Тадић се клања у Сребреници!

Али још нису накупили тих 8.000. Нису успели ни 4.000 накупити у 13 општина, па су куповали мртве по Сарајеву, уписивали и имена живих, закопавали празне сандуке (сама употреба сандука није баш муслимански обичај)...

Ti izgleda čitao Mrtve duše od Gogolja, pa ti se sve izmješalo ..

umobolni manijak Nedićev i Mihajlovićev mentor,učitelj,idol i uzor

вођа!!!!!!!!!!!!!!1

Capture-1.jpg

Али још нису накупили тих 8.000. Нису успели ни 4.000 накупити у 13 општина, па су куповали мртве по Сарајеву, уписивали и имена живих, закопавали празне сандуке (сама употреба сандука није баш муслимански обичај)...

Pronašli 4 000 u 13 opština a već uzeli DNK uzorke od 6 500 žrtava!

:eek:

:dash::dash::dash:

Sta ste zapeli za Tadica ? Gde su Dodik,Kuzmanovic, Radmanovic ???
Mozda je i Biljana Plavsic pratila preko TV svoje nedelo ona je barem priznala...

Zašto da dolaze odavati pomen nesposobnim vojnicima 28. divizije koji su znali samo paliti kuće, ubijati, pljačkati i bježati kada dođe do pravog sukoba?

Dobro sad ovo "bježati" možda i nije baš tačno...:mrgreen:

Nije to tako , kod nas su bivale obje kombinacije .. A znam i za jedno vjenčanje u ratnom periodu ..

Pa jeste, tvoji su našim ženama vadili drob i davili ih njihovim crevima (ja lično video), dok smo mi vas švercovali preko granice u Srbiju. Znam čoveka koji je zbog tog zaglavio i 1,5 god. robije. Uglavnom ste koncentrisane u Novom Sadu. Dosta ljudi i ne zna da su poženili muslimanke, sad su sve to Vesne, Tanje, Mirjane...:mrgreen:

Pa jeste, tvoji su našim ženama vadili drob i davili ih njihovim crevima (ja lično video), dok smo mi vas švercovali preko granice u Srbiju. Znam čoveka koji je zbog tog zaglavio i 1,5 god. robije. Uglavnom ste koncentrisane u Novom Sadu. Dosta ljudi i ne zna da su poženili muslimanke, sad su sve to Vesne, Tanje, Mirjane...:mrgreen:

Izgleda da si počeo halucinirati .. ode onaj drDabić - đavo nek ga nosi - a taman se počeo baviti slučajevima sa tvojim simptomima i frustracijama .. vidi da ne odinira preko interneta ..

Nije istina .. U gradovima se živjelo izmješano, ljudi su upoznavali, i stupali u bračne zajednice. I oni od rodbine kojima to nije bilo svejedno su prihvatali, a i šta će - kao da su ih ti pitali ..

Ja nisam rekao da to nije istina, slazem se, ali cinjenica je da je smesno mali broj Dragana, Ivana, Milica stupao u brak sa Ibrom i Dzevadom, dok sam sreo mnoge Bebe i Seke (obicno muslimanke nose te nadimke radje nego imena Ismeta, Mirzeta, Safija) udate za Milana i Slobodana. :mrgreen:
Znas me, znam te ;) :P

Back