobodno? Najstrasnija svedocenja o ubistvima dece, zena I staraca, koja do sada nisu ugledala svetlost dana mjenjaju crno belu sliku o zbivanjima u ovom kraju.

http://www.rtvbn.com/live/dosije-srebrenica/

Sto nisi Sarajevo pomenula....jel znas koliko je Srba tu stradalo.....i sta su prozivljavali tamo???

Ма не помиње се ни Сарајево ни Мостар, где су прво Муслимани и Хрвати заједничким снагама, што побили,
што истерали Србе, а онда се међусобно закрвили, све у циљу да Срби испадну главни кривци за рат и да довека
плаћају ратне отшете.

Ево како "цивилизирани" Хрвати руше знаменитост Мостара, а после су направили лепши и старији мост....:mrgreen:

Ма не помиње се ни Сарајево ни Мостар, где су прво Муслимани и Хрвати заједничким снагама, што побили,
што истерали Србе, а онда се међусобно закрвили, све у циљу да Срби испадну главни кривци за рат и да довека
плаћају ратне отшете.

Ево како "цивилизирани" Хрвати руше знаменитост Мостара, а после су направили лепши и старији мост....:mrgreen:

Nece hrvate i muje da boli glava dok su u Srbiji ovi na vlasti (pola srpske privrede je prodato hrvatima),ako bude trebalo ima Srbija i da ih hrani pa makar njeni gradjani gladovali.
Sve ove kvazidemokrate su obicnaa Sorosova g...na.:sad2:

Ah, ne provociraj me, banovaće me. :kletva:

Kad bi napisao ono sto ti cenis ,banovali bi me.
Па, де, напишите обојица отворено, немој да сте стрине...
:zper:

П. С.
Не знам, заправо, шта су те фамозне стрине скривиле, ал' ето, одомаћена народна умотворина...
:D

Back