Tadić je prekršio ustav

Сваких 10 дана теби треба човек да цитира устав...де научи већ једном!

Везано за Војводину!
...

Marty... ta sva teorija DSS-a je bas tamo gde i treba da bude... u teoriji. Praksa u zivotu je nesto sasvim drugo.

Uostalom, sta ocekivati od stranke gde je obijac trafika bio ministar policije :whistling:

:hahaha:

Sa saglasnoscu saveznog predsednika Milosevica, je KiM dato na upravu UN... da oni nadju sta je pametno (a u medjuvremenu su usle strane trupe)

Po meni je to glavni problem - savezni predsednik nas je predstavljao prema inostranstvu... A potpisao je za KiM... :think:

Nego.... kakva je to glupost da ih je Tadic pustio? :whistling:
Pa jel on 1999te bio predsednik? :eek: Sto nije Milosevicev naslednik Kostunica oterao strance? Jel ima pismenih dokaza da je bar pokusao? :whistling:

:confused:

Јел се ви правите мутави или је то по природи...па ко је сада на челу државе?
Да нисам ја!
Дали су стране трупе на територији Србије?
Дали је тај део територије под нашом контролом?

Па за то сноси последицу државни апарат..Преседник, Премијер и Скупштина...

Значи СВИ крше устав...

Том вашом причом то је тада..а сада..па онда...бзв...

Marty... ta sva teorija DSS-a je bas tamo gde i treba da bude... u teoriji. Praksa u zivotu je nesto sasvim drugo.

Uostalom, sta ocekivati od stranke gde je obijac trafika bio ministar policije :whistling:

:hahaha: То је тхе бест што можеш...

Дали си икада прешао на црвено светло или ван пешачког прелаза..
Па јеси..ето и ти си кршио закон..

глп...

:hej:

Да нисам ја!

Значи СВИ крше устав...

Ja lepo pitam... zasto Kostunica nije izbacio strance? Bio je savezni predsednik.
Istina, nije ih on ni primio, a nije ni Tadic. Ali Tadic ne prica o izbacivanju. Kostunica vec spominje dosta puta - ali nista ne preduzima.

Hajde, neka opozicija preduzme nesto. Neka urade prvu korisnu stvar sa KiM, pa ce i da dobiju izbore. Recept stvarno nije komplikovan.

Onda se zali Kosti Cavoskom, i ne postavljaj clanove Ustava koji nisu prekrseni.

Вауууу..ја сам навео пример и доказао да су прекршени...

Ако нису ..идемо ја и ти сутра у Глоговац, Дреницу...Приштину да прошетамо..са заставом државе Србије..

Надлежност Републике Србије

Члан 97.

Република Србија уређује и обезбеђује:

1. сувереност, независност, територијалну целовитост и безбедност Републике Србије, њен међународни положај и односе са другим државама и међународним организацијама;

2. остваривање и заштиту слобода и права грађана; уставност и законитост; поступак пред судовима и другим државним органима; одговорност и санкције за повреду слобода и права грађана утврђених Уставом и за повреду закона, других прописа и општих аката; амнестије и помиловања за кривична дела;

4. одбрану и безбедност Републике Србије и њених грађана; мере за случај ванредног стања;

5. систем преласка границе и контроле промета роба, услуга и путничког саобраћаја преко границе; положај станаца и страних правних лица;

6. јединствено тржиште; правни положај привредних субјеката; систем обављања појединих привредних и других делатности; робне резерве; монетарни, банкарски, девизни и царински систем; економске односе са иностранством; систем кредитних односа са иностранством; порески систем;

Па нисте у стању бре у Војводини да одржите сувереност...а за Рашку и да не псомињем...

:dash:

Ja lepo pitam... zasto Kostunica nije izbacio strance? Bio je savezni predsednik.
Istina, nije ih on ni primio, a nije ni Tadic. Ali Tadic ne prica o izbacivanju. Kostunica vec spominje dosta puta - ali nista ne preduzima.

Hajde, neka opozicija preduzme nesto. Neka urade prvu korisnu stvar sa KiM, pa ce i da dobiju izbore. Recept stvarno nije komplikovan.

Покушао је...није имао подршку осталих странака...
То види са својим шефом..

Вауууу..ја сам навео пример и доказао да су прекршени...

Ако нису ..идемо ја и ти сутра у Глоговац, Дреницу...Приштину да прошетамо..са заставом државе Србије..

Па нисте у стању бре у Војводини да одржите сувереност...а за Рашку и да не псомињем...

:dash:

Kao sto rekoh vec jednom, Srbija nema suverenitet nad Kosovom, izgubila ga je potpisavsi Kumanovski sporazum, i meni nije jasno sta vam tu konkretno nije jasno?

Да нисам ја!

Значи СВИ крше устав...

pa bile su strane trupe i kad je DSS bio na vlasti , jel su i oni krsili ustav ? ili za njih ne vazi posto su patriote i ti ih obozavas :mrgreen:

Ma nije to strasno..............sad se moze na zapad bez viza............malo na crnjaka
(jeste da nema posla ni za nas ovde)..............al dok se to ukapira,proce i sledeci izbori,
i tako jovo na novo

А Европа све чека нашу гологузију да јој падне на грбачу, ахаМ:lol:

Гледала сам неке документарце како наватавају раднике на црно ( мислим да је у Лондону али свеједно је где )...па оно је испод сваке границе људског достојанства :sad2::confused:

Како их јуре, како им упадају у станове и претурају по прљавим гаћама...како их тероришу и понижавају :dash:

Хуманији су према напуштеним псима луталицама него према тој тамо сиротињи која је дошла да заради за парче хлеба чистећи њихова говна...страшно:dash::sad2:

То би требало да се приказује на националној ТВ...да ова залуђена омладина види стварност и реалност...далеко од ружичастог:confused:

Па јесте Цвеле Ел Президенте... Јесте Ђилас Градоначелник и БоТа Премијер...

Ok, ako ces ti da ministarskom foteljom opravdas i ponistis pljacku, nek' ti bude.

Verovatno smatras da su i nebrojeni fizicki napadi Velje Ilica na novinare normalna stvar. :whistling:

Ja nisam tako popustljiv. Mnogo vise sam zainteresovan da stranka za koju glasam bude na vlasti, nego sto ce taj i taj da budu bilo sta. To nije previse vazno.

Kao sto rekoh vec jednom, Srbija nema suverenitet nad Kosovom, izgubila ga je potpisavsi Kumanovski sporazum, i meni nije jasno sta vam tu konkretno nije jasno?

Све је јасно..да државни апарат крши устав сваке секунде док КиМ није под контролом наших државних органа....

И каже се Косово и Метохија...за почетак би то могао да научиш...

А да си прочитао Кумановски споразум..знао би да није предан суверенитет...

Ok, ako ces ti da ministarskom foteljom opravdas i ponistis pljacku, nek' ti bude.

Verovatno smatras da su i nebrojeni fizicki napadi Velje Ilica na novinare normalna stvar. :whistling:

Ja nisam tako popustljiv. Mnogo vise sam zainteresovan da stranka za koju glasam bude na vlasti, nego sto ce taj i taj da budu bilo sta. To nije previse vazno.

Као 1.... ти оправдаваш свој криминал са чињеницом..да ниси министар...па ако је неки министар погрешио као клинац..зар треба да га стрељамо?
По твојој логици неби постојао ДС и ЛДП...

Све је јасно..да државни апарат крши устав сваке секунде док КиМ није под контролом наших државних органа....

И каже се Косово и Метохија...за почетак би то могао да научиш...

А да си прочитао Кумановски споразум..знао би да није предан суверенитет...

A ti kad bi znao sta je to suverenitet, znao bi i kad je predat...

A je li moze KiM, kao skracenica? Veliko M da bi se razlikovalo od zacina...

Као 1.... ти оправдаваш свој криминал са чињеницом..да ниси министар...па ако је неки министар погрешио као клинац..зар треба да га стрељамо?
По твојој логици неби постојао ДС и ЛДП...

Ja nisam javna licnost i ne dajem primer nikome. To vazi samo za mene.

Ministri bi trebali da budu mnogo odgovorniji. Kakvo streljanje? U ovoj zemlji nema smrtne kazne, zato sto tezimo EU. Ali mogu da se plate kazne, za sampanjac ili pogresno parkiranje - a ne da se pozivamo na marsovce i da je politicki progon ako nam neko zalepi kaznu.

A to ako mislis da bi npr. DS prestao da postoji ako bi Tadica i Cvetkovica uhapsili... Grdno gresis.

Izgleda je to tvoje shvatanje stranke kao diktature. Ako nema glave, da nema ni stranke. Po tome bi DS trebalo da je nestao vec 2003ce. Ali desilo se bas ono o cemu je Djindjic govorio "nisam vazan ja, vazan je sistem, on ce nastaviti da deluje i posle mene"

SRS i DSS su retke nereformisane stranke. Prvobitno izabrani sef je jos uvek tu.

I po kom legalizmu je unapred pretpostavka da su svi clanovi DS krivi za krsenje zakona? Ili da su svi clanovi DSS posteni primerni i patriote? Nece biti... ni jedno ni drugo.

Da ima zakona u ovoj zemlji Tadic bi odavno bio u Zabeli
I vecina zzutih aparatcika koji samo mlate o EU
ovo sto oni rade je veleizdaja

u Srbiji je teze biti Srbin no hrvat,homoseksualac ili narkoman
Srbe niko ne brani a ovi drugi su POVLASCENI

a opet istorija BG pasaluka (1804-2009) lepo pokazuje kako zavsavaju kvislinzi :vudu:
naucite istoriju

tako je. tadic ce morati na robiju kad-tad.

Tadić je prekršio ustav zbog prihvatanja parcijalne liberilizacije viza.Tako da je ovim činom diskriminisao Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji ovo je navedenu u optužbi Srpskog nacionalnog veća Kosova i Metohije.
Time je, kako naglašavaju, Tadić prekršio Ustav, koji obavezuje na zaštitu teritorijalnog integriteta Srbije.
Zaista je suludo posle ovoga verovati da će se upotrebiti sva raspoloživa dokumenta koja poseduje Država Srbija a koja se moraju aktivirati za uspešnu odbranu Kosova i Metohije pred međunarodnim sudom pravde.

A ti nemas pametnija posla nego da po Krstarici krivis Tadica za sve sto ti smeta u zivotu? Nadji neko drugo mesto da lecis komplekse nize vrednosti.
Zar je Tadic trebao da kaze: Necemo viznu liberalizaciju ako u Evropu ne pustite i Siptare:dash: I oni su gradjani Srbije isto kolko si i ti.;)
Ako neznas da otvoris neku pametniju temu bar pitaj nekog pametnijeg da te posavetuje.:bye:

Да нисам ја!

Значи СВИ крше устав...

Nista nije bilo bolje dok je tvoj neobavesteni bio predsednik drzave.:rtfm:
Verovatno ga nisu obavestili da su na Kosovu i za vreme njegove veladavine bile medjunarodne trupe.
Verovarno nije bio obavesten da ni tada nije imao kontrolu nad celokupnom teritorijim svoje drzave.
Da su ga obavestili, verovatno bi ih on sve proterao (posto je poznat po energicnosti i preduzimljivosti :mrgreen:) i uspostavio suverenitet nad celokupnom drzavom.
Ovako, zna samo da kritikuje i nalazi mane svemu i svacemu a ocigledno je da je on najnesposobniji politicar koji se pojavio na nasim prostorima,:rtfm:

Ljudi, žene, deco, nije mi jasno oko čega sad pravite pitanje? Neustavno stanje je stvoreno pre nego što je Tadić i mislio da će ikad biti predsednik, tj. onog juna 1999. Zato mi nije ni odgovoreno na onaj post. I dakle svi posle tog juna rade po tome i ako ste baš zapeli protiv ustava, dakle Milošević, Koštunica, Tadić ...

Pravo je pitanje kako to neustavno stanje može da se promeni, a kakvo je svi znamo, da se ne lažemo.

Back