Tabloidiotluci

Show must go on. :mrgreen:

Jao brate zamisli sad udjem u kucu i mama pravi neki kolaci i kaze mi , ajd molim te izmuti mi ti malo ovaj fil ja sam vec umorna, ja ono naravno ok nema problema, uzmem onaj mikser i reko ajd molim te jel imas kecelju da stavim pa da budem bas prava domacica ( sto bi reko Nikola Simic u filmu "Cao inspektore", ja cu vam biti domacica..... Pele vrati mi frizuru 😄) i stavim onu kecelju i pocnemo da se smejemo svi i ja pomislim samo mi ovde jos fali Diksi, onako namrstena i u onoj majicici na bretele, ona siledzjka iliti popularna "wife beaterka" i da me ovde lema ko vola u kupusu i onda da budem bas prava ona stereotipna domacica koja ne izlazi ih kuhinje i koja trpi batine i zlostavljanje od strane partnera (jos samo da krenem da gledam zadrugu i turpijam nokte na nogama). 😅

A evo je i wife beaterka. 🥰☺️

5963A4B3-BE44-4788-8A09-457602CBE3E0.jpeg

E ovde izgleda kao Sonya Blade iz Mortal Kombat-a (bese i ona je u igri/filmu neka pandurka) SONYA WINS....... FATALITY. :)

Poslednja izmena:
Jao brate zamisli sad udjem u kucu i mama pravi neki kolaci i kaze mi , ajd molim te izmuti mi ti malo ovaj fil ja sam vec umorna, ja ono naravno ok nema problema, uzmem onaj mikser i reko ajd molim te jel imas kecelju da stavim pa da budem bas prava domacica ( sto bi reko Nikola Simic u filmu "Cao inspektore", ja cu vam biti domacica..... Pele vrati mi frizuru 😄) i stavim onu kecelju i pocnemo da se smejemo svi i ja pomislim samo mi ovde jos fali Diksi, onako namrstena i u onoj majicici na bretele, ona siledzjka iliti popularna "wife beaterka" i da me ovde lema ko vola u kupusu i onda da budem bas prava ona stereotipna domacica koja ne izlazi ih kuhinje i koja trpi batine i zlostavljanje od strane partnera (jos samo da krenem da gledam zadrugu i turpijam nokte na nogama). 😅

A evo je i wife beaterka. 🥰☺️

Pogledajte prilog 1384084

E ovde izgleda kao Sonya Blade iz Mortal Kombat-a (bese i ona je u igri/filmu neka pandurka) SONYA WINS....... FATALITY. :)
Podseca me na neku lokaciju na FG i nesrecnog Stambolica. Uzas.

Interesantna je ova prva naslovnica i interesantno je to kako se sve vise i sve slobodnije prica o vanzemaljcima, NLO-ima, paranormalnim fenomenima i tako tim stvarima, ono klima se bas dosta promenila u tom smislu i mnogo slobodnije i otvorenije se prica o tome nego pre recimo 15,20 ili 30 godina sto je po meni svakako dobra stvar, uostalom cak su i zvanicno Pentagon i NASA priznali postojanje NLO-a i da americkim nebom zaista kruze neke neobicne letilice nad kojima oni nemaju kontrolu i za koje su sigurni da nisu nikakve ruske ili kineske letilice, neki prirodni fenomeni ili nesto slicno, doduse ne krstare samo americkim nebom vec je to globalni fenomen, recimo i Rusi i Kinezi su vidjali te objekte na svom nebu pa su oni mislili da su Amerikanci a zapravo ni jedna ni druga strana nisu imale pojma sta su i cije su te letilice......doduse verujem da su znali i jedni i drugi samo nije bilo zgodno da pricaju o tome ali sad kao da svi slobodnije i malo opustenije pricaju o tim stvarima.

Inace ja kao neko ko godinama to proucava i bavi se tim stvarima ono imam podatke da Amerikanci (kao i Rusi) zaista imaju u svom posedu vanzemaljske letilice, tela vanzemaljaca i da zaista tajno proucavaju njihovu tehnologiju, pokusavaju obrnuti inzinjering (cak i da saradjuju sa nekom frakcijom vanzemaljaca) ali da nisu bas predaleko odmakli jer ipak je to previse napredna tehnologija koja se nama cini maltene kao magija, oni mozda i mogu odprilike da skapiraju kako ta tehnologija funkcionise ali sad napraviti to isto i da bude funkcionalno vec tesko jer prosto ta tehnologija kosi se sa nekim nasim shvatanjima i zakonima fizike i kretanja, verovatno ima nekakvih legura i materijala kojih ni nema na Zemlji i pritom ne poznaju tehnologiju proizvodnje, odprilike to je isto kao kada bi coveku od pre 200, 300 godina pokazao ili dao automobil, on bi mozda mogao da shvati da je to neko prevozno sredstvo, kako se time upravlja, da ima neka skalamerija unutra (motor) koja pokrece taj automobil, itd ali da li bi mogao on da napravi isti takav automobil, pa ne bi iz prostog razloga jer nema tu tehnologiju, delove, materijale i be razume proces i tehnologiju proizvodnje, epa slicno je i ovo.
Inace da Amerikanci zaista vec imaju nekakvu svemirsku tehnologiju verujem da bi vec negde probali da je iskoriste za njihove sebicne interese i verujem da ne bi toliku energiju, vreme i tolike milijarde i dalje krljali u razvoj konvencionalne tehnologije i naoruzanja.
Cak i ako im vanzemaljci daju nesto verovatno im daju na kasicicu i dozirano i daju ono sto ne mogu da iskoriste da postanu superiorna vojna i tehnoloska sila i pretnja za ceo svet pa i sebe same (sto bi mozda oni hteli).

Inace Pol Helijer bivsi kanadski ministar odbrane (cak mislim i jedno vreme i premijer Kanade) je rekao da nakon interakcije i razmene informacija sa pre svih americkim kolegama (pa i kolegama iz nekih drugih zemalja) da on pouzdano zna i da je video konkretne dokaze da su na Zemlji prisutne najmanje 4 razlicite vanzemaljske rase i da on licno misli da ih ima i znatno vise ali da moze da tvrdi i da je video konkretne dokaze za samo ove 4.
Znaci bivsi ministar odbrane Kanade, jedna vrlo ozbiljna figura, nije neki sad tamo sarlatan ili neki random lik sa neta ili youtube-a.

Inace ja kao neko ko godinama to proucava i bavi se tim stvarima ono imam podatke da Amerikanci (kao i Rusi) zaista imaju u svom posedu vanzemaljske letilice, tela vanzemaljaca i da zaista tajno proucavaju njihovu tehnologiju, pokusavaju obrnuti inzinjering (cak i da saradjuju sa nekom frakcijom vanzemaljaca) ali da nisu bas predaleko odmakli jer ipak je to previse napredna tehnologija koja se nama cini maltene kao magija, oni mozda i mogu odprilike da skapiraju kako ta tehnologija funkcionise ali sad napraviti to isto i da bude funkcionalno vec tesko jer prosto ta tehnologija kosi se sa nekim nasim shvatanjima i zakonima fizike i kretanja, verovatno ima nekakvih legura i materijala kojih ni nema na Zemlji i pritom ne poznaju tehnologiju proizvodnje,

Cak i ako im vanzemaljci daju nesto verovatno im daju na kasicicu i dozirano i daju ono sto ne mogu da iskoriste da postanu superiorna vojna i tehnoloska sila i pretnja za ceo svet pa i sebe same (sto bi mozda oni hteli).
.
:D

Jel se čuješ sa Molderom i Skali? Kako su, jel su se uzeli ili još uvek čekaju da prođe kriza?

:D

Jel se čuješ sa Molderom i Skali? Kako su, jel su se uzeli ili još uvek čekaju da prođe kriza?

Pa sad kriza nikad nece proci jer u biti nije ni predvidjena da prodje, a i kad prodje uvek dodje neka nova kriza i tako ali u principu tako stvari funkcionisu i sve se odvija ciklicno i to nas ne bi ni trebalo toliko da okupira ili da cekamo neko vecno blagostanje, znas ono sto bi reko nas narod Life is not about destination life is about journey. ;)
Pa prema tome ako hoce da se uzimaju nek se uzimaju a ako neceju ne moraju (kao onda kad su onog brata Roma pitali u onoj emisiji "Zasto zato", sta mislite hoce li da nam dodju vanzemaljci na sta on odgovara, pa ako hoce da dodjeju nek dodjju a ako neceju ne moraju). :) ;)

Inace sad salu na stranu, ja sam se oduvek bavio tim temama, jos kao klinac tamo 90-ih u osnovnj skoli pre interneta, youtube-a i svega toga ja sam se bas interesovao za te stvari, ono trazio okolo literaturu vezanu za to, cekao na tv-u malobrojne emisije i dokumentarce o tome, ono smarao neke starije ljude koji su mozda nesto nekad procitali ili pomalo znali o tome da mi kazu nesto interesantno i ja sam sve ono vezano za to upijao kao sundjer, sortirao informacije u glavi i sklapao neki mozaik cele price.
Recimo taj Dosije X sto sam isto gledao kao klinac ono kada sam malo prikupio vise informacija ono jbt skapirao sam da je taj Dosije X maltene polu-dokumentarac (barem kad je u pitanju onaj centralni, glavni deo price) jer ono NLO-i, vanzemaljske otmice, sakacenje stoke (na cemu je ona novinarka Linda Molton Hau bas ozbiljno i studiozno radila jos tamo pre 30,40 godina), tajne baze gde se radi ko zna sta, vanzemaljsko prisustvo u njima, itd to su sve stvari koje se zaista desavaju, cak i taj tvorac serije Kris Karter cak je i on znao neke ljude iz cije, iz vojske, ufoloskih krugova, ezoterijskih krugova, itd i sigurno je neke informacije dobijao iz prve ruke koje je on lukavo podmetnuo u jednu fiktivnu pricu tj. seriju.

Tako da ono svestran sam i imam siri krug interesovanja ono, basket i streetball, Hip Hop i muzika, ufologija i misterije, gejming, stripovi, trenirao sam pre i fudbal, malo glumio u jednom amaterskom pozoristu, okusao se malo i kao DJ, cak eto jedno kratko vreme (ali bas jako kratko) malo probao i trenirao MMA (ali ono kad su me tamo izbacali okolo i ispomerali reko hvala momci na druzenju i na batinama ali ipak bolje meni da se drzim basketa 😄). ;)

Tako da ako me neko pita sta sam po struci ono uvek cu reci ufolog, basketas, DJ i Hip Hop entizijasta, sad nije bitno da li nesto zaradjujem od toga i koliko sam uspesan u tome ali to je ono cime se studiozno i strastveno bavim i sto me definise kao osobu. ;)

Evo i N1 razradjuje temu. Ukrajina smorila. Samo još povezati sa superćelijskom olujom. :per:

Najupečatljivije priče o NLO – šta su otkrili NASA, Pentagon…​

https://n1info.rs/svet/najupecatlji...um=webpush&utm_campaign=2023-07-28-Prie-o-NLO
1690553936-shutterstock_1274562847-750x507.jpg

Pa nista novo, generalno te teme su vec odavno usle u mejnstrim (pa vec 10-15 godina svakodnevno imas razne dokumntarce na History kanalu, National Geographic-u, Discovery-ju, itd , a kud ces veci mejnstrim od toga, ali eto sad je o tome pocelo da se govori i u vestima i tim da kazem dnevnim medijima).

Recimo i ja sam kontaktirao neke ljude u vezi toga, recimo pricao sam sa jednom vrlo zgodnom i simpaticnom sredovecnom Norvezankom koja tvrdi da su je od malena nekoliko puta otimali vanzemaljci i da su joj ostavili i neke implante u telu, cak mi je i pokazivala svoje rengentske snimke gde se zaista vidi nekih odprilike 25 tih nekih cudnih stvarcica koji su neverovatno pravilno i simetricno rasporedjeni a koji svakako ne bi trebalo da budu tu (a pritom nema nikakvih oziljaka na kozi, neke reakcije organizma na strano telo, nicega), ono luda prica skroz, pa recimo tokom gledanja jednog videa na youtube-u vidim u komentarima mnogi farmeri ili bivsi farmeri su se javljali sa juga Amerike i zalili na kasapljenje stoke, gde su zivotinjama odstranjivani organi ili isisavana sva krv iz organizma hirurskom laserskom preciznoscu i to sigurno nije mogla da uradi neka druga zivotinja, neka mozda sekta ili tako neko, valjda bi i ti ljudi culi necije prisustvo, ciku zivotinja, itd.
Pa bas sam u tim komentarima nasumice kontaktirao jednog od njih, inace lik mislim iz Teksasa, Oklahome ili tako nesto ciji je cale farmer i koji je odrastao na farmi tamo 80-ih i kaze da su imali problema sa time i da im je to promenilo citav zivot, ono jedne zime su zivotinje pocele da im nestaju a neke od njih bi nasli iskasapljene na farmi ili u blizini, recimo sneg napolju, ravan kao pista, nije padao vec nekoliko dana (da bi prekrio tragove) i oni jedno jutro se probude i vide na farmi kravu kojoj su neki organi odstranjeni hirurskom preciznoscu, sva krv iz tela isisana i ostavljena tamo tako da lezi a okolo sve cisto, nema nikakvih tragova u snegu stopala, vozila, zivotinjskih tragova, da je neko dolazio, odlazio, nekog napada, nicega, znaci kao da je neko toj sirotoj kravi uradio to sta joj je uradio i kao da ju je odozgo samo spustio ili bacio na zemlju (cak i u tom slucaju culi bi valjda neki helikopter, zvuk kad tresne krava ne znam koliko teska na zemlju ili nesto ali nista), to im se inace desilo par puta, ono bas su se bili uplasili, prijavili su slucaj i policiji medjutim niko nije mogao da im pomogne i nakon nekoliko meseci mozda kada im se to opet desilo ono nisu znali sta da rade vise i prodali su farmu i otisli da zive u gradu.

Recimo cuo sam pricu i od jednog naseg coveka odavde mislim negde iz Cuprije, Paracina ili tako negde, inace lekara koji je par decenija ziveo u Australiji i koji tvrdi da je bio zrtva vanzemaljske otmice tokom jednog kampovanja u divljinama Australije.
Inace taj covek je ponekad vikendom uglavnom voleo sam da sedne u dzip i da ode par dana na kampovanje u unutrasnjost Australije i tokom jednog kampovanja usred noci u satoru ga je probudilo neko jako svetlo i izasao je da vidi sta se desava i video onaj okrugli leteci objekat u obliku diska i neka 3 cudna bica kako mu se priblizavaju, bas oni "grejsi", niski, mrsavi, sa dugackim rukama, nesrazmerno velikim glavama i ocima ( inace oni su najverovatnije neka vrsta bio-andrioda iliti neka vrsta AI), onako dosta cudno i sporo se krecuci prema njemu (doduse dvoje niih su bili bas niski kako ih opusuju a treci je bio znatno visi ali istog takvog izgleda) i on se covek u tom trenutku paralisao skroz i sledece cega se seca je da se probudio u svom satoru, ali sto je interesantno puska je bila prazna iako ju je on napunio i ostavio pored sebe ali nije ni stigao da je uzme u ruke kad su se ovi pojavili a kamoli da puca, takodje je osecao i jak bol u testisu (sto se isto uklapa u onu pricu da ljudima tokom tih eksperimenata uzimaju uzorke DNK, uzorke sperme, jajnih celija, itd) i bio je vrlo potresen i uplasen i u biti nije imao pojma sta ga je snaslo i momentalno je seo u svoj dzip i vratio se kuci i mesecima nakon toga se osecao cudno, uznemireno, psihicki rastrzano i stalno se pitao sta mu se to desilo, kako, zasto bas njemu, itd (inace coveka uopste nisu interesovale te stvari, nit se bavio uopste time ikad, cak ga ni SF filmovi nisu interesovali) i onda je krenuo i ba neke hipno-terapije, kontaktirao je neka ufoloska udruzenja, cak je bio i u SAD na jednom skupu posvecenom zrtvama vanzemaljskih otmica i ono kada je malo kao shvatio sta mu se desilo i da nije sam vec da se to desavalo hiljadama ljudi jos iz raznih delova sveta, malo razmenio neka iskustva sa njima ono osetio je malo olaksanje i manje-vise nastavio da zivi normalnim zivotom.

Mislim sad takvih slucajeva i prica ima koliko hoces.

Inace povodom dolaska tih stvari u mejnstrim, to se odvija onako vrlo planski i etapno.
Prvo su sve poricali (govorili kako su to izmisljotine, nudili neke prazne i naivne price kao objesnjenja, itd), pitom su dugo vremena samo cutali (znac nisu nista ni poricali ali ni potvrdjivali vec su samo cutali i pravili se da se nista ne dogadja), sad smo usli u trecu fazu kada su napokon priznali postojanje samih NLO-a ( jer ono u doba tehnologije, interneta, itd ono vec previse je toga da bi mogli samo da ignorisu, previse svedocenja, "zvizdaca", slika, snimaka, itd i nesto su morali da daju) , znaci priznali su da tu nekakve cudne letilice krstare okolo ali ne i prisustvo samih vanzemaljaca (iako je vec i ovo maltene neko indirektno priznanje) jer verovatno je jos malo rano za to (a i kada bi to uradili verovatno bi morali i da odgovore na niz neugodnih pitanja) ali desice se i to u nekom momentu tako zvanicno, vrlo moguce da ce u medjuvremenu kao potvrditi da su negde u svemiru nasli nekakav primitivan oblik zivota (da jos malo pripreme ljude) , mislim evo vec i crkva se polako prestrojava, govore kako postojanje vanzemaljaca ne iskljucuje postojanje Boga i Bozije kreacije, zasto bi Bog stvorio zivot samo na Zemlji, itd ,( pogotovo recimo ovaj aktuelni papa Franjo je dosta ovako otvoren prema tome) i nekako sve kao da ide u tom pravcu. ;)

...

Novinarstvo je bas bas bas u j.ebenoj krizi...pogotovu u dane odmora kad je izgleda tesko naci kvalitetnu vest...

Ej...cak tri sutrasnje naslovnice...ČAK I POLITIKA...imaju ovo...za vest:

IMG-8a1f805ff623731edd960ced2caa54a5-V.jpg

IMG-a4ac72460c275b9d8e6bfcbe988294b9-V.jpg

IMG-e9efc0deef94fe212ddf8c2a6b2db370-V.jpg

I sta sad...ime ce mu biti ALJOŠ ?

EJ NASLOVNE STRANE TRI NOVINE PIŠU O WC POROĐAJU...I UPADANJU NOVOROĐENČETA U ŠOLJU...

HALO ....

Ma ne...mi nismo dotakli dno...mi smo s one strane dna...:rtfm::rtfm::rtfm:

...

Back