Tabloid B92: Srbija na ivici građanskog rata, dok se vrhovna tužiteljka se brčka na Malti, treci put ove godine

1755363142466.png

Najbolje za Srbiju i mir u njoj bi bilo da Vucic ode ne na godisnji...nego na visegodisnji odmor...
Slobodmlno neka bira destinaciju, po mogucnosti što dalju od Srbije...
Neka ponese i proklete pare koje je pokrao...
Karma ce ga svejedno stici...a mi cemo ovde biti mirniji

...
Da li bi bili mirniji? On ode na višegodišnji odmor, ali ostaju bata, Zbiljić, Vučević, Zvonko Veselinović, Goranac, kum Nikola Petrović...

E vidiš Tixi, to je svemirska pravda.

Lažu stalno čitavu državu, isto tako će da padnu zbog nečega lažnog, bilo bubreg, bilo nešto treće: i tako treba biti, i to je jedino pošteno.

Kao i ti, stara forumska lažovčina.
Misliš da samo ti smiješ lagati?
E pa ne bi išlo.
Laže li iko više od opozicije?Ali realno?

Pogledajte prilog 1770907
Btw našao sam i geolokaciju i tačno vreme onog prebijanja nekog od strane policije sto tvrdili da bilo isto u valjevu ,to je bilo za vreme korone 2020...ne mogu sa drugog uređaja da postujem to
Da li su pronašli onog ili one kloji su brutalno pretili novinarki N1 sa ubistvom njenog deteta..

Da li su pronašli onog ili one kloji su brutalno pretili novinarki N1 sa ubistvom njenog deteta..
Onoj sto na tv rekla da je sve mirno svi mirni i samo mirno pola sata ruse tuđu imovinu.
Nisam u toku sa blokaderosima sve toliko neistina šire da ne moze sve da se pohvata.
Inace objavili su poruku pa sta znam podnesite krivičnu prijavu.
Screenshot_20250816_194520_Samsung Internet.jpg

HAhaha
Pa ti meni poslije one gluposti koju si napravio oko priznanja sexualne orijentacije uopste vise nisi zanimljiv.Ne dozivljavam te nikako.Promjenis Mika83 u neko drugo ime.Vidi sa moderatorima.
Mislim da te ne razume niko kome je maternji srpski jezik, sta si hteo da kazes ovim postom.

Да ли су кривично гоњени полицајци што су прекјуче линчовали момка од 16 година?
Тукли га толико крвнички да му живот виси о концу
Dzaba se trudis, puca botovima i za momka i za narod i za Srbiju... sede, a lova kaplje

Nevažno.
Ono što jest važno je da je danas u Srbiji laž jednako vrijedna kao i istina.
A za to ne može biti kriva opozicija.
Kontrolisu sve organe sile, i svu mafiju u drzavi.

Prete ljudima stalno, reketiraju; ko ne prihvati reket, useru mu se u zivot, kao pravi teroristi.

Kontrolisu svu silu, sav domaci kapital, sve sto je bitno.

Ali je opozicija kriva za nesto u Srbiji, nikako SNS nije kriv.

Mi smo izrazito, ali izrazito bolesno drustvo.

Back