Tabloid B92: "Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu"

Изгледа да није баш тако. Наравно да ћемо сви да умремо, али ми бумери смо се некако "укртили" и теже идемо Богу на истину. Мени је заиста искрено жао што је тако, треба да иде редом, а не рандом, али несразмерно чешће одлазе генерације млађе и знатно млађе од мене. Не знам зашто је то тако, али треба само погледати читуље.

Ја имам неку теорију да ко не доживи 60 - није био у праву.
Негде је грешио !

Испаде по томе да су неки крвници били у праву
јер доживеше дубоку старост (Артуковић рецимо).

Али и даље верујем да ту има нешто.
Треба се чувати, па ће и живот бити дужи.

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

a mi ne podrzavamo drzavu? aljek siftar je zaduzio zemlju, prodao kosovo, podelio strancima resurse [rudnike, eps. vodoprivredu, redom sve], svercuje kokain,. pere pare, tera srbe iz srbije da dovede gance, i ti sve znas i opet radis ovo?
dugovi dolaze na naplatu, od cega ce drzava da isplacuje ovima?

i ako bude 67.000, jel znaju penzioneri posto ce da bude voda, struja kada stranci sve preuzmu, jer av sve razdeljuje?

1000008219.webp

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Izvor: Mediji
Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Penzioneri odlucuje svake izbore poslednjih 20 godina u Srbiji.

Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

Koji je plan?

Тихи сви подржавамо државу.

Али не подржавамо сви вучићев режим.

Режим није држава.

Режим није република.

Режим нису институције

napisi kolega kolike peMzije nudite vi blokaderi penzionerima ako dodjete na vlast?

Ko sad ima npr 60.000 koliko ce imati ako vi zasednete u fotelje?

После Вучића , пензија неће бити, па ни плата, доћи ће до државног слома.

Brate Tiksi, ovo pitanje kao da postavlja neko ko nema dana škole, a ne jedan dipl ecc tvog kalibra

druze u politici je sve trgovina

moras ponuditi narodu vise od rivala ako zelis njegov glas

ako nudis manje, logicno je da narod glasa za rivala koji nudi vise.

ljubav za ljubav, a sir za pare ide

Secas se svojevremeno Dinkica kad je narodu nudio akcije za 1000 evra ako on pobedi?

To mu je donelo dosta glasova.

Значи, лапот за све преко четрдесет година? Немам ништа против, али бранићу се, па да видимо. Хођеш ли ти да рецимо будеш задужен за мене, чисто да знам?
Da si pazio na casu,znao bi da BIOLOSKI znaci prirodno . Nemas 40 godina vec oko 70. Mrzis Amerikance,EU ,ovu decu bi tukao do iznemoglosti. Kad ti neko protivureci,dobijes nervni slom.
Srbija ce biti bolje mesto za zivot kad ode Seselj

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

Koji je plan?

Аууу ..матор човек а лаже

Koji je plan?

Koliko mu je sad racun za struju?

...

Da si pazio na casu,znao bi da BIOLOSKI znaci prirodno . Nemas 40 godina vec oko 70. Mrzis Amerikance,EU ,ovu decu bi tukao do iznemoglosti. Kad ti neko protivureci,dobijes nervni slom.
Srbija ce biti bolje mesto za zivot kad ode Seselj
Ово је тако страшна клевета да буквално немам речи да ти одговорим! Мислим да би бар мало требало да те буде срамота.

Koji je plan?
Само у Србији, на пензионерима свет остаје.

Penzioneri nisu gorstaci pa da su vecno neka penzionerska vojska.
To je nekadasnji radno sposoban narod iz doba slobe i demokrata.
Ispada da, cim prime resenje, naglo postanu glupi.
Nece bas tako biti.
Stvar je u tome sto niko sa njima ne razgovara niti im bilo ko sta nudi sem Vucica.
Da li im je iko dosao na vrata, nesto ponudio?
To su usamljeni ljudi. Ne glupi.

Ali je poenta da je minimalna penzija 27000.
Sve u svemu cifre su sramota za"Ekonomskog Tigra"

Не знаш ти шта је срамота, не знаш ти ништа !
Питај Јапанце, они чак имају снежну традицију самоуспављивања старих на планини ...

Имам комшију који је отишао у пензију са 30 хиљада пре годину дана,
сада има 80+ хиљада.

А нема повреду на раду, него гомилу неких бенефиција,
живи сам, болестан ... да не лупам (објашњавао ми је ал сам позаборављао).

Ово је социјална држава народе, не дирајте то.

Истина стриц ми хвали како је у Дојчланду још моћније, брзина лекарске помоћи и квалитет,
сваке године бање, куре ...

Може и боље.
Што јес јес.

Биће и код нас, али ако радимо.
Ако шетамо - тешко.

Donosi setnja i te kako. Ali ne po ulici, nego od vrata do vrata. Biraci se ne ismevaju, to je pogresno. Sa biracima se razgovara.
Tako SNS i dobija. Njima nije nikakav problem ako ih neko polije kofom vode na kucnom pragu.
Ali oni idu dalje. Znaju svakog coveka u glavu, tacno po zgradama znaju ko je za njih a ko protiv. Onda obilaze neopredeljene a svojim biracima donose neki znak paznje. Kesa secera, nema veze, znak je paznje.
Ove gluposti protiv blokada su samo kao ajd, da se izadje radi reda. Njihov opstanak je upravo u obilasku svih biraca oci u oci.

Back