Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ovaj naslov i slika...SMEJU SE DOK VARAJU NAROD Boško, Đilas i Sergej bleje u kafani i dogovaraju se kako da ruše državu! (FOTO)
![]()

Ne da je pokušao, već mu je pošlo za rukom, samo što će se razmjer tog zločina prepoznati tek kasnije.
Ne da je pokušao, već mu je pošlo za rukom, samo što će se razmjer tog zločina prepoznati tek kasnije.
Palačinke se čak ni ne vide na slici. No, ne smeta, Kebara bi i izmet pojeo ako je od pravog čoveka.Evo malo dnevna foza slihtanja, sliht level pro.
Kao koliko si 1 plus 2 , pa 3 , ee yebali me vi gospodine preCednice (to je taj nivo slihtanja). :d
Pogledajte prilog 1448439
Palačinke se čak ni ne vide na slici. No, ne smeta, Kebara bi i izmet pojeo ako je od pravog čoveka.
Šapu u vatru bi dao, da su ovo najukusnije palačinke na svijetu.Evo malo dnevna foza slihtanja, sliht level pro.
Kao koliko si 1 plus 2 , pa 3 , ee yebali me vi gospodine preCednice (to je taj nivo slihtanja). :d
Pogledajte prilog 1448439
Šapu u vatru bi dao, da su ovo najukusnije palačinke na svijetu.
Mnogi će reći - jaja, šećer, brašno, ulje, špaher, tava ... koliko je teško napraviti palačinku?
Pa nimalo, to bi čak meni pošlo za šapom, ali napraviti savršenu palačinku u stanju su samo malobrojni među nama, usudio bi se reći - jedan Jedini, koji se rađa u 1000 godina.
Postoji poseban sastojak, zbog kojeg će i najnespretnije izvedena palačinka odjeknuti u Svemiru.
Taj sastojak zove se LJUBAV.
Ljubav oca prema vlastitoj djeci, koji se izjeda zbog toga što ih naočigled zanemaruje, ali za dobrobit naroda od umora svaki dan pada s nogu.
Ljubav oca kojeg su supruge ostavile i pronašle švalere, zbog toga što su se osjećale zapostavljene, ne shvaćajući da su odabrale kročiti stazom čovjeka, koji na svojim leđima nosi teret svijeta.
Tako da kada vidite palačinku koja izgleda perfektno, a pokraj nje jednu potrganu, dobro razmislite koju namjeravate pojesti
Kako god okreneš, srce tog čovjeka zauvijek je slomljeno, ali uprkos svemu, on od nekud pronalazi snagu opet stati na noge.
у лови коју згрће цедећи нам новчанике?Kako god okreneš, srce tog čovjeka zauvijek je slomljeno, ali uprkos svemu, on od nekud pronalazi snagu opet stati na noge.
O kakvoj lovi pričaš, pa čovjek ima čarape na rupe, koje su posljedica izlizanih cipela.у лови коју згрће цедећи нам новчанике?
Закрпиће му СташаO kakvoj lovi pričaš, pa čovjek ima čarape na rupe, koje su posljedica izlizanih cipela.
Njemu je svaki dan Križni put.
Ma Diksi je mašina, jača od Legije i Arkana.Opa kurtijevci se sakrili u misije rupe, drhte pred silom, sto bi rekao legendarni komentator nas brat Marjan Miajlovic, misevi u rupe a heroji na ulice.
Nego mene zanima samo jedna stvar, kad ce vise ta mobilizacija ?
https://x.com/DijanaHrkalovic/status/1687738317909991424?s=20