Ode Teksas
Puče Amerika
Tihomir
Puče Amerika
Tihomir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek se svi udruže kad je kritična situacija. To je normalno.
Има виц за ЕИ Ниш у време транзиције....
Дошли из Филипса...да уведу линије производње.. Све ће да донирају ..нове линије ..Појам 'субвенције' још није ни 'измишљен' ни у 'промету'
И кажу на састанку са манаџементом ЕИја ови 'Филипсовци' 'Нама треба хала ... радници .. а ви као менаџмент ЕИ 90% идете'
Узрујани ЕИ манаџмент отрчи на састанак са 'радницама/има'
' СВЕ ЋЕ НАС ПООДПУСТЕ' ....закрешташе ...
Радништво је међутим схватило да Филипс отпушта СВО радништво ... и БЛОКИРА промене
Нормално ...ЕИ манаџмент одћути ....отера фабрику у стечај ....отпусти све раднице/ке...подели објекте за сићу међу собом
....на основу објеката за 10так ...20година узме кредите ...направи туристичке објекте по бањама .. и издаје за Ваучере ...
Манаџмент је иначе био у ДЕПОСу .. сада је у СНСу ....
а радништво и дање гласа... првоза ДЕПОС па за СНС...сада протестује ...нада се ваучерима
Када боље размислим..и није неки виц
Како у ДЕПОСу?
Ваљда у СПС?
Ма схватио си суштину 'вица' ....
to i mi hoćemo, ali smo decenijama u manjini, dok je većini najlepše bilo dok su na ćoškovima valjali devize i prodavali bonda i palog mališuDesava se to vec u Srbiji: Udruzili su se studenti.
Spojili se Bosnjaci, Madjari, Hrvati i Srbi, svi stanovnici Srbije, jer zele da zive normalno, kao sto zive njihovi vrsnjaci u Nemackoj normalno, bez obzira koje su vere ili narodnosti.
Hoce posten zivot a ne kriminalce na vlasti.
Bajo, hoćeš da radiš kod mene, da malo vidiš svet?
Ма, јесам, него сам се мало насекирао што ти СПС драг.
... javio Kurir ekskluzivno.Битно је да се Ружици омилио СНС
![]()
... javio Kurir ekskluzivno.
Dobar tekst Danas a.У праву си .. ипак је РЂ интелектуака ....
https://www.danas.rs/kolumna/nemanja-rujevic/otimanje-za-djindjiceve-mosti/
O desetoj godišnjici ubistva je „Kurir“ intervjuisao Ružicu Đinđić, te je novinar ovako pronicljivo konstatovao: „Deo intelektualne elite poredi delovanje Aleksandra Vučića sa energijom i pragmatičnošću Zorana Đinđića, što je pojedincima u DS zasmetalo.“
Ružica Đinđić je kratko rekla: „Meni to ne smeta.“ „Kurir“ je odatle izvukao naslov: „Ružica Đinđić: Vučić je isti kao moj Zoran!“
Dobar tekst Danas a.
Pominju da ti milijarderi pokušavaju da zatvore državne škole i da se daju vaučeri za privatne
Vecina je onih koji hoce, ali je manjina onih koji imaju svest (dovoljno su gradjanski vaspitani) da preduzmu korake da se mafija pohapsi i vrati drzava narodu.to i mi hoćemo, ali smo decenijama u manjini, dok je većini najlepše bilo dok su na ćoškovima valjali devize i prodavali bonda i palog mališu
https://www.google.com/url?q=https:...sQFnoECAYQAg&usg=AOvVaw0uTKns8ifbiXaFVut9bqqYCharter skole nisu nista lose, naprotiv.
I u USA su na visedecenijskoj hit listi tih americkih sindikata drzavnih radnika u obrazovanju.
Pa da, Al Dzazire pise tekstove u stilu Nemanje Rujevica, klasika.
Rujevic je ok. Jedan od boljih kolumnista.Pa da, Al Dzazire pise tekstove u stilu Nemanje Rujevica, klasika.
Svaki rad ima svoju cenu.Нека хвала...
Моје способности су далеко испод ваших потреба и стандрада
Греота Да Вам смањујем зараду и профит
Svaki rad ima svoju cenu.