Trenutno koristim i gladi nema.pijem dosta vode.skinula sam 5 kg za 3 nedelje.pije li neko?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej ej reklama nema niti ce biti.samo pisem iskustva.polako sta ste se naostrili?disite jer ja ne mogu od stomaka ????????Oće li neko zabraniti ove reklame?
Trenutno koristim sibutramin i gladi nema.pijem dosta vode.skinula sam 5 kg za 3 nedelje.pije li neko?
Trenutno koristim sibutramin i gladi nema.pijem dosta vode.skinula sam 5 kg za 3 nedelje.pije li neko?
Trenutno koristim i gladi nema.pijem dosta vode.skinula sam 5 kg za 3 nedelje.pije li neko?
Ne verujem ni u kakve tablete ili druge produkte koji brzo skidaju kilograme.samo kretanje i da se potrosi ono sto si pojeo.Najsigurnije i najcistije.
Tako je bilo sa mnom pre porodjaja a sad usporen rad zlezde.jos sam isla kod kardiologa na eho srca zbog gojaznosti i kaze mi danas- sta cemo sa kg?ja kazem mrsavim polako a ona me upucuje dalje na pregled kod nje licno privatno da mi odredi hrono ishranu ???? za mene je pregled 5000 din ???? a za druge koje nisu dolazili 7500 din.ja dosla da mi kaze da li mi srce funkcionise kako treba zbog zaliska a ona reklamira svoju privatnu firmu.???? hahahahaha hit narode.
- - - - - - - - - -
ej ej reklama nema niti ce biti.samo pisem iskustva.polako sta ste se naostrili?disite jer ja ne mogu od stomaka ????????
Ne verujem u tablete za mrsavljenje imaju jo jo efekat
Hrono ishrana je ok ali i tu moraš stalno tako da se hranis
Čim se vratiš na standardnu kuhinju kg se vrate
Jedino izbaciti hleb testo i slatko trajno i baviti se nekim sportom
Ja nemam živaca za to
Već godinu dana ako ne i vise imam 5 kg viška jedem šta oću i kolko sam gladna i kilaza stoji
Ne opterećujem se
Za plus 5 kg neću umreti a hvala Bogu zdrava sam skroz kuc kuc
Jednostavno organizam traži ovu kilazu i tako je kako je
Nermoj to da uzimaš.
Pre nekoliko godina u njima pronašli pantljičaru.
Da se tako mršavi, mršavi se ali ....
Jedini siguran, sa Atestom svetske zdravstvene organizacije
i potpisom preko 20 eminentnih svetskih naučnika je program Herbalife.
Jedini "problem" je što košta oko 100€/mesec.
PS.
Tina Tarner je prvi zvanični promoter (pre 20 godina)
Koriste ga Novak Djoković i mnogo drugih tenisera, vaterpolo reprerzentacija Srbije...
Oni svakako nisu budale...
Ne pijem i ne verujem u to. Svi znamo kakva hrana goji, znači to izbaciti + fizička aktivnost.
Mnoge devojke/zene padaju pod teror kompanija koje zaradjuju dobrim marketingom.
Ubede ih da su stoka debela neprivlacna,odbojna,raspala
#depresija a ako koriste te i te proizvode bice sjajne #zadovoljstvo.To ce im samopouzdanje dizati u nebo.
Razaraju zensku podsvest radi svoje zarade.
Takodje,Novi Svetski Poredak je tu aminovao pricu.Zenski rod trosi energiju na povrsan,nebitni izgled = nema energije za bitne,zivotne stvari.(Npr.borba za bolje uslove u porodilistima;deciji dodatak isti svim majkama;pravo aktiviranje u duhovnom zivotu;nesto smisleno zaista potrebno a ne nametnuto kroz medije ispiranjem mozga.)
Nermoj to da uzimaš.
Pre nekoliko godina u njima pronašli pantljičaru.
Da se tako mršavi, mršavi se ali ....
Jedini siguran, sa Atestom svetske zdravstvene organizacije
i potpisom preko 20 eminentnih svetskih naučnika je program Herbalife.
Jedini "problem" je što košta oko 100€/mesec.
PS.
Tina Tarner je prvi zvanični promoter (pre 20 godina)
Koriste ga Novak Djoković i mnogo drugih tenisera, vaterpolo reprerzentacija Srbije...
Oni svakako nisu budale...
5 kg nakon cetrdesete je ok, lepse nego 5 kg manje. I super ako se tako dobro osecas.
Ja tako kada nabijem 52 mogu da se pretrpavam, tu stane, ne ide dalje. Ali mi ne prija, osecam se tromo. Nije stvar u ogledalu, meni je previse to da nosim.
djokovic i vaterpolisiti ga sigurno ne koriste
a i ti si odrastao covek da verujes u ovo boldovano
Izguglaj malo
Poz
Hrana koja goji? Pa može svaki dan.
![]()
možeš prema hrono ishrani