Tacno ili ne (tema je veza)

Ako stvarno imaš 15 godina - brzo u kupatilo (ili gde već muški pol to obavlja).
E onda -prvo se zaljubi, nesrećno naravo, ali onako da "crkneš", da te boli stomak, da pišeš pesme i da prestanes da jedeš...(možda pročitaš i neku knjigu)...
Kada malo popusti "neuzvraćena ljubav" ti počni malo da opet snimaš devojčice i devojke...
Onda se na žurci (pripit, naduvan) smuvaj sa nekom (bilo bi dobro da je slatka, a ne samo dobra u duši, pa da to malo potraje-nedelju, dve)...
To je početak...

Iskren savet od samouke

Zaebi druze te veze kad imas 12,13,14,15 ma sve do 20es godina jer tek onda se zene urazume.(cast izuzecima)Posto brate gledam oko sebe samo se loze na one sto su popularni (dobro izgled razumem nemos se loziti na tebe plavusa lepih oblina na tebe
Od 100kg)ako nisam u pravu samo recite,I da znam recete zavisi sta je tebi normalno.Pa moje misljenje je predugacko pa da skratim na tri osobine.Da ne radi nesto samo zbog statusa,da nije sa tobom samo zbog materijalnih mogucnosti koje posedujes I da te stvarno voli...

Sinovac , pocni da se bavis sportom i da trosis energiju, kakav sintizajzer, kakvi bakraci, kakav duvan :?: Kada ti se torba, skupi lovu, pa se istresi negde, ako bas moras,ne padaj u depresiju zbog gluposti.

mi smo mislili da se naše drugarice satiru kad smo imali 15 godina
ma čim vidimo muško i žensko zajedno, mi odma mislimo da je on kreše
to zato što smo mislili da sa 15 već sve znamo, i sve treba da probamo, ej, bre, imamo 15 godina
a devojčice odevene isto kao i mi, sve to bezlično, široko, jedino po kosi razlikuješ muško i žensko
***** nigde da vidiš, sem u retkim erotskim časopisima koje nikako da dobaviš
posle smo saznali da su naše drugarice tek negde oko 20 počele da kusaju kitu
možda se ni tvoje ne satiru
nego, najbolje i najsigurnije je da ti pomogneš sam sebi, bar tri puta dnevno ga prošetaj gore-dole, ponekad i više puta zaredom
nikom ne škodi, a tebi valja
onda nemoj ni da se zaljubljuješ, a ni da tražiš seks, nego se trudi da stekneš što više drugova i drugarica i da budeš dobar sa što više njih, nemoj nikad da te mrzi na to da trošiš vreme, trud i novac, jer to će biti dobar put ka nekom kontaktu iz koga će se izroditi veza i seks

Back