a ti ides z'inat i to sa anom brnabom na hvar? komsijo ti si zbilja udbas?Ali zato se nama SRBIJANCIMA sa režimskih medija sugeriše da svake godine početkom avgusta zaplačemo nad sudbinom Krajišnika i da ne idemo u Hrvatsku na more.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti ides z'inat i to sa anom brnabom na hvar? komsijo ti si zbilja udbas?Ali zato se nama SRBIJANCIMA sa režimskih medija sugeriše da svake godine početkom avgusta zaplačemo nad sudbinom Krajišnika i da ne idemo u Hrvatsku na more.
Jel' opet neki student "višestruki povratnik" iz Ćaci parka?Tbloidi: "Blokaderi vandalizovali prostorije SRS u Zemunu: Sramni snimci divljaštva"
Očekuje se da će policija uskoro privesti sve koji su vandalizovali prostorije.
samo ti ubedjeni zamisli hoklicu i izbezumljenohg aljeka, kao sta su mi ovo poturili, priznanje kosova da potpisem?A vidiš,ja sam ubeđen da će se Kosovo vrlo brzo vratiti pod našu vlast.Jer se zapad više ne pita,a on je taj koji je zakuvao na ovim prostorima.
Reci to i Veleizdajniku.Blokaderi potpuno ogrezli u nasilje
Al batina uvek ima dva kraja
Samo pacovske jazbine.Pozdrav i tebi
Kako je tamo?
Pali li se sta?
Koliko je meni poznato on NIJE potpisao priznanje nezavisnosti Kosova.Ti očigledno imaš neke drugačije informacije.samo ti ubedjeni zamisli hoklicu i izbezumljenohg aljeka, kao sta su mi ovo poturili, priznanje kosova da potpisem? me dam gazivode, rekao sam
па јел речено да реч важи као и потпис?Koliko je meni poznato on NIJE potpisao priznanje nezavisnosti Kosova.Ti očigledno imaš neke drugačije informacije.
Nikad, sem od 1997. do petog oktobra.Sta su radikali ukrali? Nisu nikad ni bili na vlasti.
Ma važi,daпа јел речено да реч важи као и потпис?
Džukela Udbaška izdajnička."Posejali zlo" a nakon 2000-te su vladali neki sasvim drugi, bez ikakvog ucesca i obaziranja na radikale.
Na kraju, ostao je maltene samo Seselj, star covek i mozda bolestan, pa zar je to toliko strasno ma sta rekao, da se pravite neljudima?
Ali neki kao da ste jedva docekali da pokazete svoje pravo lice.
Sreća, pa Vučić nije zapadnjački čovek.Seselj je vise puta ponovio da se ne slaze sa Vucicevom politikom programski, ali da nece da ga "rusi", jer ne vidi ko bi da dodje a da nije prozapadni covek.
Sto isto mislim i ja.
zar to nije aljek rekao? znaci slago i to!Ma važi,daDa je tako,ne bi se ništa ni potpisivalo,zar ne?
Neće biti "za koju godinu" za ovog Veleizdajnika koga podržavaš.to je jos gore po blokadere
to znaci da ce ih u celijama koje su za 4 zatvorenika biti po 20-40
a kako je to lepo , na +40 bez klime , prenece ti za koju godinu kad izadju
Vučićevi hrabri batinaši.Dobro i ja ovo vec ne razumem. Ako su ga vukli, znaci da je bez svesti, cemu udaranje? Koja to kukavica moze da udari coveka bez svesti?
Ovo nisu policajci, već batinaši koje angažuje tvoj Vrhovnik.pa ne vidimo dal je bez svesti realno
al nasilje sa jedne strane uvek radja nasilje i sa druge strane
samo sto policajci imaju licencu od drzave da mogu da biju a ovi prvi za to krivicno odgovaraju
https://pressmediabih.com/vijesti/2...-primjecena-u-beogradu-stizu-batinasi-rezima/Што су "мирни грађани"-пиромани сви исто обучени?Као нека униформисана терористичка ћелија.
Pogledajte prilog 1771174
Država je Vučić?Ако срушите државу Србију, која ће држава бити успостављена?
Radi se o čistim rekla-kazala pričama, ništa od toga nije dokazano!Moze celoj Srbiji da se napase muda!
A tu radnju je vec radio u KPD Zenica...kad su ga vrbovali u Udbu...
Jel tako @Jugoslav Čvarak
...
Šta kažu Ustaše Brnaba i Bakarec na to?