Tabloidiotluci

...

Kaze..."Neverovatno iskustvo Andrije"...

20230916-202333.jpg

...

Vucic sad poceo da reklamira i akcije po supermarketima. :d
Inace ja jos nisam probao taj parizer, jbga bez kinte sam i nisam bogat da bi stedeo i da bi kupovao jeftine stvari. 😉

S obzirom da nemam kintu za pileci parizer mislim da bi danas mozda mogao morske plodove sa pastom u sosu od paradajiza i belog vina. ;)

Auuu brate jel ovo realno, koja ekipa, kakav tandem, Diksi i Zorica :d
Prosto nestvarno. :)

Nasa voljena Diksi ovde u fazonu ko Ruska Jakic i sto bi ona rekla, fazon je stalno biti u dobrom fazonu. 🙂

https://x.com/DijanaHrkalovic/status/1704286983625805943?s=20

Evo je verovatno jaci tandem nego Dzordan - Pipen svojevremeno.
Sad samo jos fali Radasin iz "Velikog brata" da se tu ubaci kao Rodman pa da bude trio :d, a inace Radasin je isto kao i Rodman poznat kao zenskaros i poznat po burnom zivotu i razuzdanim zurkama. :d

230530-michael-jordan-scottie-pippen-jm-1528-a98250.jpg

E sad bi pljeskavicari i Saturday walkers rekli, e dzabe njoj silne diplome i funkcije kad nije odmakla od nivoa za(drugara) i Zorice Markovic, sad mozda su delimicno i u pravu ali iskreno meni je bas kjut i seksi kada devojka slusa "seljacku" muziku, ide po kafanama, bije se sa ljudima po ulici i koristi kocijaski recnik i ne bira izraze kada na drustvenim mrezama napusava politicke neistomisljenike i cascava ih raznim socnim epitetima 😉, mislim definitivno je kjut i seksi kad je zensko onako malo "sirovina". 🥰

Iskreno ja ne bi imao nista protiv da je ponekad sacekam malko pijanu iz kafane i zaista bi voleo da je onako nezno mazim po licu i kosi i da joj masiram stopala dok ona na tviteru napusava opoziciju i cascava ih raznim epitetima. ☺️🤗

Auuu brate jel ovo realno, koja ekipa, kakav tandem, Diksi i Zorica :d
Prosto nestvarno. :)

Nasa voljena Diksi ovde u fazonu ko Ruska Jakic i sto bi ona rekla, fazon je stalno biti u dobrom fazonu. 🙂

https://x.com/DijanaHrkalovic/status/1704286983625805943?s=20

Evo je verovatno jaci tandem nego Dzordan - Pipen svojevremeno.
Sad samo jos fali Radasin iz "Velikog brata" da se tu ubaci kao Rodman pa da bude trio :d, a inace Radasin je isto kao i Rodman poznat kao zenskaros i poznat po burnom zivotu i razuzdanim zurkama. :d

Pogledajte prilog 1413248
Diksi i Zoka su baš srodne po temperamentu i izražavanju. :per:

Back