Tacno ili ne (tema je veza)

MisterXp

Primećen član
Poruka
575
Zaebi druze te veze kad imas 12,13,14,15 ma sve do 20es godina jer tek onda se zene urazume.(cast izuzecima)Posto brate gledam oko sebe samo se loze na one sto su popularni (dobro izgled razumem nemos se loziti na tebe plavusa lepih oblina na tebe
Od 100kg)ako nisam u pravu samo recite,I da znam recete zavisi sta je tebi normalno.Pa moje misljenje je predugacko pa da skratim na tri osobine.Da ne radi nesto samo zbog statusa,da nije sa tobom samo zbog materijalnih mogucnosti koje posedujes I da te stvarno voli...

Brate imam 15 god znaci nervira me to pusim zbog tog vec pola godine.Jednostavno sam izgubio nadu a cekanje me ubija.Planiram uzeti neki yamaha sintisajzer od 100ak evra pa onda ako umem prelazim na piano.Radije cu krepati sa muzikom nego cekajuci cudo.

Zaebi druze te veze kad imas 12,13,14,15 ma sve do 20es godina jer tek onda se zene urazume.(cast izuzecima)Posto brate gledam oko sebe samo se loze na one sto su popularni (dobro izgled razumem nemos se loziti na tebe plavusa lepih oblina na tebe
Od 100kg)ako nisam u pravu samo recite,I da znam recete zavisi sta je tebi normalno.Pa moje misljenje je predugacko pa da skratim na tri osobine.Da ne radi nesto samo zbog statusa,da nije sa tobom samo zbog materijalnih mogucnosti koje posedujes I da te stvarno voli...

Vidi momče ovako - ja sam sa 15 godina vidio pitjku samo kod krave jer sam živio na selu a ti bi već da prrcaš .

A kada je 100 kila suve misicne mase, a stomak u 8 paralelnih misica :?:
1537.jpg

nisi u pravu,uozbilje se kad im odlazi voz za decu oko 30e,do tad i ti samo karaj i ne smaraj

Brate imam 15 god znaci nervira me to pusim zbog tog vec pola godine.Jednostavno sam izgubio nadu a cekanje me ubija.Planiram uzeti neki yamaha sintisajzer od 100ak evra pa onda ako umem prelazim na piano.Radije cu krepati sa muzikom nego cekajuci cudo.

šta radiš u odeljku za one od 18+ tako nezreo?
ljubav i sex u 15, ma nije valjda, jedina ljubav koju treba da gajiš u ovom periodu je ljubav prema porodici i školskim knjigama.
pa kad porasteš i postaneš pismen, onda otvaraj teme na ljisu i obavezno pročitaj šta šalješ u etar da te bar neko razume

ljubav i sex u 15, ma nije valjda, jedina ljubav koju treba da gajiš u ovom periodu je ljubav prema porodici i školskim knjigama.
pa kad porasteš i postaneš pismen, onda otvaraj teme na ljisu i obavezno pročitaj šta šalješ u etar da te bar neko razume

mojne da mracis decka kase njegove vrsnjakinje satiru od kujca<3

mojne da mracis decka kase njegove vrsnjakinje satiru od kujca<3

zato što se satiru u tlinaestoj umesto da se obrazuju...
zato smo i stigli do ovde.
čitala sam tvoje postove na temi o bakama i nemoj tamo da pričaš jedno a ovde nešto sasvim drugo

- - - - - - - - - -

Ja mislim da decko bi da nadje neku uciteljicu.. pre ce to biti,al ga blam pa opipava teren,,ko i svako u njegovim god jbg.

na svu sreću ovde sve diplomirani bon vivani pa ima ko da ga nauči kako se odvajaju tete za jednokratnu upotrebu:lol:

čak naprotiv, treba sada da se iživi i treba sve da proba pa i seks a ne pod stare dane

Zadnje vreme je doslo kad petnaestogodisnjaci izpizde zbog nedostatka seksa jer se njihove vrsnjakinje fircaju naveliko... zadnje vreme...

Zadnje vreme je doslo kad petnaestogodisnjaci izpizde zbog nedostatka seksa jer se njihove vrsnjakinje fircaju naveliko... zadnje vreme...

и у моје време су пиздели, тамо негде почетком двехиљадитих тако да немојте правити фаму. Сећам се као да је јуче било кад је мој најбољи друг раскинуо са девојком јер није хтела да уплови са њим у сексуални живот кад смо били 1. средње

Back