DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.422
Sto bi reko nas brat BeGe Fank , malo harpujem malo bege fankujem. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Јел овај први на слици јели то зоран цвијановић?E ljudi rece ovde jedan komsija iz zgrade koji cirka pivo na klupici (inace penzionisani pripadnik mup-a) da je preko nekih svojih drugara iz bia-e dosao do poverljive informacije da Brnaba trpa svoju zenu onim straponom, da nakaci dildo na onaj pojas oko pasa i tako je cepa, inace to je kako tvrdi proverena informacija iz bia-e.
Inace ovo smo ja i komsija koji je to pricao, odprilike ovako je to izgledalo.
Pogledajte prilog 1374082
Mislim sta reci sem pozeljno je znati nekog ko ima tako poverljive informacije. :d
Јел овај први на слици јели то зоран цвијановић?

Pa ja to odavno govorim, da je ćale Brnaba onaj koji u vezi nosi hlače i prangiju.E ljudi rece ovde jedan komsija iz zgrade koji cirka pivo na klupici (inace penzionisani pripadnik mup-a) da je preko nekih svojih drugara iz bia-e dosao do poverljive informacije da Brnaba trpa svoju zenu onim straponom, da nakaci dildo na onaj pojas oko pasa i tako je cepa, inace to je kako tvrdi proverena informacija iz bia-e.
Mislim sta reci sem pozeljno je znati nekog ko ima tako poverljive informacije. :d
E ljudi rece ovde jedan komsija iz zgrade koji cirka pivo na klupici (inace penzionisani pripadnik mup-a) da je preko nekih svojih drugara iz bia-e dosao do poverljive informacije da Brnaba trpa svoju zenu onim straponom, da nakaci dildo na onaj pojas oko pasa i tako je cepa, inace to je kako tvrdi proverena informacija iz bia-e.
Pa ja to odavno govorim, da je ćale Brnaba onaj koji u vezi nosi hlače i prangiju.
Velika, velika sramota za inače tako uzoriti SNS.

Naravno...fokusiran vise na doktoricu, a Brnaba mu kvari radni dan...
...

Sta ce ova u emisiji?
Sta ce ova u emisiji?
Ali si gledao reprizu.Au brate pa ti si bas optimista, pravi entuzijasta da ne kazem, mislim Diksi kad je bila u "Cirilici" onda pa nisam imao zivaca da je gledam 2 ipo sata, onako divno i slatko stvorenje, sa onakvim seksi glasicem
a ne ova 3 mentola. :d
Ali si gledao reprizu.![]()
![]()