Tabloid B92: "Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu"

Krezava, botovska posla.

Poslušaj samo ovog matorog, nepismenog, krezavog, bezubog ćacija
toliko ružnog da bi ga sve forumašice-blokaderke prezrele (ako ne mogu da ga zgrabe) :mrgreen:

Што ти то мени говориш, не пишем вам ја транспаренте.

А и немој ми ове брадате, дај ове ваше милфове, нисам ЛГБТ.

Што ти то мени говориш, не пишем вам ја транспаренте.

А и немој ми ове брадате, дај ове ваше милфове, нисам ЛГБТ.

Poslušaj malo šta pametan čovek govori.
Ako nastaviš da čitaš neška101, mario80, grom sa neba, lapsi i slične nećeš ništa pametno čuti.

Мени је око сто хиљада, било би много више да се нисам качио са директорима и менаждерима, али је свака пара уплаћена у ПИО, није ми то од "браће по матери", из њиховог џепа. Увек ћу бити против хоботнице, без обзира на пензију.

Колико се сећам, Вучић прво што је урадио кад је дошао на власт, смањио пензије?

Па јел вратио то, пошто је просечна пензија још увек далеко испод законског минимума, а то је 60% просечне плате?

Шта мислиш?
Није никада вратио. Када ти се обрачунава пензија, прво иде његово умањење, па онда све остало.

Poslušaj malo šta pametan čovek govori.
Ako nastaviš da čitaš neška101, mario80, grom sa neba, lapsi i slične nećeš ništa pametno čuti.

Морам нешто да ти кажем: после 12. августа, уопште ме не занима ко шта говори.

Само ме занима да овој мафијашкој СНС багри видим крај.

Твој извор је ок
али ради се о основицама.
“Najniža penzija za kategorije zaposlenih i samostalnih delatnosti trenutno iznosi 24.987,67 dinara, dok će nakon usklađivanja biti 27.711,33 dinara. Za kategoriju poljoprivrednika najniži iznos penzije trenutno je 19.644,74 dinara, a nakon usklađivanja iznosiće 21.786,02 dinara”, navode u PIO fondu.

“Najniža penzija za kategorije zaposlenih i samostalnih delatnosti trenutno iznosi 24.987,67 dinara, dok će nakon usklađivanja biti 27.711,33 dinara. Za kategoriju poljoprivrednika najniži iznos penzije trenutno je 19.644,74 dinara, a nakon usklađivanja iznosiće 21.786,02 dinara”, navode u PIO fondu.

napisi kolega kolike peMzije nudite vi blokaderi penzionerima ako dodjete na vlast?

Ko sad ima npr 60.000 koliko ce imati ako vi zasednete u fotelje?

Zuti su lose vladali, cak i za tadasnje standarde, i oni jesu jedni od bitnijih krivaca zasto danas imamo ovo zlo od SNS-a.

Skupina nesposobnih gradjasnskih kvazi-levicara koja se dokopala vlasti u vreme kada je nama bio potreban neka pro-kapitalisticka vlast i duboke promene sistema.
Pa zar ovo nije pro-papitalisticki rezim?

Додатна "срећа" за Вучића је то што је генерација бејби бумера у време жутих била у својим педесетим, па нису ни за тамо ни за овамо, а фирме су им после десетогодишњег нерада у време Слобе и Шешеља и Вучића позатваране.

Сви ти бејби бумери су у периоду од 2010-2020. отишли са тржишта рада, у пензију (нпр. ко је рођен 1947. године, он је најкасније 2012. отишао у пензију. Дакле, та највећа генерација бејби бумера Вучићу, осим на почетку владавине, није представљала социјални притисак. Генерацију бејби бумера нема ко да замени, јер су све остале генерације далеко мање бројчано од њих. Они су били социјална бомба почетком века, али одавно нису социјална бомба. Уместо тога, само су глупи бирачи које је могуће купити јефтино.

У време Слобе су се опозиционари надали да ће помрети бирачи Слобе, али се нису надали да ће им доћи највећа генерација бејби бумера.

Проблем му је то што најмлађа генерација не ебе живу силу.

Помреће и ови бумери, а онда ће Србији кренути на боље.
Bez korenitih promena u bukvalno svakoj sferi zivota,bolje u Srbiji biti nece.

Додатна "срећа" за Вучића је то што је генерација бејби бумера у време жутих била у својим педесетим, па нису ни за тамо ни за овамо, а фирме су им после десетогодишњег нерада у време Слобе и Шешеља и Вучића позатваране.

Сви ти бејби бумери су у периоду од 2010-2020. отишли са тржишта рада, у пензију (нпр. ко је рођен 1947. године, он је најкасније 2012. отишао у пензију. Дакле, та највећа генерација бејби бумера Вучићу, осим на почетку владавине, није представљала социјални притисак. Генерацију бејби бумера нема ко да замени, јер су све остале генерације далеко мање бројчано од њих. Они су били социјална бомба почетком века, али одавно нису социјална бомба. Уместо тога, само су глупи бирачи које је могуће купити јефтино.

У време Слобе су се опозиционари надали да ће помрети бирачи Слобе, али се нису надали да ће им доћи највећа генерација бејби бумера.

Изгледа да није баш тако. Наравно да ћемо сви да умремо, али ми бумери смо се некако "укртили" и теже идемо Богу на истину. Мени је заиста искрено жао што је тако, треба да иде редом, а не рандом, али несразмерно чешће одлазе генерације млађе и знатно млађе од мене. Не знам зашто је то тако, али треба само погледати читуље.

Изгледа да није баш тако. Наравно да ћемо сви да умремо, али ми бумери смо се некако "укртили" и теже идемо Богу на истину. Мени је заиста искрено жао што је тако, треба да иде редом, а не рандом, али несразмерно чешће одлазе генерације млађе и знатно млађе од мене. Не знам зашто је то тако, али треба само погледати читуље.

To je rekao i nekadasnji premijer MILAN PANIC. Tek kada bioloski odu ovi sto bastine Slobu i Seselja bice nam bolje..Ima nesto i onih sto pamte i Tita i lagodan zivot,isto su opasni jer navikli da ih se kao nesto pita,da diskutuju.

To je rekao i nekadasnji premijer MILAN PANIC. Tek kada bioloski odu ovi sto bastine Slobu i Seselja bice nam bolje..Ima nesto i onih sto pamte i Tita i lagodan zivot,isto su opasni jer navikli da ih se kao nesto pita,da diskutuju.
Значи, лапот за све преко четрдесет година? Немам ништа против, али бранићу се, па да видимо. Хођеш ли ти да рецимо будеш задужен за мене, чисто да знам?

Back