- Poruka
- 21.848
bijeli luk, vino i tako to
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imal li kakve za smanjenje potencije i seksualne želje?
Kada mi sledeći put neko spomene kako u životu treba sve probati ima ovo da mu citiram, da razmisli da li bi nešto i propustio...Kad ti se digne gurni ga u koprive pa sledeci put opet i opet i opet
i sledeci put nece vise
provereno ...
lici mi na reklamuJa sam koristio Libido tablete i prezadovoljan sam. Preporučujem ih
Da li ste konzumirali nešto od toga, i kakva su iskustva?
Ključno mi je da lek ne mora recept.
Usled hroničnog stresa, depre, zime, itd dolazi i do opadanja s. želje kao i potencije. Neki muškarci uspešno odolevaju, a neki ne.
Šta ako nađem devojku uskoro, ne bih voleo da krene da prebacuje sebi....
Mada je malo škakljivo u apoteci tražiti, moraću kapa, naočare, šal...
da li je neko cuo za lek bilive za potenciju?ne razumem se bas najbolje u te stvari ali sam cuo da uz njih ne mozse da se pije alkohol i jede teska hrana zbog apsorpcije i da mogu za srce da budu opasni,ali uz taj bilive kao moze sve da se jede i pije i nema tih ogranicenja kao s drugim lekovima?je l neko probao?
ja sam probao pre jedno mesec bas taj bilive isto sam pitao ima li ko iskustva i nisam se pokajao.lek dosta dugo da tako kazem drzi,cena mu je manja nego ovi sto imaju ljuta imena tipa vijagra,cijalis.e sad,ja inace ne pijem mnogo pa ne znam da ti kazem kako ide uz alkohol,ali kapiram da mozes da pitas u apoteci.ja bih ga preporucio ali samo ako znas da si zdrav i da generalno smes da uzimas takve lekove.
Šta će mi to?Ako se ne diže,znači da ni ne treba.Da li ste konzumirali nešto od toga, i kakva su iskustva?
Ključno mi je da lek ne mora recept.
Usled hroničnog stresa, depre, zime, itd dolazi i do opadanja s. želje kao i potencije. Neki muškarci uspešno odolevaju, a neki ne.
Šta ako nađem devojku uskoro, ne bih voleo da krene da prebacuje sebi....
Mada je malo škakljivo u apoteci tražiti, moraću kapa, naočare, šal...
i ja sam druze u medjuvremenu probao taj bilive i zadovoljan sam efektom,ne uzimam ga cesto i cena mu je okej,isto radi kao cijalis a manje kosta.i mene je malo brinulo kako cu reagovati ali ako pratis uputstva nema da brinesja sam probao pre jedno mesec bas taj bilive isto sam pitao ima li ko iskustva i nisam se pokajao.lek dosta dugo da tako kazem drzi,cena mu je manja nego ovi sto imaju ljuta imena tipa vijagra,cijalis.e sad,ja inace ne pijem mnogo pa ne znam da ti kazem kako ide uz alkohol,ali kapiram da mozes da pitas u apoteci.ja bih ga preporucio ali samo ako znas da si zdrav i da generalno smes da uzimas takve lekove.