Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.Rekoh, precizno. Stranačke, bilo čije. Kad budu radili za dobro, neće se rušiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.Rekoh, precizno. Stranačke, bilo čije. Kad budu radili za dobro, neće se rušiti.
Sta su radikali ukrali? Nisu nikad ni bili na vlasti.Dobro, ovo je regularno. Ne mogu na muriju, neka lome stranke. I tako su te pare kradene.
To ne. Ali, svi su mahniti, ne čuju više. A za sve stranke mislim da sam u pravu. Dobro da razmisle kad sednu pored kase. Koja nije njihova.Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.
Sta su radikali ukrali? Nisu nikad ni bili na vlasti.
Tačnije Rakić i Tadić.Oni su posejali ovo ZLO koje jase Srbiju poslednjih 13 godina !!!!
...
Tačnije Rakić i Tadić.
"Posejali zlo" a nakon 2000-te su vladali neki sasvim drugi, bez ikakvog ucesca i obaziranja na radikale.Oni su posejali ovo ZLO koje jase Srbiju poslednjih 13 godina !!!!
...
Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.
"Posejali zlo" a nakon 2000-te su vladali neki sasvim drugi, bez ikakvog ucesca i obaziranja na radikale.
Na kraju, ostao je maltene samo Seselj, star covek i mozda bolestan, pa zar je to toliko strasno ma sta rekao, da se pravite neljudima?
Ali neki kao da ste jedva docekali da pokazete svoje pravo lice.
Premda su ovo sve izveli Udba crisis actori iliti krizni glumci huligani, koje su oni sami poslali...misleci valjda da ce se sad kao narod sazaliti na spaljene prostorije SNS/SRS...
A narod u fazonu "Zabole nas djoka za sektaske prostorije "
...
Tebi stvarno fali daska. Ma svojim piromanskim nalozima tzv studenti najavljuju okupljanja. Da li i njih tzv. udba kontroliše?Krizni Udbini glumci huligani pale i razbijaju da bi ti mogao da kao poentiras u postu...
Premda se obicnom svetu iskreno **** za sektaske SNS/SRS prostorije
...
Na kraju, ostao je maltene samo Seselj, star covek i mozda bolestan, pa zar je to toliko strasno ma sta rekao, da se pravite neljudima?
Ali neki kao da ste jedva docekali da pokazete svoje pravo lice.
I sta je sad tu kriv Seselj?Mozemo reci da su iste sluge Mi6/CIA satane u pitanju...i Tadic i Vucic...
S tom razlikom sto se Tadic ustrucavao da preda Kosovo, a Vucic je bez blama to uradio...
...
I sta je sad tu kriv Seselj?
Tebi stvarno fali daska. Ma svojim piromanskim nalozima tzv studenti najavljuju okupljanja. Da li i njih tzv. udba kontroliše?
Pa čoveče, ovaj u Valjevu je u stambenoj zgradi. Tu žive ljudi. Misliš da bi piromani gasili?! Neko će negde ispaliti čitav okvir u njih.
Komšije Gavrići, druga kuća od moje su 91e otišli u Hrvatsku zbog Šešelja. Rođeni ovde, hrvati, dobri ljudi. Moja dadilja je iz Dalmacije, čuvala me kad sam bio malen. Isto.I sta je sad tu kriv Seselj?
Seselj je vise puta ponovio da se ne slaze sa Vucicevom politikom programski, ali da nece da ga "rusi", jer ne vidi ko bi da dodje a da nije prozapadni covek.On je politicki otac psihopate koji evo pokusava da Srbiju doveo do gradjanskog rata !!!
Srecom uz njega je jako malo ljudi pa nema druge strane za taj rat...dok ne potrosi ove robijase, starlete i Nepalce...
...
On je za to odrobijao, mozda i vise nego sto treba.Komšije Gavrići, druga kuća od moje su 91e otišli u Hrvatsku zbog Šešelja. Rođeni ovde, hrvati, dobri ljudi. Moja dadilja je iz Dalmacije, čuvala me kad sam bio malen. Isto.