јанпи
Elita
- Poruka
- 21.141
Још МАЛО па почиње ВАЉЕВО.
ПА да видимо Тихи ,чија овца црну вуну преде и чије маче плаче !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још МАЛО па почиње ВАЉЕВО.
Lik koji maše religioznim simbolom a izigrava urbanu gerilu je sigurno za neki menthal asylum.....
Da li bi bili mirniji? On ode na višegodišnji odmor, ali ostaju bata, Zbiljić, Vučević, Zvonko Veselinović, Goranac, kum Nikola Petrović...Najbolje za Srbiju i mir u njoj bi bilo da Vucic ode ne na godisnji...nego na visegodisnji odmor...
Slobodmlno neka bira destinaciju, po mogucnosti što dalju od Srbije...
Neka ponese i proklete pare koje je pokrao...
Karma ce ga svejedno stici...a mi cemo ovde biti mirniji
...
Da li bi bili mirniji? On ode na višegodišnji odmor, ali ostaju bata, Zbiljić, Vučević, Zvonko Veselinović, Goranac, kum Nikola Petrović...
Selo gori, baba se brcka
Laže li iko više od opozicije?Ali realno?E vidiš Tixi, to je svemirska pravda.
Lažu stalno čitavu državu, isto tako će da padnu zbog nečega lažnog, bilo bubreg, bilo nešto treće: i tako treba biti, i to je jedino pošteno.
Kao i ti, stara forumska lažovčina.
Misliš da samo ti smiješ lagati?
E pa ne bi išlo.
Da li su pronašli onog ili one kloji su brutalno pretili novinarki N1 sa ubistvom njenog deteta..Pogledajte prilog 1770907
Btw našao sam i geolokaciju i tačno vreme onog prebijanja nekog od strane policije sto tvrdili da bilo isto u valjevu ,to je bilo za vreme korone 2020...ne mogu sa drugog uređaja da postujem to
Onoj sto na tv rekla da je sve mirno svi mirni i samo mirno pola sata ruse tuđu imovinu.Da li su pronašli onog ili one kloji su brutalno pretili novinarki N1 sa ubistvom njenog deteta..
Primi moje saucesce za tvoju obrisanu temu.Zasto se moja tema brise, a ova o Srbiji na ivici gradjanskog rata ostavlja?![]()
Znaci, ti si drukao?Primi moje saucesce za tvoju obrisanu temu.
HAhahaZnaci, ti si drukao?
Mislim da te ne razume niko kome je maternji srpski jezik, sta si hteo da kazes ovim postom.HAhaha
Pa ti meni poslije one gluposti koju si napravio oko priznanja sexualne orijentacije uopste vise nisi zanimljiv.Ne dozivljavam te nikako.Promjenis Mika83 u neko drugo ime.Vidi sa moderatorima.
Zasto se moja tema brise, a ova o Srbiji na ivici gradjanskog rata ostavlja?![]()
Dzaba se trudis, puca botovima i za momka i za narod i za Srbiju... sede, a lova kapljeДа ли су кривично гоњени полицајци што су прекјуче линчовали момка од 16 година?
Тукли га толико крвнички да му живот виси о концу
Eto,možeš da se zoveš leptirić šarenić.Nije nešto,ali za početak,dok se ne snađeš.Mislim da te ne razume niko kome je maternji srpski jezik, sta si hteo da kazes ovim postom.
Nevažno.Laže li iko više od opozicije?Ali realno?
Kontrolisu sve organe sile, i svu mafiju u drzavi.Nevažno.
Ono što jest važno je da je danas u Srbiji laž jednako vrijedna kao i istina.
A za to ne može biti kriva opozicija.