eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
može samo da padne vlada
jaka stvar![]()
А реконструкција ???

А мањинска влада без ДС-а и Г17* ?

кик, кик, кик....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može samo da padne vlada
jaka stvar![]()

da...
kazem , ne poznajem Ustav Srbije, ali npr. u Njemackoj bi Vlada pala u roku keks, kada se nebi pridrzavala odluke skupstine (i svaka odluka Skupstine pa i Rezolucija jeste upravno- pravni akt) sada kako je to regulirano u Srbiji doista neznam
(dobri Leka)А реконструкција ???
А мањинска влада без ДС-а и Г17* ?
кик, кик, кик....
Ne razumem ......... Tadic je dobio izbore pod parolom i Kosovo i EU.

a zašto ti misliš da sam ja protiv toga
pa ne znam, posmatrajući sadašnje stanje, najviše sam za manjinsku da seljačke koalicija preuzme sve na svoja nejaka pleća, pa da to ružno poglavlje zatvorimo
šta je rezolucija???
jel jača od ustava, od zakona??? od uredbe?? kakav je to pravni akt?? gde joj je mesto u hijararhiji pravnih akata?
kako se primenjuje?

a zar nije onaj drugi izgubio izbore,a izgubio je je sa parolom EU može, ali kao jedinstvena i nedeljiva Srbija?
i šta sad?
u kom smislu je taj napad na ustavni poredak
pa.... rekao bih da ima veliki uticaj na forumaše, obavezujući![]()
Kakove veze predsednicki izbori imaju sa ulaskom u EU i skupstinom Srbije.
Skupstina Srbije ce odluciti i to ce biti obavezujuce.
A vi se onda pronadjite za koga ste glasali.

rezolucija je pravni akt koji je obavezujuci za sve drzavne organe ukljucjuci vladu.
sve odluke skupstine su uvek obavezujuce za vladu i vlada je duzna da po njima postupa.
tako je u normalnim drzavama.
u srbiji u kojoj DS-ovci hoce da izvrse drzavni udar, kako ce biti - videcemo.

Sta bre u kom smislu?? Imas drzave clanice EU koje su priznale Kosovo, Euleks na Kosovu cija je funkcija uspostavljanje nezavisnosti, i imas one politicare u Srbiji koji bi da Srbija pristupi organizaciji koja urusava teritorijalni integritet drzave. To je najcistiiji moguci vid veleizdaje, konkretno napada na ustavni poredak.

prognoza uvaženog kolege, Tadić ne poštuje rezoluciju-državni udar-građanski rat-
da dodam
Albanija osvaja evroviziju u sred Beograda
Mirno spavaj,nema udara,idi begaj zar mislis da bi Mlohavi to dozvolio.![]()

a onaj dodatak ti nije zanimljiv, "ko prizna okupciju jednog dela"
pa Rumunija je na Kosovu pa ne priznaje nezavisnost
šta ćemo sad?
Тачно, треснуће их Млохави својим шумадијским "паламаром" по сред чела...![]()
Верујем да тако нешто и прижељкујеш... нормално за дођоше у Војводини...
Da li neko gleda RTS1
izolacionističkom politikom će za neko vreme stvoriti klimu u Srbiji "ko hebe Kosovo, neka ide"
Joj.... pa da poludis.Ђубре ДИнкић лобира за Шиптаре, уобичајена сцена... али нешто му се суши грло, тешко гута...