Tabloid Novosti: blokaderi pokusali da spale zive ljude

Deza vu...
Screenshot_20250814_090713_Samsung Internet.jpg

Јбга, кад мафијашки СНС брави не воде рачуна о безбедности.

Испаљују ватромет из својих просторија, у којима истовремено држе гомилу тог истог ватромета и петарди... :per:

То тако изгледа кад надлежне инспекције не раде свој посао.

Испаљују ватромет из својих просторија, у којима истовремено држе гомилу тог истог ватромета и петарди... :per:

snimci to nisu pokazali

videli smo da blokaderi ispaljuju topovske udare i baklje na policiju i snsovce

prošli put su bar zvučni top izmestili na sigurnu poziciju

prošli put su bar zvučni top izmestili na sigurnu poziciju

Нема за њих више сигурне позиције. Замисли ти њихових идеја, доведу ти плаћену багру са стране у град, да нападну домаће.

И мисле да ће да прође.

Јбте, чак су и радикали (они преостали) били прексиноћ са праве стране, кад су видели шта се дешава.

Sve u organizaciji zapadnih sluzbi

Jel se zna kojih službi?

Pošto stranci podržavaju Vučića da im daje rudnike i teritorije.

Stvari lagano izmicu kontroli

Neki blokaderi zele krv, zele mrtve, zele gradjanski rat

Ljudi traže izbore i normalnu državu. Ne vidim što je to toliko teško razumeti. Podržavaš nasilan ostanak nekoga na vlasti bez podrške građana? :think:

Sta da ovaj lokal nije imao drugi izlaz? Brojali bi smo danas mrtve i spaljene

Uvek postoji drugi izlaz. To su izbori. Ne znam gde je zapelo. :think:

Jel se zna kojih službi?

Pošto stranci podržavaju Vučića da im daje rudnike i teritorije.

Ljudi traže izbore i normalnu državu. Ne vidim što je to toliko teško razumeti. Podržavaš nasilan ostanak nekoga na vlasti bez podrške građana? :think:

Uvek postoji drugi izlaz. To su izbori. Ne znam gde je zapelo. :think:

izbori se raspisuju kad im je vreme po kalendaru a ne kad se koje kakvom nasilniku navije ona stvar

Samo vi radite to sto radite, to vam se sve obija o glavu narod Srbije prezire nasilnike.

Porediš neuporedivo , Banderaški režim je bio instruiran od Zapada da od Ukrajine napravi antirusiju te je paljenje ljudi bilo sredstvo u postizanju tog cilja. Dočim je aktuelni Vučićev režim u simbiotičkoj vezi sa Zapadom. Zadnji dokaz te veze jeste pretvaranje srpskih resursa u akcionarska i deoničarska društva spremnih za prodaju.

Porediš neuporedivo , Banderaški režim je bio instruiran od Zapada da od Ukrajine napravi antirusiju te je paljenje ljudi bilo sredstvo u postizanju tog cilja. Dočim je aktuelni Vučićev režim u simbijotičkoj vezi sa Zapadom. Zadnji dokaz te veze jeste pretvaranje srpskih resursa u akcionarska i deoničarska društva spremnih za prodaju.
Ode Đerdap, ode Fruška Gora

"PUCANJEM U VAZDUH NIJE UGROŽEN NIJEDAN ŽIVOT" Direktor VBA o sinoćnim nemirima: Povređeno sedam pripadnika Vojske Srbije, četvoro sa teškim povredama (VIDEO)​

Jovanić je istakao da su incidenti eskalirali uprkos upozorenjima vojnika.

Sedam pripadnika Vojske Srbije povređeno je u sinoćnjim incidentima, od kojih četiri teško.

U sinoćnim događajima povređeno je sedam pripadnika Vojske Srbije od kojih četiri ima teške povrede. Oni su u više navrata istakli da su pripadnici Vojske, ali napadači nisu hteli da odustanu, rekao je danas direktor Vojnobezbednosne agencije Đuro Jovanić.

Đuro Jovanić
Foto: screenshot
Đuro Jovanić

- Pucanjem u vazduh nije ugrožen nijedan život - kazao je on.

Sinoćni protesti širom Srbije doveli su do ozbiljnih incidenata i sukoba, naročito u Novom Sadu i Beogradu, gde su demonstracije eskalirale u fizičko nasilje i vandalizam. Demonstranti su se sukobili sa policijom i pristalicama Srpske napredne stranke (SNS), a sukob je eskalirao paljenjem stranačkih prostorija u Novom Sadu.

Zvanični podaci su da je više od 60 povređenih, među kojima i 6 policajaca.

- Napala nas je grupa od skoro sto ljudi sa metalnim, drvenim palicama, topovskim udarima, bakljama, kamenicama. Napad je bio silovit. Mi smo pružili uglavnom pasivan otpor tako što smo štitili vitalne delove i odupirali se koliko smo mogli. U trenutku kada su nas opkolili sa tri strane, iza nas je bio zid, procenio sam da je moj život ugrožen, upotrebio sam vatreno oružje i ispalio metak u vazduh, u bezbednom pravcu - rekao je on.

Vladimir Brkušanin
Foto: TV Pink / screenshot
Vladimir Brkušanin

On je rekao da su ih demonstranti opkolili sa tri strane da je iza njih bio zid i da je procenio da je njegov život i život kolega ugrožen.

- Upotrebio sam vatrenu moć i ispalio metak u vazduh, u bezbednom pravcu. Tog momenta su se napadači razbežali. Odgovorno tvrdim da smatram da to nisam uradio da bi posledice po moje kolege i mene bile daleko teže. Želim da napomenem da se ovim poslom bavim preko 20 godina i da nisam imao prilike da vidim takav bes, takvu mržnju prema ovlašćenim licima. Pritom su znali da smo ovlašćena lica, više puta smo upozoravali. Ali to za ovu moju bogatu karijeru nisam imao prilike da vidim i time sam vrlo iznenađen - kazao je Brkušanin.

Ministar policije Ivica Dačić rano jutros je otkrio da je osoba sa pištoljem zastavnik Vojske Srbije Vladimir Brkušanin.

izbori se raspisuju kad im je vreme po kalendaru a ne kad se koje kakvom nasilniku navije ona stvar

Samo vi radite to sto radite, to vam se sve obija o glavu narod Srbije prezire nasilnike.
https://www.bbc.com/serbian/articles/c80k1rkvl28o/lat
BOTU?
Od 2012. godine i dolaska na vlast Srpske napredne stranke (SNS), na birališta se išlo u pet navrata, od čega četiri puta vanredno, uprkos „stabilnoj većini, izostanku institucionalne krize ili krize legitimiteta.

https://www.bbc.com/serbian/articles/c80k1rkvl28o/lat
BOTU?
Od 2012. godine i dolaska na vlast Srpske napredne stranke (SNS), na birališta se išlo u pet navrata, od čega četiri puta vanredno, uprkos „stabilnoj većini, izostanku institucionalne krize ili krize legitimiteta.

boticu svaka vlast ima diskreciono pravo da raspise izbore kad ona hoce.

Zato je vlast

Ja sam protivnik vanrednih izbora jer je to uzaludno trosenje vremena i novca.

kada su "jadnu devojku prebili palicama" ona je samo lepila plakate

evo, i sada su dosli da lepe plakate. pa poneli i malo benzina

nema sta da se postupa sa njima u svilenim rukavicama

kada policija ne radi svoj posao GRADJANSKO JE PRAVO UZETI ZAKON (bejzbolku) u svoje ruke i zastiti zivote onih normalnih na cije kuce jurisaju ludaci sa nalepnicama i bakljama

jedan lepi nalepnicu, druga pali molotovku

e pa sad ako oboje dobiju bejzbolku jbg, zasto su isli drugima da prave stetu i ugrozavaju zivote u gluvo doba noci?

Kako se praviš naivan i mutav. Nisi primetio da su se promenile okolnosti i generalno klima u narodu?

Čudno ti je da godinama pišaš po svom narodu, daješ teritorije, uvodiš firme za trovanje, satireš se od korupcije i očekuješ da se neće pojaviti nezadovoljstvo?

Ne bi bilo loše da koristiš malo logike pre nego što pišeš ;)

snimci to nisu pokazali

videli smo da blokaderi ispaljuju topovske udare i baklje na policiju i snsovce

Нису, а?

Пун интернет снимака ко је почео, и како је почео.

Додуше, не очекујем од тебе да то погледаш,. лепо све од 20 ч, када је почело окупљање.

Теби СНС децу храни. Ако их уопште имаш.

Isti scenario ko Majdan 2014 u Ukrajini

Sve u organizaciji zapadnih sluzbi

Tad su se isto neki ljudi protivili nasilnoj smeni vlasti i drzavnom udaru i bili su zivi spaljeni u Odesi

Stvari lagano izmicu kontroli

Neki blokaderi zele krv, zele mrtve, zele gradjanski rat

Sta da ovaj lokal nije imao drugi izlaz? Brojali bi smo danas mrtve i spaljene
Majdan 2014-e je pocetak oslobodjenja Ukrajine od KGB okupacije koja je pobila milione i milione Ukrajinaca.

Svakog politicara koji je bio i malo anti FSB su pokusali da ubiju.

To sto ti kao antikomunista navijas za KGB okupaciju neke drzave, to je pa posebni hit.

Porediš neuporedivo , Banderaški režim je bio instruiran od Zapada da od Ukrajine napravi antirusiju te je paljenje ljudi bilo sredstvo u postizanju tog cilja. Dočim je aktuelni Vučićev režim u simbiotičkoj vezi sa Zapadom. Zadnji dokaz te veze jeste pretvaranje srpskih resursa u akcionarska i deoničarska društva spremnih za prodaju.
Da da navijači torcide novi pazar slučajno sinoć bili u novom sadu...

boticu svaka vlast ima diskreciono pravo da raspise izbore kad ona hoce.

Zato je vlast

Ja sam protivnik vanrednih izbora jer je to uzaludno trosenje vremena i novca.
Vlast je od naroda. Legitimitet se u savremenim demokratijama bazira na principima da suverenitet pripada narodu, vladavini zakona i socijalnoj pravdi. O krizi legitimiteta može se govoriti kad dobar deo stanovništva sumnja u osnovne vriednosti ili legitimnost metoda onih koji su na vlasti. Legitimitet se gubi kada građani ne dobijaju zaštitu svojih zakonom zagarantovanih prava.
I jesi li bojkotovao koje vanredne izbore kao ,,uzaludno trosenje vremena i novca,,, kako sam kažeš.

Back