Tabloidiotluci

IMG_8544.jpeg

Ne znam...preostra je...sem ako volis sado-mazo...ono...da te stiklom gazi, drzi na lancu i bičuje po dupetu...

...

Ma jok, ona je jedno divno i nezno bice samo eto znas i sam kakva je ta opozicija i da sa njima ne moze drugacije.
Inace ja verujem da je ona ovako nezna, cak i vrlo stidljiva u tom nekom smislu, da je ovako maza i da bi se cak stidela da skine majicicu ili dzemperic dok vodimo ljubav ili daleko bilo da upali svetlo. ;)

Tako da ja verujem da je ona jedna dusica nezna, romanticna, divna, fino vaspitana ali izdajnicka opozicija ko izdajnicka opozicija, sa njima mora drugacije. :d

Inace ja mislim i da ce nasa voljena Diksi uskoro krenuti stopama vojvode Seselja i da ce i ona krenuti da masovno stancuje knjige o opoziciji , pa recimo njen prvenac bi mogao da se zove "Vlaska jajarica i klimaktericna nedojebana kokoska , Marinika Tepic" ili "Dezurni konzument govana i kolekcionar stanova u krugu dvojke, Balsa Bozovic" ili "Krusevacki trovac kerecim pljeskavicama i postavljac NATO lokatora po Srbiji za vreme bombardovanja 1999. , Srdjan Milovojevic" 😅, mislim i sama je bese rekla da ima afinitete ka pisanju pa zasto da ne, eto ja cu da joj nadjem stampariju i da posle kao komercijalista idem okolo po terenu i da valjam njene knjige. :d

Pogledajte prilog 1421591
Kao 90ih kad su pričali o Olbrajtovoj da je bombardovala Srbiju jer ju je u mladosti ostavio neki gedza 007. Udbaska kuhinja vazda isti cirkus.

Али импресивне грађе :d, што би реко Џоле Џогани, опште је познато да се жешЧе девојке пале на мишиЧаву граЏу. 😉

Иначе име Аманпур ми звучи као један од сленг израза за вутру. 😄

...

Regionalne zanimacije...

Snimili @Jugoslav Čvarak -a...

Jbg...prosla sezona, nema guzve...sta da radi covek u kućici ko ker...nego da cese jaja...

20231005-063911.jpg

20231005-064044.jpg

...
"Osobito teška povreda radne obveze".

:roll:

Čovjek kratio vrijeme gledajući film i već se digla kuka i motika, ne bi da je nekog pretukao i spakovao ga u invalidska kolica.
Sada kad mu psihopatski šef s iduće tri plaće skine po 30%, još će mu morati biti zahvalan što otkaz nije dobio.

Back