Тадић се клања у Сребреници!

Па, де, напишите обојица отворено, немој да сте стрине...
:zper:

П. С.
Не знам, заправо, шта су те фамозне стрине скривиле, ал' ето, одомаћена народна умотворина...
:D

Milunka sto zapodevas kavgu,sram te bilo.:per:

Poslednja izmena:
ja treba da se stidim sto mi je zao ubijenih ljudi a oni sebe proglasavaju pravim Srbima jer im nije zao. Sramota.

.. Za moju smenu se obratite nadleznima.Vratimo se temi, ne spamujte molim lepo..Hvala.

mene bole sve zrtve, prvo i najvise nase. zao mi je i rasturenih porodica, unistenih egzistencija, kuca, stanova, firmi, uobicajenih drustvenih normi.

nekoliko mojih starijih u porodici i posle 2000. je umrlo u tudjim kucama, dok su u njihovim i mudzahedini i siptari. dan danas. to su evropska resenja

zao mi je i danas onih koji ostaju bez posla zbog nesposobnog rezima.

zao mi je sto u kraljevu ima toliko novoobolelih od raka, da su lekari iz bgda poceli da dolaze u kraljevo, prakticnije je. a radi se o maldjim osobama proteranim civilima sa kosova

jel treba jos? mogu ovako dugo

ja ne postavljam i ne smenjujem, ali ako neko pise postove neka bude covek i neka stane iza onoga sto napise

Па, де, напишите обојица отворено, немој да сте стрине...
:zper:

П. С.
Не знам, заправо, шта су те фамозне стрине скривиле, ал' ето, одомаћена народна умотворина...

Moja strina je poštena žena i ne uzimaj je u usta da me ne bi banovali.

:kletva:

Milunka sto zapodevas kavgu,stam te bilo.:per:
Какву кавгу? :roll:

Реците слободно шта мислите.

Ево, ја да поновим свој поглед на ову ствар:

Тадићу није место данас у Сребреници, а поготово не, ако није сутра и у Братунцу.

Или ће и тамо и овамо да буде увек, сваке годишњице, или, боље, да се нигде не појављује.

То је моје лично и субјективно мишљење, једне Српкиње.

А није за очекивати да увек имам ширег, историјско-политичког разумевања за евентуалне, или сасвим извесне притиске које ова власт свакако трпи од споља, и свест да, највероватније, тако мора да ради, да би уопште и у животу опстао, а камоли на власти.

Пошто ја нисам део тог система, мислим да имам право и негодовати због неких потеза наших политичара.

Какву кавгу? :roll:

Реците слободно шта мислите.

Ево, ја да поновим свој поглед на ову ствар:

Тадићу није место данас у Сребреници, а поготово не, ако није сутра и у Братунцу.

Или ће и тамо и овамо да буде увек, сваке годишњице, или, боље, да се нигде не појављује.

То је моје лично и субјективно мишљење, једне Српкиње.

А није за очекивати да увек имам ширег, историјско-политичког разумевања за евентуалне, или сасвим извесне притиске које ова власт свакако трпи од споља, и свест да, највероватније, тако мора да ради, да би уопште и у животу опстао, а камоли на власти.

Пошто ја нисам део тог система, мислим да имам право и негодовати због неких потеза наших политичара.

Ma salim se.

Potpuno se slazem sa tvojim stavom.

Moja strina je poštena žena i ne uzimaj je u usta da me ne bi banovali.

:kletva:
Пусти ти твоју стрину, свако поштовање њој, него, ти одговараш само и једино за сопствене речи, значи, ти одлучујеш шта ћеш рећи, и овде и другде.

Shojo maho moze mnogima tu da drzi casove iz dobrote i ljudskosti.
cool_2.gif

ja ne postavljam i ne smenjujem, ali ako neko pise postove neka bude covek i neka stane iza onoga sto napise

naravno da stojim iza onog sta napisem, pa u to ime da da ponovim jos jednom:

da, u Srebrenici su neki pripadnici mog naroda izvrsili zlocin

sto ne znaci da u ovoj recenici u stvari pise: bas me briga za srpske zrtve, saosecanje sa tudjim zrtvama ne iskljucuje saosecanje sa sopstvenim...

i da:
moje rodjake Srbe su spasili muslimani i oni se sada raduju svojim bebama, majusnim Srbima, da nije bilo tih muslimana ne bi bilo ni njih.
Znaci i samo tih nekoliko muslimana je zasluzilo da ovako pisem, pa makar svi ostali bili losi .:bye:

ja treba da se stidim sto mi je zao ubijenih ljudi a oni sebe proglasavaju pravim Srbima jer im nije zao. Sramota.

.. Za moju smenu se obratite nadleznima.Vratimo se temi, ne spamujte molim lepo..Hvala.

Ти сигурно појма немаш какве су све страхоте чинили муслимани по српским селима и местима у околини Сребренице.

Ти сигурно појма немаш да је истина о сребреничким жртвама потпуно различите од ове фарсе и циркуса који се прави у Поточарима.

А можда би имала трунку саосећања према српским жртвама да си синоћ одгледала премијеру филма о Сребреници, приказану на БН ТВ.

Можда, кажем, можда би ти срце задрхтало, а око чак засузило да си слушала исповест деветогодишљег дечака, који је једини преживеог масакр у својој породици и селу,

да си слушала Анђу, младу трудницу коју су непрекидно силовали, тукли, врађали и малтретирали , као и остале заробљенике Насера Орића, а која је имала 32 кг када је спашена , о клању беба, набијању на ражањ, и осталим, људском уму непојмљивим монструозним злочинима муслимана над Србима у Сребреници.

Твоја дужност и морална обавеза је да као модератор највећег српског форума, сваког момента имаш на уму истину и правду и да је као такву заступаш.Форум Крстарице није ни влада ни било какав државни орган да би ти требало да се приклањаш некаквом политичком ставу по овом питању.

Теби, као модератору, је надам се, јасно да си међу великим бројем тема о Сребреници, схватила да је истина нешто сасвим друго од оне која се јавно пласира.Због тога имаш још већу обавезу да помогнеш истину ,а тиме и својој држави.

П.С. Ово није питање националне припадности, већ питање правде и истине која се спутава само и искључиво када је српска правда у питању.

naravno da stojim iza onog sta napisem, pa u to ime da da ponovim jos jednom:

da, u Srebrenici su neki pripadnici mog naroda izvrsili zlocin

sto ne znaci da u ovoj recenici u stvari pise: bas me briga za srpske zrtve, saosecanje sa tudjim zrtvama ne iskljucuje saosecanje sa sopstvenim...

i da:
moje rodjake Srbe su spasili muslimani i oni se sada raduju svojim bebama, majusnim Srbima, da nije bilo tih muslimana ne bi bilo ni njih.
Znaci i samo tih nekoliko muslimana je zasluzilo da ovako pisem, pa makar svi ostali bili losi .:bye:

PA TI SI BULA!!!!:eek::eek::eek:

Back