Tabloidiotluci

A sta je to zapravo "realnost"
ovo sigurno nije:
DJ 5ak:
nlo-i, vanzemaljci, basket, fudbal, muzika, serije, filmovi, klopa........naravno i Diksi
i da li uopste ona postoji,
mislis, poslo ti je za rukom da pobegnes od nje?
ealnost je samo konstrukt nekog subjektivnog dozivljaja,
sad sta je za nekog "realnost" za mene nije i obrnuto, ono nasu realnost sami stvaramo
lazes sebe
konstruises sam
realnostt postoji nevezano od tebe i mene, tvog ili mog dozivljaja, ali ti si bre u klopi, nlo, filmovima, a sanjas diksi - ja da sam ti, pa i ja bih otkacio realnost, kome jos ona treba, kada je lepse da se sanja i masta?

ovo sigurno nije:
DJ 5ak:
nlo-i, vanzemaljci, basket, fudbal, muzika, serije, filmovi, klopa........naravno i Diksi

mislis, poslo ti je za rukom da pobegnes od nje?

lazes sebe
konstruises sam
realnostt postoji nevezano od tebe i mene, tvog ili mog dozivljaja, ali ti si bre u klopi, nlo, filmovima, a sanjas diksi - ja da sam ti, pa i ja bih otkacio realnost, kome jos ona treba, kada je lepse da se sanja i masta?

Opet kazem kako za koga, mislim naravno da te neke stvari (koje sam naveo vise kao primer) za mene jesu realnost jer sam u njih utrosio odredjeno vreme, energiju i jer mi na kraju krajeva izazivaju odredjene emotivne i fizioloske reakcije koje definitivno jesu stvarne.
Mislim primera radi ja sam strastveni basketas, svaki dan rokam basket, proveo hiljade sati na kosarkaskom terenu, pogledao hiljade utakmica koje su mi proizvele dosta burnih emotivnih reakcija sto pozitivnih sto negativnih i basket je uvek bio bitam deo mog zivota, nesto i u cemu sam nekad i trazio olaksanje u nekim teskim trenucima i sad da li je to realnost , pa za mene jeste, za onog koga basket ne zanima sigurno da nije.

Mislim sta je tebi "realnost", sta grozni Vucic a jos gori brat mu, crna hronika, male plate, grozni pink i hepi, rat u Ukrajini, mislim dobro to sve stoji ali ne vidim zasto bi ja sad na takve stvari trosio svoje vreme i energiju pored toliko lepsih i pozitivnih stvari.

Ono sto sam i rekao sve je stvar samo licne percepcije i subjektivnog dozivljaja, ono jedna te ista "realnost" moze da izgleda i smesno, zabavno i veselo a moze da izgleda i vrlo mracno, depresivno i jezivo, sve zavisi od ugla posmatranja.

Mislim ja cu danas biti veseo, raspolozen i super jer eto dan je lep, suncan,vegetacija bujna i zelena, ptice cvrkucu, ribe se setkaju okolo ili zato sto sam pod utiskom nekog dobrog filma koji sam pogledao, muzike koju sam poslusao, basketa koji sam dobro odigrao ili mozda samo zato sto sam eto video Diksi u seksi sivom kompleticu i belim patikicama dok ce mozda po tako lepom danu neko biti smrknut i nadrkan jer eto iznervirao ga Vucic koji opet nesto sere na pinku ili je procitao da je inflacija jos porasla ili je cuo u crnoj hronici da je neko tamo tamo nekog ubio ili zaklo.

Mislim to ti je kao ono sa sobom i sa svetlom, recimo dete se u svojoj sobi oseca lepo i prijatno tokom dana ali uvece kad legne da spava i kad ugasi svetlo plasi se i oseca se uplaseno, neprijatno, nervozno, boji se, ne moze da spava, itd , a zapravo on je u istoj sobi, ista soba, sve iste stvari u njoj, isti raspored, sve je isto ali kad upali ili ugasi svetlo menja mu se percepcija gledanja na tu istu sobu sto uzrokuje promenu njegovog raspolozenja i osecaja, a soba je ista samo je percepcija drugacija, a tako zapravo stvari funkcionisu i van sobe i na nekim makro nivou.
Mada da ne gusimo temu ovo je vec sad za pdf filozofija.

1685470043461-informer-460x0.jpg

Auuu je pa kome ce se tamo dici na ovo, ova izgleda kao da je na pajdu, kao da nema pola metra zdrave vene.

Mozda je to taktika naseg strucnog staba, mi njima uvalimo ovu a onda mi bambusamo njihove top modele 😄, drugim recima ova mu dodje nesto kao "Gatuzo", ono krljadzija na sredini terena i poslata je tamo sa ciljem da kvari igru protivnika. 😅😅

Ova "izgleda", kao da si Brnabu nakalemio na Luku Bleka...:eek:

A sta, ona je kao neka nasa sek.sualna rekorderka?
Kad je bio izbor za naj.ebaniju u Srbiji?
Beo-sexo-vizija?
I gde su bile pripreme? Ispod plavog mosta ili?

...

Pa lepo kaze Stasa da nije dorastao funkciji koju je obavljao.
Kako kaze politika je za iskrene i istrajne kao sto je ona i pritom za razliku od njega nije nicija potrosna roba jer lako ce naci novog akademika kao sto je Sinisa Kovcevic ali strucnjka i tako posvecenu osobu (koja pritom ima i svesku gde belezi citate i mudre misli Velikog vodje) kao sto je Stasa tesko. 😄

E moj Sinisa........

A Nena kao Nena ne staje, ovaj put Marinika grofica od Vlaske i princeza od Porsea se nasla na njenom tapetu, jbga Maki duso sta reci sem imala si los dan, mislim Nena je neuracunljiva i ne odgovara za svoje postupke, kada ona nekog potkaci to se tretira kao da mu je slucajno saksija pala na glavu ili kao da ga je napao copor pasa lutalica, ono kad je vidis najbolje predji na drugu stranu ulice. :d

E Maki kokosko jedna. 😄

Poslednja izmena:
Ova Jeca tripuje da je na Vudstoku 😅, samo jos da idu bosonogi, da cepaju esid i psihodelike i jos samo Boskic (koji strogo posti) da dodje sa gitarom, sedne na stepenice ispred skupstine i krene

"All we are saying is give peace a chance

All we are saying is give peace a chance"

9422FC1B-7292-4097-A525-0CD20651BCC0.jpeg

Back