- Poruka
- 95.409
Ima smisao naravno ...ako se lepo ukomponuje u celokupan zivot , gde svako ostane/postane prava licnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima smisla radjati decu, ali samo i jedino kada osetis potrebu. Bolje ih je ne radjati, ako si sam sebi dovoljan.Ima smisla u cilju reprodukcije i produzenja ljudske vrste ali nema smisla ukoliko se svoj život optereti decom i njima podcini
ko uopshte govori da je potrebno da deca budu jedini smisao u ljudskom zivotu?Radjanje dece je proces produzenja ljudske vrste i to je Priroda tako udesila da roditelji odgajaju decu do ejdnog tenutka kada treba da ih puste u samostalni zivot i to je osnovni razlog zasto deca ne treba da budu jedini smisao u ljudskom zivoti..
Dosadi i bogu i narodu, pa nek' počne već jednom.Zaista ne znam šta tebe muči, izgleda mi kao da te nešto muči, ali ne povezujem. Ako ti opada snaga, ona se može povratiti ispravkom životnih stavova i obnovom motivacije. Ako je to bilo upućeno meni, ne, moja snaga ne opada, moj život tek počinje.
Hau du ju du? Nije ti izgleda dobro.Enivejz, ako ti treba neka pomoć povodom nečega, možeš da mi se obratiš, ne moraš da se pasivno agresivno izlivaš ovuda.

Svaka čast, ovo je stvarno humano i ostavilo me bez teksta!Nemam decu i ne planiram da ih pravim... Podigao sam dva momka iz Zvecanske ciji su bioloski roditelji verovatno mislli da je najvaznije da napune zemlju a ne da podizu ljude. Da li se s nepunih 50 godina kajem sto nisam proizveo decu - NE. Mislim da zivot i sa i bez dece ima smisao.

Jadnica, ne zna gde je "levo", a misli da sve zna. I ja sam bila slična u njenim godinama, to tvrdoglavo i nema teorije da popusti niti da sasluša. Ne može lepo sa njom, ovo je jedini način, "emotivni šamar", pa se možda i probudi na vreme.Kad se posvadjaste vas dve a
Ako mi veruješ, iako prvi put čujem za pokret "antinatalizam", dođe mi da ih nađem i da im se priključim.Evo šta neki kažu na ovu temu..
https://zena.blic.rs/porodica/dete-...nemam-vremena-za-to-mladi-u-srbiji-ne/25cr7vw
Upravi si.Kod nas postoji taj pritisak okoline, kretenski, i roditelji koji ti usade tu besmislicu da nemaš za šta da živiš ako nemaš decu. Teško se ljudi od toga otresu.
I još gora pojava su ove nove mame koje se smatraju kraljicama jer su rodile dete.
Razuman si čovek, vokere teksaški rendžeruUpravi si.
Jesam.Razuman si čovek, vokere teksaški rendžeru
Ja znam više mama koje se ponašaju kao da niko nikad pre njih ili posle njih nikad nije rodio dete.Znam i dvije majke koje su jako kilave a imaju đecu.
Baš tako.Ja znam više mama koje se ponašaju kao da niko nikad pre njih ili posle njih nikad nije rodio dete.
I prepričavaju svoj porođaj od prve kontrakcije, kao kad muškarci prepričavaju doživljaj iz vojske.
Ako mi veruješ, iako prvi put čujem za pokret "antinatalizam", dođe mi da ih nađem i da im se priključim.
Prosto, neki ljudi "drže decu" isto kao što "drže mačku i psa", lično sam "proizvod" HIRA roditelja koji su "želeli dete", e pa kad je dete napunilo 5 godina i nije bilo više slatka mala beba, nastala je druga priča.
A vala i jeste planeta prenaseljena, da nas ima manje mislim da bi pomagali jedni drugima a ne ubijali se međusobno.
Bože, potpuno pogrešno si protumačio šta sam rekla.A šta fali mojim psima? Imaju sve što im treba. Spavaju u stanu, čim im je toplo oključuje im se klima, njihov frizer je skuplji nekoliko puta od mog, imaju bolju zdravstvenu negu od mene...