Тадић се клања у Сребреници!

duso ne uzbudjuj se

naravno da jesi. fizicki

ali ono sto zastupas je samoubilacki za srbe. i za biolosko bice i za drzavu i teritoriju

srecom vase se sve zna, i posto ste iskorisceni ne moze opet

sto se ja uzbudjujem kad su moji na vlasti? :D
I bice.:mrgreen:
ja vidim da ovde vise vas citira moje postove i prilicno vredja valjda misleci da sam ja poslednja prepreka da se Srebrenica gurne pod tepih, posle toga ceo svet dobiti kolektivnu amneziju
"Sve sto vrtlog vira krije kao da se nikada dogodilo nije?".:dontunderstand:

taj idiot nema vecinsku podrsku, rejting mu je 20%, za njega glasaju samo cigani, ustase, mongoloidi, i komunisticki pioniri

Da je obecao u izbornij kampanji da ce uraditi sve ove gadosti koje je uradio otkad je na vlasti, imao bi glasova koliko i Cedicanarkic,
Ali u kampanji je bezocno lagao,a narod kao nas sklon padanju na laznu idealizaciju i velika obecanja,sad se kaje na tenane.

taj idiot nema vecinsku podrsku, rejting mu je 20%, za njega glasaju samo cigani, ustase, mongoloidi, i komunisticki pioniri

Jadna i bedna je u svakom slucaju cim joj takva budala ima podrsku za mesto u parlamentu, a kamoli predsednika drzave i ujedno premijera (onu karikaturu ne racunam).
Vidi se da Srbija odavno nije ratovala ni lila krv za drzavu koju ima, zato joj je djubre doslo do izrazaja, kako u vlasti tako i na ulici.
:thumbdown:

ja vidim da ovde vise vas citira moje postove i prilicno vredja valjda misleci da sam ja poslednja prepreka da se Srebrenica gurne pod tepih, posle toga ceo svet dobiti kolektivnu amneziju

ti bre da si alijina, a kakva si, bila bi prva koja bi osudjivala farsu o genocidu

vazno je da si kontra
, jer to za sta si tesko moze da se brani. pa koferce vas je odrzalo i odrzava na povrsini

Taj zločin nije "genocid" kako ga oni predstavljaju i služi im samo za nastavak obračuna sa srpskim narodom, istina i pomirenje nemaju nikakve veze sa tim.

i

moje rođake nije niko spasio, ubijeni su...jednom je supruga bila u osmom mjesecu trudnoće, nije doživio da vidi svoju kćerkicu...drugog se njegov sin i ne sjeća jer je bio beba kada mu je otac ubijen...sahranili tijelo bez glave.

I ko nama može sutra garantovati da se među komšijama neće roditi neki novi Dudaković, Orić, Topalović?

Da li bi ti željela da živiš sa takvima u istoj državi????????

Пријатељу, узалуд.:(

Она овакве постове нити чита. нити коментарише, изгледа је не дотичу овакве истине.

Најважније јој је да су њени на власти, тако изјављује.

Она овакве постове нити чита. нити коментарише, изгледа је не дотичу овакве истине.

A videćemo do kada će i to.
Treba samo neko da povuče vodu pa da gowna odu. :mrgreen:

citam vrlo pazljivo ali ti ne citas moje, vrlo sam jasno objasnila su zahvaljujuci muslimanima neki moji rodjaci iz Bosne danas zivi,
gnusam se svakog ubistva i iznosim svoje misljenje to sto se vama ono ne svidja je vasa stvar, i meni se ne svidja vase pa ne obracam paznju uopste,
malo budimo realni, ubijeni su neki ljudi, neka ih je ubijeno i 100 a ne 7000 pa nema smisla da se pisu svakakvi komentari
to sto se njihovi politicari ne ponasaju isto je njihova sramota, ako je neko bezuman necu da bude moj narod.

Dogodilo se...samo što ti vjerovatno ne znaš ŠTA

:rtfm:

5vss3k.jpg
250rrld.jpg

Svjedočenje dekana Medicinskog fakulteta u Sarajevu o podmetnutoj eksploziji u ul. Vase Miskina za koju su lažno optuženi Srbi.

vise su civila ameri pobili u faludzi i nikom nista

to se ne racune. jel to nisu ljudi?

Svakom je jasno da je na Srbe odavno otvorena sezona lova. Svako može da ih kolje, ubija, bombarduje, truje, pljuje....nekažnjeno. Mi se trebamo pomiriti sa tom činjenicom. To jeste tako. Ali da li mi trebamo dozvoliti da propadnemo bez borbe? :think:
Ja sam protiv toga, ajde da se organizujemo i pokušamo sa još jednim ratom da rešimo to srannje. Možda će nas izginut 90%, ne bi nam bilo prvi put, ali i to je bolje nego gledati kako se svako EU-ropsko gowno iživljava na nama. Međutim ja ta EU gowna shvatam, ali nikad nisam shvatao domaće izdajniike koji se zdušno trude da pomognu u zatiranju svega Srpskog. Prema takvim ne treba imati milosti. :evil:

Svakom je jasno da je na Srbe odavno otvorena sezona lova. Svako može da ih kolje, ubija, bombarduje, truje, pljuje....nekažnjeno. Mi se trebamo pomiriti sa tom činjenicom. To jeste tako. Ali da li mi trebamo dozvoliti da propadnemo bez borbe? :think:
Ja sam protiv toga, ajde da se organizujemo i pokušamo sa još jednim ratom da rešimo to srannje. Možda će nas izginut 90%, ne bi nam bilo prvi put, ali i to je bolje nego gledati kako se svako EU-ropsko gowno iživljava na nama. Međutim ja ta EU gowna shvatam, ali nikad nisam shvatao domaće izdajniike koji se zdušno trude da pomognu u zatiranju svega Srpskog. Prema takvim ne treba imati milosti. :evil:

domaci mrzitelji srpstva i komunisticki janicari su jos gori od pedera sa zapada, te ustasetine mrze srpsko ime i utrkuju se ko ce biti veci unijat i poltron, gomna isplivala na povrsinu a pametni cute:rtfm:

citam vrlo pazljivo ali ti ne citas moje, vrlo sam jasno objasnila su zahvaljujuci muslimanima neki moji rodjaci iz Bosne danas zivi,
gnusam se svakog ubistva i iznosim svoje misljenje to sto se vama ono ne svidja je vasa stvar, i meni se ne svidja vase pa ne obracam paznju uopste,
malo budimo realni, ubijeni su neki ljudi, neka ih je ubijeno i 100 a ne 7000 pa nema smisla da se pisu svakakvi komentari
to sto se njihovi politicari ne ponasaju isto je njihova sramota, ako je neko bezuman necu da bude moj narod.

Nemozes ti svojatati narod koji se sa tvojim misljenjem u malom broju slaze (glasaci i neglasaci), Ja sam deo srpskog naroda i ne zelim da me trpas u kos sa sobom i tebi slicnima.

domaci mrzitelji srpstva i komunisticki janicari su jos gori od pedera sa zapada, te ustasetine mrze srpsko ime i utrkuju se ko ce biti veci unijat i poltron, gomna isplivala na povrsinu a pametni cute:rtfm:

Oduvek se znalo da je poturica gori od turčina. Ako je turčin krvav do lakata, poturica mora biti do ramena...da se dodvori. Međutim DO KADA DA IH TRPIMO!!! Treba li opet da čekamo 500 godina novog Vožda???. :dontunderstand:

Back