Тадић извиждан на радничким демонстрацијама

Како? Па ја све време пишем О ИЗБОРИМА (у овом случају о последњим председничким када је БТ ни од кога овлашћен давао обећања и потписивао Споразум о територијалној аутономији Мађарима да би ови гласали за њега) :roll::roll::roll: Сссстварно о чему ти уопште пишеш?

То је веома бедна пракса ДС-а - КАО ШТО САДА И ИДУ И ДЕЛЕ ПАКЕТИЋЕ КАО "ДЕДА-МРАЗОВИ" најсиромашнијим људима које су они довели у безнађе и на ивицу глади - ДА БИ НА ТАЈ ШИБИЦАРСКИ НАЧИН КУПИЛИ ЊИХОВЕ ГЛАСОВЕ... беда.........
Teritorijalna autonomija se određuje ustavom koliko ja znam i to nijedan predsednik, pa ni Tadić ne može da promeni. Izbori inače uopšte nisu tema, zato sam te ono i pitao.

1. Nema šta da traži s svojim narodom?!
2. Radnici svuda u svetu zovu odgovorne
3. Najlakše je uvaliti drugom vruć krompir. Vidiš, baš ga specijalno cenim što to nije uradio. A Koštunica nije nikoga ni poslao. Nije smeo.

Jaoj, rasplakacu se od njegove humanosti...:cry:
Reklama, bre, reklama pred izbore!

zakon su inicirale stranke DS & G17+ . Taj zakon je Srbiju uveo u grupu zemalja sa izrazenom socijalnom nepravdom i u grupu zemalja gde radnik nema nikakva prava a poslodavac sva moguca.
Pa umeš li ti da čitaš ?
Taj zakon je usvojen i proglašen u skupštini.
Tu sede i tvoji radikali, koji su aktivno učestvovali u usvajanju zakona.
Po broju delegata - tvoji radikali, su najodgovorniji...
Zato bolje smisli nešto drugo, ovo što tvrdiš je budalaština.
Ustvari...dobro je...svako neopredeljen može da na tvojim postovima vidi kolike ste vi radikali lažovčine i neznalice.

Pa umeš li ti da čitaš ?
Taj zakon je usvojen i proglašen u skupštini.
Tu sede i tvoji radikali, koji su aktivno učestvovali u usvajanju zakona.
Po broju delegata - tvoji radikali, su najodgovorniji...
Zato bolje smisli nešto drugo, ovo što tvrdiš je budalaština.
Ustvari...dobro je...svako neopredeljen može da na tvojim postovima vidi kolike ste vi radikali lažovčine i neznalice.

kako te bre nije sramota da lazes?

zakon o radu taj po kojem radnici nemaju nikakva prava a poslodavci sva moguca usvojio je nekadasnji DOS 2001 godine u skupstini Srbije. Radikali su bili protiv

Evo ovde sve lepo pise

http://www.voanews.com/Serbian/archive/2001-12/a-2001-12-12-7-1.cfm

kako te bre nije sramota da lazes?

zakon o radu taj po kojem radnici nemaju nikakva prava a poslodavci sva moguca usvojio je nekadasnji DOS 2001 godine u skupstini Srbije. Radikali su bili protiv

Evo ovde sve lepo pise

http://www.voanews.com/Serbian/archive/2001-12/a-2001-12-12-7-1.cfm

Jerry, sram te bilo. Poturaš opet .
Zakon o radu je dopunjavan,revidiran i usvojen u skupštini 15.3.2005.
Objavljen u službenom glasniku 24/o5.
Dakle - tvoji radikali su ga usvojili. A sad bacate drvlje i kamenje na zakon .
Memorija vam nije veća od 100 kb.

Tadic je jedan zli zli chovek koji je pobio 250 beba po porodilishtima, zavezao 1500000 ljudi (radnika naravno) da slushaju 500 sati knjigu "Tadic i Ja", zapalio 541 fabrika, izdao zemlju 666 puta i odzepario sve radnike koji su se nashli tamo i zato su ga oterali ....[/QUOpa nije nicudo sto hoce da ga ubiju a ovi ga zamalo i ne prebise,ali to je sve samo jeda od njegovih zadataka,hej ljudi zar vam ovo sve neizgleda ko tesna koza samo sto ovde nije u pitanju 1 preduzece neko citava drzava-ti sojicu(tadic) unisti preduzece a mi(investitori,eu)cemo posle da dodjemo a ti nas predstavi kao spasioce-pogledajte jos jednom tesnu kozu i sve ce vam biti jasno

A sta bi tek uradili da se uvede robotizacija fabrika?Da obicni roboti mogu da vrse njihov posao...jel i za to Tadic kriv?Jel im kriv sto ih nije vukao za rukav da se skoluju?E pa maso nepismena,sto ste sejali to ste i kusali.

ma da sad je ceo narod neobrazovan mora da je do toga,a za tvoju informaciju u tim zemljama je doslo do robotizacije od preteranog razvitka,u zemljama u kojima se i za nerad isplacuje pomoc koliko kod nas plata za rad,pa kada bi se svi skolovali budalo ko bi nam zidao peko hleb, cistio ulice itd....ja sa skolo,m nebi anebi ni ti....nemoj lupati gluposti...

Da........., ali i to su oni najokoreliji komunisti, kojima jos slika copavog visi kuci. Oni su navikli da zive tako, "lezilebovici"., samo nema vise "jugovine"!

mislis na one komuniste -neradne-komuniste koji su isli na radne akcije ili na one koji su od zara i pepela sto je ostalo u jugi pole 2 svetkog podigli drzavu na najveci nivo...ma hajde to sto lupas gluposti,ali sto ih lupas sa hitlerovskim zarom:confused:...sada se dragi moj razvio nacin zivota na-foru-a tada nije bilo fora presipanj iz supljeg u prazno itd...govorim iskljucivo o radu ne politici

Back