Тадић извиждан на радничким демонстрацијама

mislim da je potpuno nebitno shto su partijski bukachi zvizdali.
chovek je imao herca da ode na nesto shto nije miting njegove partije. za ocekivati je da ce protivnici organizovati kontra-napad. chuj radnici nekog podrzali ili zvizdali...:lol:

nego, ne secam se kad sam poslednji put video vojislava uzivo umesto one slike i kajrona na dnevniku 2.
ili mitinga svoje turbo folk koalicije

Na Cecilinom koncertu. :-(

Nema veze sto nema skolu. Taj covek RADI i ako radi treba da dobije PARE za svoj rad.

covek lupa jos kaze da je profesor..?

A rekao je da samo neobrazovani glasaju za patriotske stranke! Ako je 500000 obrazovanih znaci da je 2 miliona glasaca Ds neobrazovano!

Original postavio master_of_errors Pogledaj poruku
Pa sta seres onda,jel samo 7% posto stanovnistva Srbije ima diplomu faxa ili vise skole?To je 500.000 ljudi.U krajnjem slucaju ako vise od 5% nema posao.
inu.

Hej Tadic je dobio predsednicke izbore... Cinjenica je da 1/3 Srba nije za Tadica. Takodje dobio je i aplauze a na snimku se videlo i da se rukovao sa gradjanima... Imao je smelost da izadje i da prihvati lose kritike, kao i dobre... LJUDI ON JE PREDSEDNIK SVIH GRADJANA SRBIJE! Hteli vi to ili ne!

1/3?Kad ima dve trecine sto nije imao 66,6 posto nego pedeset i nesto? Sto bulaznis gluposti?

1/3?Kad ima dve trecine sto nije imao 66,6 posto nego pedeset i nesto? Sto bulaznis gluposti?

A ti bas ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da je Toma Nikolic izgubio izbore?
Da li si za izolaciju?

Za DS i SRPSKE PATRIOTE... Za EU i KIM u SRBIJI... Za Srpske Junake koji su videli, ono sto nisu smeli da vide...
http://209.85.129.104/search?q=cach...bijeni+vojnici+na+Topcider&hl=sr&ct=clnk&cd=1

Procitaj ovo vise i kazi tvoje misljenje? Da li si i dalje za Mladica...

радо бих се преселио на Кубу.

cuba_girldance_beach_75100-771979.JPG

uzmi kartu i za mene.

Hej Tadic je dobio predsednicke izbore... Cinjenica je da 1/3 Srba nije za Tadica. Takodje dobio je i aplauze a na snimku se videlo i da se rukovao sa gradjanima... Imao je smelost da izadje i da prihvati lose kritike, kao i dobre... LJUDI ON JE PREDSEDNIK SVIH GRADJANA SRBIJE! Hteli vi to ili ne!

Ја разумем да навијаш за манекена Бориса Тадића - али немој износити НЕИСТИНЕ, стварно није у реду. Која 1/3 ? Када се врло добро зна да је ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ СРБА ПРОТИВ ЊЕГА. Он је изборе добио захваљујући гласовима националних мањина - јер они врло добро увиђају да тај лик и рукама и ногама ради против Срба.

Тачно је да би он требало да буде председних свих грађана Србије - али он то није, он је представних страних обавештајних служби и слуга планова Социјалистичке интернационале. Уосталом после ових избора БИЋЕ ПОКРЕНУТА ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЊЕГОВУ СМЕНУ ЗБОГ ИЗДАЈНИЧКОГ ПОТПИСИВАЊА ССП СА ЗЛОЧИНЦЕМ СОЛАНОМ.

Ја разумем да навијаш за манекена Бориса Тадића - али немој износити НЕИСТИНЕ, стварно није у реду. Која 1/3 ? Када се врло добро зна да је ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ СРБА ПРОТИВ ЊЕГА. Он је изборе добио захваљујући гласовима националних мањина - јер они врло добро увиђају да тај лик и рукама и ногама ради против Срба.

Тачно је да би он требало да буде председних свих грађана Србије - али он то није, он је представних страних обавештајних служби и слуга планова Социјалистичке интернационале. Уосталом после ових избора БИЋЕ ПОКРЕНУТА ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЊЕГОВУ СМЕНУ ЗБОГ ИЗДАЈНИЧКОГ ПОТПИСИВАЊА ССП СА ЗЛОЧИНЦЕМ СОЛАНОМ.

Novi Izbori nova destabilizacija... Nova izolacija... Da li si za izolaciju? Ja nisam, doziveli smo vec to...
A da li je Solana veci Zlocinac od Mladica? Nikako da mi kazes na ova pitanja....
Nisam ti ja kriv sto se nisi pomirio sa time sto je Tadic pobedio Nikolica...

A hoces da mi kazees da manjine nemaju prava da zive u Srbiji???
Da li znas koliko je Rumuna, Slovaka, Madjara izgubilo zivote na KiM u Hrvatskoj i BiH? Za koga? Za Srbiju...

Za OTADZBINU I PRAVE SRPSKE JUNAKE KOJI NISU SMELI DA VIDE ONO STO SU VIDELI.... ZA 2 Srpska Vojnika koja su videli Haske optuzenike... Sramota na cijoj si strani????

ako je vise od polovine Srba protiv njega kako je onda pobedio na izborima,jeli bre?

Novi Izbori nova destabilizacija... Nova izolacija... Da li si za izolaciju? Ja nisam, doziveli smo vec to...
A da li je Solana veci Zlocinac od Mladica? Nikako da mi kazes na ova pitanja....
Nisam ti ja kriv sto se nisi pomirio sa time sto je Tadic pobedio Nikolica...

A hoces da mi kazees da manjine nemaju prava da zive u Srbiji???
Da li znas koliko je Rumuna, Slovaka, Madjara izgubilo zivote na KiM u Hrvatskoj i BiH? Za koga? Za Srbiju...

Za OTADZBINU I PRAVE SRPSKE JUNAKE KOJI NISU SMELI DA VIDE ONO STO SU VIDELI.... ZA 2 Srpska Vojnika koja su videli Haske optuzenike... Sramota na cijoj si strani????

Шта десет пута понављаш једно те исто "к'о Шваба тра-ла-ла" човече, каква "ИЗОЛАЦИЈА", каква "ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА" - па није ти ово 1948. и ИБ...

Солана је за ову земљу највећи злочинац и то одмах иза Броза по количини зла и патње које је нанео грађанима.

Ја сам се помирио са тим да је Тадић добио изборе на које, ако те занима, нисам ни изашао да гласам.

Сигурно да мањине имају права да живе у Србији уколико сматрају да је ово њихова држава и уколико не раде против већинског народа.

И зашто само истицати и понављати смрт два војника и ту трагедију која се догодила А НЕ ПОМИЊАТИ СВЕ ОСТАЛЕ ТРАГЕДИЈЕ ОД 1990. ДО ДАНАС . с којим људским и моралним правом ове жртве издижеш ИЗНАД СВИХ ОСТАЛИХ ЖРТВИ ОРУЖАНИХ СУКОБА.

Ја сам УВЕК на страни Србије ма колико то коштало.

Pomiri se s tim da su glasovi svih građana Srbije jednako vredni, a uostalom kako si to izmerio da su baš Srbi većinom glasali za Tomu? Gledao si ljudima u listiće?
Bilo bi dobro da o tim obaveštajnim službama pružiš neke dokaze. Cilj naše zemlje da bude u EU je davno proklamovan, šta tu nije jasno? Hajde molim te mani se tih priča o ''izdajnicima'', već počinješ da zvučiš kao spiker Slobinog RTS-a. Posle ćeš još nekom drugom prebacivati kako je *********. Hm, da ...

izvini moram da te ispravim Tadic jeste dobio izbore ,ali nisu svi koji su glasali za njega sigurni glasaci DS-a

Хм..... ево још једног клоЊа - које сте ви жуте кукавице, па појави се под својим правим ником.............

Young
Registrovan korisnik

Учлањен: 24.04.2008.
Поруке: 121

to je moj pravi nick,sta bre ti lupetas kakav klon? vidim ja da ti imas neke poremecaje u glavi

ako je vise od polovine Srba protiv njega kako je onda pobedio na izborima,jeli bre?
Young
Registrovan korisnik

Учлањен: 24.04.2008.
Поруке: 121

1. Лично сам слушао на радију Шутановца који је изјавио следеће: "ВЛАДАЋЕМО СРБИЈОМ УЗ ПОМОЋ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА".

2. Непосредно пред председничке изборе Борис Тадић је потписао Споразум са оним Мађаром Пастором о томе ДА ЋЕ МАЂАРИМА ОБЕЗБЕДИТИ У СРБИЈИ ТЕРИТОРИЈАЛНУ АУТОНОМИЈУ - о чему је лично после тог сусрета давао интервјуе поменути Пастор, па и то да су му Мађари донели 120 000 гласова колико и јесте износила разлика између гласова Тадића и Николића-.........

п.с. Не пише се ЈЕЛИ - то значи да си нешто ЈЕО, него ЈЕ ЛИ тј. ДА ЛИ

Back