Tabloid B92: "Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu"

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Izvor: Mediji
Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Penzioneri odlucuje svake izbore poslednjih 20 godina u Srbiji.

Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

Koji je plan?
I Tadić (sa SPS-om) je je pred kraj iracionalno povećavao penzije, pa mu ni to nije pomoglo.

Bojim se da ovo povećanje nema realnog ekonomskog osnova.
Ne znam kakvi su ukupni pokazatelji, ali pouzdano znam da su građevina i IT sektor u značajnom padu.

Ne mogu da nađem onu babu na insta, kaže baba dok je bio ovaj žuti kakosezove đilas, jeste đilas, ja ništa nisam primala, radila sam ništa nisam primala, a koliko sad primate, pa ne primam ništa, perem sinsej butik od 1300 kvadrata za 22000.:hahaha:
Ništa nisam radila i nisam imala ništa :hahaha1:

План им је још одавно Вучић бесплатно дао:
Понудите народу веће плате, више запослености, више пријатеља у свету ...

Али немају шта да понуде :(
Само мржњу ...
Када је тако добар зашто своју плату не сманји бар напола.

Ne mogu da nađem onu babu na insta, kaže baba dok je bio ovaj žuti kakosezove đilas, jeste đilas, ja ništa nisam primala, radila sam ništa nisam primala, a koliko sad primate, pa ne primam ništa, perem sinsej butik od 1300 kvadrata za 22000.:hahaha:
Jedan od razloga ove dugovečnosti SNS jeste to što mnogo njih koji u vreme žutih nisu imali posao sada ima.
Đilas i ostali žutaći su obeleženi, ne neopravdano, kao neko u čije vreme nije bilo posla.
AV je imao neverovatnu sreću da mu se trenutak dolaska na vlast maltene poklopi sa prestankom ekonomske krize. Plus je preuzeo model privrednog ''razvoja'' od Dinkića. Tako da on to sada maksimalno eksploatiše, što znači da su žuti tj. oni koji su nastali iz DS i njenih satelita, osuđeni da nikada više ne preuzmu vlast. Njihovo dosadašnje egzistiranje na političkoj sceni je samo pomagalo AV jer je stvaralo utisak kod njegovih birača da nema niko bolji od njega.
Zato je pojava studenatskog pokreta monumentalni događaj u istoriji Srbije. A možda i šire, ko zna ;)

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Izvor: Mediji
Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Penzioneri odlucuje svake izbore poslednjih 20 godina u Srbiji.

Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

Koji je plan?

Treba im reci da ce unuci da im pobegnu iz Srbije, i da im se nikada vise nece javljati u zivotu ako ovi penzosi podrzavaju SNS.
Samo to, bukvalno svaki unuk ne bi trebalo dozivotno da prica sa svojim babama i dedama, ako ovi podrzavaju SNS.

Klinci su jos mladi pa misle da je to nebitno, ali kada dodjes u neke 35+ godine, i znas kako sistem u Srbiji funkcionise, i kakvo zlo je SNS, to je to.

Jedan od razloga ove dugovečnosti SNS jeste to što mnogo njih koji u vreme žutih nisu imali posao sada ima.
Đilas i ostali žutaći su obeleženi, ne neopravdano, kao neko u čije vreme nije bilo posla.
AV je imao neverovatnu sreću da mu se trenutak dolaska na vlast maltene poklopi sa prestankom ekonomske krize. Plus je preuzeo model privrednog ''razvoja'' od Dinkića. Tako da on to sada maksimalno eksploatiše, što znači da su žuti tj. oni koji su nastali iz DS i njenih satelita, osuđeni da nikada više ne preuzmu vlast. Njihovo dosadašnje egzistiranje na političkoj sceni je samo pomagalo AV jer je stvaralo utisak kod njegovih birača da nema niko bolji od njega.
Zato je pojava studenatskog pokreta monumentalni događaj u istoriji Srbije. A možda i šire, ko zna ;)
Zuti su lose vladali, cak i za tadasnje standarde, i oni jesu jedni od bitnijih krivaca zasto danas imamo ovo zlo od SNS-a.

Skupina nesposobnih gradjasnskih kvazi-levicara koja se dokopala vlasti u vreme kada je nama bio potreban neka pro-kapitalisticka vlast i duboke promene sistema.

Додатна "срећа" за Вучића је то што је генерација бејби бумера у време жутих била у својим педесетим, па нису ни за тамо ни за овамо, а фирме су им после десетогодишњег нерада у време Слобе и Шешеља и Вучића позатваране.

Сви ти бејби бумери су у периоду од 2010-2020. отишли са тржишта рада, у пензију (нпр. ко је рођен 1947. године, он је најкасније 2012. отишао у пензију. Дакле, та највећа генерација бејби бумера Вучићу, осим на почетку владавине, није представљала социјални притисак. Генерацију бејби бумера нема ко да замени, јер су све остале генерације далеко мање бројчано од њих. Они су били социјална бомба почетком века, али одавно нису социјална бомба. Уместо тога, само су глупи бирачи које је могуће купити јефтино.

У време Слобе су се опозиционари надали да ће помрети бирачи Слобе, али се нису надали да ће им доћи највећа генерација бејби бумера.

Проблем му је то што најмлађа генерација не ебе живу силу.

Помреће и ови бумери, а онда ће Србији кренути на боље.

Zuti su lose vladali, cak i za tadasnje standarde, i oni jesu jedni od bitnijih krivaca zasto danas imamo ovo zlo od SNS-a.

Skupina nesposobnih gradjasnskih kvazi-levicara koja se dokopala vlasti u vreme kada je nama bio potreban neka pro-kapitalisticka vlast i duboke promene sistema.
pola sadašnjeg sns je preletelo iz žutog tabora.

pola sadašnjeg sns je preletelo iz žutog tabora.
Mozda ne bas polovina, ali puno njih.

Elem, nisam ni mislio na neke kadrovske promene, ti karijeristi bi bili i za ustase, naciste, i za liberale, i za levicare, bilo ko da je na vlasti.

Ali neka sira slika, neke ideje, samosvesti u kakvoj poziciji je ovo raspalo drustvo, i sta je potrebno da se izvuce iz blata, to zuti nisu imali.

I Tadić (sa SPS-om) je je pred kraj iracionalno povećavao penzije, pa mu ni to nije pomoglo.

Bojim se da ovo povećanje nema realnog ekonomskog osnova.
Ne znam kakvi su ukupni pokazatelji, ali pouzdano znam da su građevina i IT sektor u značajnom padu.

Има политичког, баш као и оно Тадићево повећање.

Треба припремити народ за изборе.

Back