Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
Ume li neko da kaze sta je govorio Taci???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovamo im je Mladic zlocinac
Pa za ove sa b92 zatvor bi bio raj na zemlji,majku im krvavu raspalu ........
Ко нам даје право да неког етикетирамо са тако тешким оптужбама, стварно
Тема је Тачи на Б92
Ama bre. Tema je B92 . A ne ta jedna zena , koja je iz ko zna kakvih razloga ostala sama tamo .
Ona se borila svim silama da s povratnici ne vracaju , a sve uz posredstvo B92 .
Prosto je neverovatno da me ti nazivas plitkim ... tio koju su hrvati proterali , a ti ih i dalje obozavas , a svoju nesrecu priopisujes nekakvim srbocetnicima , i melim grupiama pro-ustasa , dok su ti hrvati , kao celimna sasvim OK .
Zivela si medju njima , a nisi ih upoznala .
Pricao je najvise o padu cena paprika na pristinskim pijacama,
sto je ocenjeno kao nedopustivo nisko u regionu i za svaku osudu.
O nano moja mila.
Sreća tvoja što mi sada nisi pri ruci dala bi ti ja što te sleduje za ovo što si napisao

А јел требају да се позову лица на одговорност која су на Б 92 Инфо промовисала лице за којим је држава Србија расписала црвену потерницу ?nisam ja nikoga etiketirala, ja sam samo pitala
Znači po ovome što ispisa u više poruka koljač Srba Tači ti je smešan a Mladić ispade žalosno što je kukavica ili obrnutoNe cenim ni jednoga ni drugoga, jedan je koljač a drugi kukavica.
ali baz obzira u svakom slučaju svi istomišljenici poput tebe unazađuju i Srbe i budoćnost Srbije.Е кад се сад нисам слогирао . Ево га тачи на Б92 .
Она коза од водитељке га, са пуно дигнитета ословљава са Господин Премијер .
Е шта све нећемо да доживимо .
..tako sad kad ga je primila ...evo i za tacija...
.
Ти баш не можеш да се смириш и стишаш своје антисрпство и антихуманизам!!!
И ТО СА КЛОН НАЛОГОМ!!!
Је л'то хоћеш да нам кажеш како су шиптарски терористи у ставри хуманисти и филантропи, на далеко чувени по својој доброти и човечности, а!?
ДОКЛЕ ЋЕМО МОРАТИ ДА ТРПИМО ОВО ПОНИЖАВАЊЕ, ВРЕЂАЊЕ И ПРОВОЦИРАЊЕ!? ДОКЛЕ!?
![]()

И ту "новинарку" која је Змију ословљавала са "господине Премијеру",
треба тужити за нарушавање Уставног поретка и територијалног интегритета земље, па нека га опет тако ословљава!!!
![]()

steta sto nisam gledao.stigao sam kuci oko 03 h. i nesto
steta sto nisam gledao.stigao sam kuci oko 03 h. i nesto
Ja mislim da je ovim cinom B92 fakticki priznao jednostranu nezavisnost KIM-a,
treba im odmah uputiti ostar protest i eventualno povuci ambasadora iz nji`ove zgrade?!![]()

Kad je bio ovaj na b92 i sta je govorio?
B92TV
Program Info kanal četvrtak 17. septembar 2009![]()
B92 13:57Specijalni program: Sve je moguće sa Anom (R)
http://www.b92.net/tv/program_info_kanal.php
Била је у ударном термину касније је била реприза.Sinoć/jutros oko 3, bili su dovoljno pametni da ne emituju emisiju u udarnom terminu preko dana. Mada, čudi me, pošto B92 voli da provocira. A priča klasičana - na Kosovu ima mesta za Srbe ako priznaju kosovske institucije, pozivi da se vrate.... bla bla
Е кад се сад нисам слогирао . Ево га тачи на Б92 .
Она коза од водитељке га, са пуно дигнитета ословљава са Господин Премијер .
Е шта све нећемо да доживимо .

Па сад ако је теби нормална емисија где је гост са црвене потернице државе Србије.ovo sam gledao preksinoc, inace redovna emisija na RTK
steta sto neki forumasi ne mogu gledati ove emisije.
jedna normalna emisija gde se kritikuje neko sa kosova, ali uz argumenat. mislim da ta emisija daje koliko toliko realnu sliku zivota na kosovu.
moze li se to negde gledati???
O,Ademe..kad ti skinuse lisice?![]()

Ma ovde ti vlada informativna blokada što se Kosmeta tiče, mi pojma nemamo šta se dole dešava, sve se to lepo sakriva kao u stara dobra vremena!
Па сад ако је теби нормална емисија где је гост са црвене потернице државе Србије.![]()
govorim o emisiji
sve je moguce sa anom
ne verujem da je u njoj bio thaci, iako nisam pratio tu emisiju na B92 koju spominjete.
ali po obicaju, retko kad procitate tekst, samo pogledate ko ga je napisao i...