Evo i N1 razradjuje temu. Ukrajina smorila. Samo još povezati sa superćelijskom olujom.
Najupečatljivije priče o NLO – šta su otkrili NASA, Pentagon…
https://n1info.rs/svet/najupecatlji...um=webpush&utm_campaign=2023-07-28-Prie-o-NLO
Pa nista novo, generalno te teme su vec odavno usle u mejnstrim (pa vec 10-15 godina svakodnevno imas razne dokumntarce na History kanalu, National Geographic-u, Discovery-ju, itd , a kud ces veci mejnstrim od toga, ali eto sad je o tome pocelo da se govori i u vestima i tim da kazem dnevnim medijima).
Recimo i ja sam kontaktirao neke ljude u vezi toga, recimo pricao sam sa jednom vrlo zgodnom i simpaticnom sredovecnom Norvezankom koja tvrdi da su je od malena nekoliko puta otimali vanzemaljci i da su joj ostavili i neke implante u telu, cak mi je i pokazivala svoje rengentske snimke gde se zaista vidi nekih odprilike 25 tih nekih cudnih stvarcica koji su neverovatno pravilno i simetricno rasporedjeni a koji svakako ne bi trebalo da budu tu (a pritom nema nikakvih oziljaka na kozi, neke reakcije organizma na strano telo, nicega), ono luda prica skroz, pa recimo tokom gledanja jednog videa na youtube-u vidim u komentarima mnogi farmeri ili bivsi farmeri su se javljali sa juga Amerike i zalili na kasapljenje stoke, gde su zivotinjama odstranjivani organi ili isisavana sva krv iz organizma hirurskom laserskom preciznoscu i to sigurno nije mogla da uradi neka druga zivotinja, neka mozda sekta ili tako neko, valjda bi i ti ljudi culi necije prisustvo, ciku zivotinja, itd.
Pa bas sam u tim komentarima nasumice kontaktirao jednog od njih, inace lik mislim iz Teksasa, Oklahome ili tako nesto ciji je cale farmer i koji je odrastao na farmi tamo 80-ih i kaze da su imali problema sa time i da im je to promenilo citav zivot, ono jedne zime su zivotinje pocele da im nestaju a neke od njih bi nasli iskasapljene na farmi ili u blizini, recimo sneg napolju, ravan kao pista, nije padao vec nekoliko dana (da bi prekrio tragove) i oni jedno jutro se probude i vide na farmi kravu kojoj su neki organi odstranjeni hirurskom preciznoscu, sva krv iz tela isisana i ostavljena tamo tako da lezi a okolo sve cisto, nema nikakvih tragova u snegu stopala, vozila, zivotinjskih tragova, da je neko dolazio, odlazio, nekog napada, nicega, znaci kao da je neko toj sirotoj kravi uradio to sta joj je uradio i kao da ju je odozgo samo spustio ili bacio na zemlju (cak i u tom slucaju culi bi valjda neki helikopter, zvuk kad tresne krava ne znam koliko teska na zemlju ili nesto ali nista), to im se inace desilo par puta, ono bas su se bili uplasili, prijavili su slucaj i policiji medjutim niko nije mogao da im pomogne i nakon nekoliko meseci mozda kada im se to opet desilo ono nisu znali sta da rade vise i prodali su farmu i otisli da zive u gradu.
Recimo cuo sam pricu i od jednog naseg coveka odavde mislim negde iz Cuprije, Paracina ili tako negde, inace lekara koji je par decenija ziveo u Australiji i koji tvrdi da je bio zrtva vanzemaljske otmice tokom jednog kampovanja u divljinama Australije.
Inace taj covek je ponekad vikendom uglavnom voleo sam da sedne u dzip i da ode par dana na kampovanje u unutrasnjost Australije i tokom jednog kampovanja usred noci u satoru ga je probudilo neko jako svetlo i izasao je da vidi sta se desava i video onaj okrugli leteci objekat u obliku diska i neka 3 cudna bica kako mu se priblizavaju, bas oni "grejsi", niski, mrsavi, sa dugackim rukama, nesrazmerno velikim glavama i ocima ( inace oni su najverovatnije neka vrsta bio-andrioda iliti neka vrsta AI), onako dosta cudno i sporo se krecuci prema njemu (doduse dvoje niih su bili bas niski kako ih opusuju a treci je bio znatno visi ali istog takvog izgleda) i on se covek u tom trenutku paralisao skroz i sledece cega se seca je da se probudio u svom satoru, ali sto je interesantno puska je bila prazna iako ju je on napunio i ostavio pored sebe ali nije ni stigao da je uzme u ruke kad su se ovi pojavili a kamoli da puca, takodje je osecao i jak bol u testisu (sto se isto uklapa u onu pricu da ljudima tokom tih eksperimenata uzimaju uzorke DNK, uzorke sperme, jajnih celija, itd) i bio je vrlo potresen i uplasen i u biti nije imao pojma sta ga je snaslo i momentalno je seo u svoj dzip i vratio se kuci i mesecima nakon toga se osecao cudno, uznemireno, psihicki rastrzano i stalno se pitao sta mu se to desilo, kako, zasto bas njemu, itd (inace coveka uopste nisu interesovale te stvari, nit se bavio uopste time ikad, cak ga ni SF filmovi nisu interesovali) i onda je krenuo i ba neke hipno-terapije, kontaktirao je neka ufoloska udruzenja, cak je bio i u SAD na jednom skupu posvecenom zrtvama vanzemaljskih otmica i ono kada je malo kao shvatio sta mu se desilo i da nije sam vec da se to desavalo hiljadama ljudi jos iz raznih delova sveta, malo razmenio neka iskustva sa njima ono osetio je malo olaksanje i manje-vise nastavio da zivi normalnim zivotom.
Mislim sad takvih slucajeva i prica ima koliko hoces.
Inace povodom dolaska tih stvari u mejnstrim, to se odvija onako vrlo planski i etapno.
Prvo su sve poricali (govorili kako su to izmisljotine, nudili neke prazne i naivne price kao objesnjenja, itd), pitom su dugo vremena samo cutali (znac nisu nista ni poricali ali ni potvrdjivali vec su samo cutali i pravili se da se nista ne dogadja), sad smo usli u trecu fazu kada su napokon priznali postojanje samih NLO-a ( jer ono u doba tehnologije, interneta, itd ono vec previse je toga da bi mogli samo da ignorisu, previse svedocenja, "zvizdaca", slika, snimaka, itd i nesto su morali da daju) , znaci priznali su da tu nekakve cudne letilice krstare okolo ali ne i prisustvo samih vanzemaljaca (iako je vec i ovo maltene neko indirektno priznanje) jer verovatno je jos malo rano za to (a i kada bi to uradili verovatno bi morali i da odgovore na niz neugodnih pitanja) ali desice se i to u nekom momentu tako zvanicno, vrlo moguce da ce u medjuvremenu kao potvrditi da su negde u svemiru nasli nekakav primitivan oblik zivota (da jos malo pripreme ljude) , mislim evo vec i crkva se polako prestrojava, govore kako postojanje vanzemaljaca ne iskljucuje postojanje Boga i Bozije kreacije, zasto bi Bog stvorio zivot samo na Zemlji, itd ,( pogotovo recimo ovaj aktuelni papa Franjo je dosta ovako otvoren prema tome) i nekako sve kao da ide u tom pravcu.