Tadić: DS je još 1993 videla SPS kao partnera

sto b i pio? :mrgreen:

ja i moji smo pobedili.

bicemo vlast u preko 80% opstina srbije ukljucujuci i beograd

ako niko ne formira vladu bice novi izbori. a na novim izborima vi iz DS-a ima tako da popusite da cete da se cesete. A znas zasto. Zato sto ste pokazali sad u ovih 20 dana koliki ste ljigavci i prevaranti, da lazete kako zinete i dosta vasih biraca ce biti zbog toga razocarano i ostace kuci :mrgreen:

ja i moji smo pobedili.

ako niko ne formira vladu bice novi izbori. a na novim izborima vi iz DS-a ima tako da popusite da cete da se cesete. A znas zasto. Zato sto ste pokazali sad u ovih 20 dana koliki ste ljigavci i prevaranti, da lazete kako zinete i dosta vasih biraca ce biti zbog toga razocarano i ostace kuci :mrgreen:

Hehehehehe.......................Al si ti sine bolestan.....................:bye::bye::bye:

Već sam ti rekao zašto ćeš piti.............

gde je bre onaj smajli sto povraca??

ахахахааааааааааа.............. ево га..........

g022.gif
g022.gif
g022.gif
g022.gif

g022.gif
g022.gif

Свака му част ! ! !
На блогу Б92 каже један да Тадић не постоји већ да је то само холограм. После ово га сам почео да верујем у то јер овако нешто Човек не може да изјави. Само нека празнина, рупа...

ja i moji smo pobedili.

Hahahah, ako bude novih izbora oduvacemo vas kao i u Vojvodini, video narod kakve ste budale. A to ko se pokazao kao ljigavac i prevarant videces na prvom zasedanju skupstine i kada bude radifikovan SSP:bye:

Hahahah, ako bude novih izbora oduvacemo vas kao i u Vojvodini, video narod kakve ste budale. A to ko se pokazao kao ljigavac i prevarant videces na prvom zasedanju skupstine i kada bude radifikovan SSP:bye:

Можда ће бити РАДИФИКОВАН - али не верујем да ће бити РАТИФИКОВАН јер формулација СПС, ПУПС, ЈС гласи отприлике ДА СЕ РАТИФИКУЈЕ СПОРАЗУМ али УЗ ОЧУВАЊЕ ИНТЕГРИТЕТА И СУВЕРЕНИТЕТА СРБИЈЕ - другим речима неки би: "и да стисну и да прдну" - а то никако не може...:nono:

Можда ће бити РАДИФИКОВАН - али не верујем да ће бити РАТИФИКОВАН јер формулација СПС, ПУПС, ЈС гласи отприлике ДА СЕ РАТИФИКУЈЕ СПОРАЗУМ али УЗ ОЧУВАЊЕ ИНТЕГРИТЕТА И СУВЕРЕНИТЕТА СРБИЈЕ - другим речима неки би: "и да стисну и да прдну" - а то никако не може...:nono:

Izvinjavam se sto sam u brzini pogresio jedno slovo ali je sustina ista, sporazum ce biti RATIFIKOVAN, ali ce dss u svom stilu da napusti sednicu i da kaze svojim ovcama, pardon glasacima da oni nisu ucestvovali u tome, i posle se dolazi do zakljucka da ovi izbori nisu ni bili potrebni jer ce SSP sve jedno proci u skupstini. Toliko o lazima i obmanama kojim se sluzi KostunicaVojislavSeselj.

Back