Тачи на Б92

Ama bre. Tema je B92 . A ne ta jedna zena , koja je iz ko zna kakvih razloga ostala sama tamo .

Ona se borila svim silama da s povratnici ne vracaju , a sve uz posredstvo B92 .

Prosto je neverovatno da me ti nazivas plitkim ... tio koju su hrvati proterali , a ti ih i dalje obozavas , a svoju nesrecu priopisujes nekakvim srbocetnicima , i melim grupiama pro-ustasa , dok su ti hrvati , kao celimna sasvim OK .
Zivela si medju njima , a nisi ih upoznala .

O nano moja mila.
Sreća tvoja što mi sada nisi pri ruci dala bi ti ja što te sleduje za ovo što si napisao

Pricao je najvise o padu cena paprika na pristinskim pijacama,
sto je ocenjeno kao nedopustivo nisko u regionu i za svaku osudu.

Valjda ce se naci neki mentol koji ce ti se nasmejati na ovo :roll:

O nano moja mila.
Sreća tvoja što mi sada nisi pri ruci dala bi ti ja što te sleduje za ovo što si napisao

Zar te je toliko napalio jedan obican post:dontunderstand:

Е кад се сад нисам слогирао . Ево га тачи на Б92 .
Она коза од водитељке га, са пуно дигнитета ословљава са Господин Премијер .

Е шта све нећемо да доживимо .

doziveli smo mnogo toga...ovo mu dodje nesto kao pus-pauza izmedju nebuloza i idolatrija.
nisam gleado tad vesti ili sta-god vec...ali evo poklon za neznanu mi voditeljku:mafijas:..tako sad kad ga je primila ...evo i za tacija...:pop:.

Ти баш не можеш да се смириш и стишаш своје антисрпство и антихуманизам!!!:evil::evil::evil:
И ТО СА КЛОН НАЛОГОМ!!!
Је л'то хоћеш да нам кажеш како су шиптарски терористи у ставри хуманисти и филантропи, на далеко чувени по својој доброти и човечности, а!?

ДОКЛЕ ЋЕМО МОРАТИ ДА ТРПИМО ОВО ПОНИЖАВАЊЕ, ВРЕЂАЊЕ И ПРОВОЦИРАЊЕ!? ДОКЛЕ!?

:evil::evil::evil::evil::evil:

report.gif

:gace::gace::gace:

ps.ako shvatis, bices dobar

B92
item-new-black.gif
TV
item-new-black.gif
Program Info kanal četvrtak 17. septembar 2009

B92 13:57Specijalni program: Sve je moguće sa Anom (R)

http://www.b92.net/tv/program_info_kanal.php

ovo sam gledao preksinoc, inace redovna emisija na RTK
steta sto neki forumasi ne mogu gledati ove emisije.
jedna normalna emisija gde se kritikuje neko sa kosova, ali uz argumenat. mislim da ta emisija daje koliko toliko realnu sliku zivota na kosovu.
moze li se to negde gledati???

Е кад се сад нисам слогирао . Ево га тачи на Б92 .
Она коза од водитељке га, са пуно дигнитета ословљава са Господин Премијер .

Е шта све нећемо да доживимо .

Zar to nije suprotno drzavnoj politici Srbije koja nije priznala Kosovo, da li oni krse zakon ovim nacinom izvestavanja? Zanima me sta bi se desilo sa nekom televizijskom kucom u SAD kada bi o Juznoj Osetiji izvestavali kao o nezavisnoj republici... :think:

Nakaradne li televizije, pu hebem ih u nezavisno novinarstvo... Pa taj je pobio ko zna koliko ljudi... Cccc. Da prostite na izrazavanju ali pose.rem im se na "njihov moral"... :dash:

ovo sam gledao preksinoc, inace redovna emisija na RTK
steta sto neki forumasi ne mogu gledati ove emisije.
jedna normalna emisija gde se kritikuje neko sa kosova, ali uz argumenat. mislim da ta emisija daje koliko toliko realnu sliku zivota na kosovu.
moze li se to negde gledati???
Па сад ако је теби нормална емисија где је гост са црвене потернице државе Србије. :roll:

Back