Tabloidi: "Blokaderi vandalizovali prostorije SRS u Zemunu: Sramni snimci divljaštva"

Oni su posejali ovo ZLO koje jase Srbiju poslednjih 13 godina !!!!

...
"Posejali zlo" a nakon 2000-te su vladali neki sasvim drugi, bez ikakvog ucesca i obaziranja na radikale.

Na kraju, ostao je maltene samo Seselj, star covek i mozda bolestan, pa zar je to toliko strasno ma sta rekao, da se pravite neljudima?

Ali neki kao da ste jedva docekali da pokazete svoje pravo lice.

Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.

Krizni Udbini glumci huligani pale i razbijaju da bi ti mogao da kao poentiras u postu...
Premda se obicnom svetu iskreno je.be za sektaske SNS/SRS prostorije :kafa:

...

Poslednja izmena:
"Posejali zlo" a nakon 2000-te su vladali neki sasvim drugi, bez ikakvog ucesca i obaziranja na radikale.

Na kraju, ostao je maltene samo Seselj, star covek i mozda bolestan, pa zar je to toliko strasno ma sta rekao, da se pravite neljudima?

Mozemo reci da su iste sluge Mi6/CIA satane u pitanju...i Tadic i Vucic...
S tom razlikom sto se Tadic ustrucavao da preda Kosovo, a Vucic je bez blama to uradio...

...

Premda su ovo sve izveli Udba crisis actori iliti krizni glumci huligani, koje su oni sami poslali...misleci valjda da ce se sad kao narod sazaliti na spaljene prostorije SNS/SRS...

A narod u fazonu "Zabole nas djoka za sektaske prostorije " :zzzz:

...

Просторије... :roll:

Довукли су ми багру, олош, криминалце пуштене са робије и сличан отпад са стране у мој град да "бране" њихове просторије, које нико није дирао месецима током протеста, и које никог не интересују.

И та ђубрад ме нападне у моме граду.

Бог је створио човека, али шта је створило ћација, то је стварно питање...

Poslednja izmena od moderatora:

Friku Seselju (slugi CIA satane) koji je rekao da bi zene sutirao nogom...se moze samo pozeleti da se sto pre pridruzi Palmi!

...

Tebi stvarno fali daska. Ma svojim piromanskim nalozima tzv studenti najavljuju okupljanja. Da li i njih tzv. udba kontroliše?
Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.

Ко руши и пали лепо је најављено у видеу

Ево вероватно ће те неко послушати папуцати ....

On je politicki otac psihopate koji evo pokusava da Srbiju doveo do gradjanskog rata !!!

Srecom uz njega je jako malo ljudi pa nema druge strane za taj rat...dok ne potrosi ove robijase, starlete i Nepalce...

...
Seselj je vise puta ponovio da se ne slaze sa Vucicevom politikom programski, ali da nece da ga "rusi", jer ne vidi ko bi da dodje a da nije prozapadni covek.

Sto isto mislim i ja.

Komšije Gavrići, druga kuća od moje su 91e otišli u Hrvatsku zbog Šešelja. Rođeni ovde, hrvati, dobri ljudi. Moja dadilja je iz Dalmacije, čuvala me kad sam bio malen. Isto.
On je za to odrobijao, mozda i vise nego sto treba.

Sad ce neki klinci da dodju da "ispravljaju nepravdu" od pre 30 godina, koji se tada nisu ni rodili?

Back