- Poruka
- 1.857
ljudi
tihi iz on fire

tihi iz on fire

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си одувек био ЋациBio vise nisam a i povukla se odavno.zadnje sto bila 15 marta
Ti i dalje lažeš da si student...
Uspeli ste ste nezamislivo pokrenuli ste neutralne![]()
Џаба вам све тоMasovna hapsenja blokadera nasilnika su u toku
![]()
POVREĐENO 27 POLICAJACA I 80 GRAĐANA U DIVLJAČKIM NAPADIMA BLOKADERA Dačić: Pozivam sve da prestanu sa izazivanjem nasilja, PRIVOĐENJA U TOKU
Prenosi:Kurir Web
Čet, 14.08.2025. 11:14h → 11:21h
3
![]()
Foto: screenshot pink tv
Neki od policajaca imaju i teške telesne povrede.
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se danas na konferenciji za medije povodom divljačkog nasilja blokadera koje se desilo protekle noći.
On je rekao da je povređeno 27 policajaca, a da neki od njih imaju teške telesne povrede.
- Imali smo na mnogo mesta u Srbiji pojavu napada blokadera na prostorije SNS, u nekoliko mesta i na prostorije SPS. Najteže je bilo, uz napad na građane koji njih ne podržavaju, koji su pristalice SNS, koji su se u većem broju okupili ispred svojih odbora. Najveći broj povređenih su građani koje su povredili blokaderi. Ako bi vršili rekapitulaciju, u napadima na policiju povređeno je 27 policijskih službenika. Više desetina, pa i više nego što je i sinoć rečeno, čekamo još izveštaje, više od 70, 80 građana koje su blokaderi povredili. 47 lica je dovedeno, podneto 47 prekršajnih prijava, 5 krivičnih. Policija je noćas radila na očuvanju javnog reda i mira, trpela je masovne napade na svoje snage. Bili su masovni napadi na prostorije SNS. Najteža situacija je bila u Novom Sadu, bilo je napada i u Kraljevu, Lazarevcu i drugim mestima. Policija je imala zadatak da spasava živote građana koje su napadali blokaderi i svoje živote. Neki od policajaca imaju i teške telesne povrede.
![]()
Foto: screenshot pink tv
Dačić je još jednom pozvao na mir i istakao da će biti sankcionisani svi oni koji su prekršili zakon.
- Pozivamo sve na mir, da se prestane sa napadima na druge političke stranke, na druge građane, da se prestane da se odlazi ispred prostorija političkih stranaka i adresa. To izaziva sukobe, ugrožava sigurnost i bezbednost. Mi ćemo raditi na identifikaciji u narednih nekoliko sati. U narednih 48 sati se sankcionišu svi oni koji su prekršili zakon i doveli do povređeivanja građana i policajaca. Sinoć sam rekao, manipulisalo se podatkom da je vatreno oružje korišćeno od strane građana koji su branili prostorije SNS, reč je o službenom licu pripadniku Vojske koje radi na obezbeđenju štićene ličnosti. Povređen je i jedan broj pripadnika Vojske, sedmorica iz jedinice koja se bavi zaštitom ličnosti. Policija je spasavala živote građana i svoje, da nije došlo do toga sigurno bi bilo žrtava. Protiv svih koji su kršili zakon, biće identifikovani i sankcionisani. Pozivam sve da prestanu sa izazivanjem nasilja.
Privođenja u toku
- Pozivamo sve da prestanu sa jezivim napadima, blokaderi su u najvećem broju povredili građane. Napadli su i građane i policiju, bez razloga. Vidi se da su oni prvi napali. Policija ništa nije radila čime bi provocirala, izazivala sukobe. Pozivamo sve da sačuvamo mir i stabilnost, a država će reagovati. Mi ćemo raditi na identifikaciju i hapšenju svih koji su prekršili zakon. Privođenja su u toku, bićete informisani o daljem toku tih radi. 27 povređnih policajaca, imali smo okupljanja na 90 lokacija, veći je broj onih koji su bili pristalice SNS, nego onih koji su napadali, ali je agresija bila velika, sa željom da se izazovu sukobi. Primenićemo zakon i poštovaćemo pravo na javno okupljanje ali svi moraju da poštuju i prava drugih.
O nesreći na Tamišu
- U medijima smo imali izmišljene priče da policija radi na zaštiti pojedinca koji je izazvao nesreću na reci Tamiš, da policija nije intervenisala i da je reč o tome da postoje rodbinske veže. To lice je uhapšeno istog dana, nalazi se u KPZ Pančevo, određeno zadržavanje do 48 sati. Danas će biti privedeno do tužioca. Krivično delo za koje se tereti je pokušaj ubistva. Pozivam sve da prestanu sa izmišljanjem neistina jer to nikome ne donosi nikakve političke poene.
Podsetimo, stravične scene nasilja izazvali su blokaderi sinoć u Novom Sadu, Beogradu, Nišu... Šta se sve dogodilo protekle noći, pročitajte u našoj odvojenoj vesti klikom ovde.
Трг испред скупштине - блокиран шест месеци.
Kažem ja, vreme je da potražiš stručnu pomoć.@Strigoi evo ga plan za veceras
BLOKADERI NAJAVLJUJU NOVI HAOS: Pozivaju da se večeras ponesu fantomke - sve rade da izazovu građanski rat u Srbiji (FOTO)
В. Н.
14. 08. 2025. u 13:32
BLOKADERI najavljuju nove nerede i haos za večeras.
![]()
Foto: Novosti
Pozivaju na okupljanje "pod fantomkama" i najavljuju "pucanje po šavovima".
"Ispred prostorija SNS, Bogatić - pozivamo vas na druženje. Po poslednjoj modi u Srbiji - kao modni detalj moneti fantomku", navodi se u pozivu blokadera fašista.
Sve rade da izazovu građanski rat u Srbiji.
![]()
![]()
https://www.novosti.rs/vesti/politi...e-sve-rade-izazovu-gradjanski-rat-srbiji-foto
Kažem ja, vreme je da potražiš stručnu pomoć.
Jesi bacio drkicu, priznaj?
Jesi bacio drkicu, priznaj?
Ti će mi kažeš, suklatoMi civilizovani pristojni i lojalni gradjani ove drzave nema cega da se bojimo.
A ti kolega - budi dobar ko ja - da ne budes modar veceras ....
Ako nema pravde za narod,vidis li znacke dole ?
Napad na sluzbeno lice u vrsenju duznosti je tesko krivicno delo za koje sleduje od 1 do 10 godina robije
Ti to podrzavas jeli kolega?
Pa dal znas da je to rat gradjanski , anarhija, rasulo totalno ako do toga dodje?
Gazili bi po srpskim lesevima samo da sednete u fotelje i postanete novi Vucic?
Ja na slici vidim ljude ugrozene koji se plase za svoj zivot pri tom trenirane za rat sukobe pucanje terorizam.
Pokusaj ubistva
isti gazda, ista strategija, isti ciljevi...............
Људи вам умиру, нећете да довозите болничка кола.