Tablete za mrsavljenje

Tako je bilo sa mnom pre porodjaja a sad usporen rad zlezde.jos sam isla kod kardiologa na eho srca zbog gojaznosti i kaze mi danas- sta cemo sa kg?ja kazem mrsavim polako a ona me upucuje dalje na pregled kod nje licno privatno da mi odredi hrono ishranu ???? za mene je pregled 5000 din ???? a za druge koje nisu dolazili 7500 din.ja dosla da mi kaze da li mi srce funkcionise kako treba zbog zaliska a ona reklamira svoju privatnu firmu.???? hahahahaha hit narode.

- - - - - - - - - -

Oće li neko zabraniti ove reklame?
ej ej reklama nema niti ce biti.samo pisem iskustva.polako sta ste se naostrili?disite jer ja ne mogu od stomaka ????????

Trenutno koristim i gladi nema.pijem dosta vode.skinula sam 5 kg za 3 nedelje.pije li neko?

Ne pijem i ne verujem u to. Svi znamo kakva hrana goji, znači to izbaciti + fizička aktivnost.

Svaki put kad neko pomene sredstva za mršavljenje, ja se setim onog filma o narkomaniji Requiem for a Dream. Ko je gledao film setiće se sporednog lika, majke glavnog junaka koja počne da pije tablete za mršavljenje koje su zapravo speed, pa se navuče i postane narkoman. Ali smrša, naravno, jer je i to odlika narkomana.

1feeb891-6284-4e3d-b27d-87bbc9a887dc.jpg

Nermoj to da uzimaš.
Pre nekoliko godina u njima pronašli pantljičaru.
Da se tako mršavi, mršavi se ali ....

Jedini siguran, sa Atestom svetske zdravstvene organizacije
i potpisom preko 20 eminentnih svetskih naučnika je program Herbalife.
Jedini "problem" je što košta oko 100€/mesec.

PS.
Tina Tarner je prvi zvanični promoter (pre 20 godina)
Koriste ga Novak Djoković i mnogo drugih tenisera, vaterpolo reprerzentacija Srbije...
Oni svakako nisu budale...

Poslednja izmena:
Ne verujem ni u kakve tablete ili druge produkte koji brzo skidaju kilograme.samo kretanje i da se potrosi ono sto si pojeo.Najsigurnije i najcistije.

Stvar je i metabolizma.
Ja baš mnogo jedem, plus kantica Eurokrema (0.5kg) za nedelju dana (ako štedim)
a kilaža već 30 godina ista.
A moja žena, kad ne pazi, kao da je malterišeš.
Sve što pojede odmah se vidi.

- - - - - - - - - -

Tako je bilo sa mnom pre porodjaja a sad usporen rad zlezde.jos sam isla kod kardiologa na eho srca zbog gojaznosti i kaze mi danas- sta cemo sa kg?ja kazem mrsavim polako a ona me upucuje dalje na pregled kod nje licno privatno da mi odredi hrono ishranu ???? za mene je pregled 5000 din ???? a za druge koje nisu dolazili 7500 din.ja dosla da mi kaze da li mi srce funkcionise kako treba zbog zaliska a ona reklamira svoju privatnu firmu.???? hahahahaha hit narode.

- - - - - - - - - -

ej ej reklama nema niti ce biti.samo pisem iskustva.polako sta ste se naostrili?disite jer ja ne mogu od stomaka ????????

Hrono ishrana je OK sistem.
Deluje.
Samo moraš strogo da poštuješ pravila.

PS.
Sve o hrono ishrani možeš sama da nadješ na mreži.
Ja ženi izvadio sve interesantno.

Poslednja izmena:
Ne verujem u tablete za mrsavljenje imaju jo jo efekat
Hrono ishrana je ok ali i tu moraš stalno tako da se hranis
Čim se vratiš na standardnu kuhinju kg se vrate
Jedino izbaciti hleb testo i slatko trajno i baviti se nekim sportom
Ja nemam živaca za to
Već godinu dana ako ne i vise imam 5 kg viška jedem šta oću i kolko sam gladna i kilaza stoji
Ne opterećujem se
Za plus 5 kg neću umreti a hvala Bogu zdrava sam skroz kuc kuc
Jednostavno organizam traži ovu kilazu i tako je kako je

Ne verujem u tablete za mrsavljenje imaju jo jo efekat
Hrono ishrana je ok ali i tu moraš stalno tako da se hranis
Čim se vratiš na standardnu kuhinju kg se vrate
Jedino izbaciti hleb testo i slatko trajno i baviti se nekim sportom
Ja nemam živaca za to
Već godinu dana ako ne i vise imam 5 kg viška jedem šta oću i kolko sam gladna i kilaza stoji
Ne opterećujem se
Za plus 5 kg neću umreti a hvala Bogu zdrava sam skroz kuc kuc
Jednostavno organizam traži ovu kilazu i tako je kako je

5 kg nakon cetrdesete je ok, lepse nego 5 kg manje. I super ako se tako dobro osecas.
Ja tako kada nabijem 52 mogu da se pretrpavam, tu stane, ne ide dalje. Ali mi ne prija, osecam se tromo. Nije stvar u ogledalu, meni je previse to da nosim.

Nermoj to da uzimaš.

i potpisom preko 20 eminentnih svetskih naučnika je program Herbalife.

PS.
Koriste ga Novak Djoković i mnogo drugih tenisera, vaterpolo reprerzentacija Srbije...

Meni su oni kao neka sekta.
I nikom ne trebaju nikakvi praskovi da bi uneo energiju, zna se odakle se ona crpi. I opet, vise verujem u totalno gladovanje na neki period za oporavak organizma nego u te gluposti.

Trenutno koristim i gladi nema.pijem dosta vode.skinula sam 5 kg za 3 nedelje.pije li neko?

Sibutramin se ilegalno distribuira. Kada budete imali neželjenih efekata nemojte "trčati" kod lekara, već neka vas leče ti "čarobnjaci" koji vam i prodaju to sredstvo, ilegalno. Šta ćete kada ga ne budete mogli koristiti? Ne možete se večno "kljukati" time, kilogrami će se "vratiti". Prodaja Sibutramina je zvanično obustavljena 2010. godine. Dok ima lakovernih i naivnih osoba, prodavaće se "čarobni lekovi". Redukovana ishrana (bez "prostih" ugljenih hidrata) i povećana fizička aktivnost, uz redovne kontrole lekara.

E zene su cudo, majke mi...

Zasto hemija pobogu? Fizicka aktivnost plus redukovanje ishrane i kraj price.
Nego danas sve hocete lep izgled za vrlo kratko vreme...,,, a posle krene jedan zdravstveni problem, pa drugi, pa treci a posle kuku.
Zapanjena sam kako lako mogu da manipulisu da potrosite pare...to je ulaganje u sopstvenu propast

Zensko sam, ali ne razumem, niti zelim.

Mnoge devojke/zene padaju pod teror kompanija koje zaradjuju dobrim marketingom.

Ubede ih da su stoka debela neprivlacna,odbojna,raspala
#depresija a ako koriste te i te proizvode bice sjajne #zadovoljstvo.To ce im samopouzdanje dizati u nebo.

Razaraju zensku podsvest radi svoje zarade.

Takodje,Novi Svetski Poredak je tu aminovao pricu.Zenski rod trosi energiju na povrsan,nebitni izgled = nema energije za bitne,zivotne stvari.(Npr.borba za bolje uslove u porodilistima;deciji dodatak isti svim majkama;pravo aktiviranje u duhovnom zivotu;nesto smisleno zaista potrebno a ne nametnuto kroz medije ispiranjem mozga.)

Mnoge devojke/zene padaju pod teror kompanija koje zaradjuju dobrim marketingom.

Ubede ih da su stoka debela neprivlacna,odbojna,raspala
#depresija a ako koriste te i te proizvode bice sjajne #zadovoljstvo.To ce im samopouzdanje dizati u nebo.

Razaraju zensku podsvest radi svoje zarade.

Takodje,Novi Svetski Poredak je tu aminovao pricu.Zenski rod trosi energiju na povrsan,nebitni izgled = nema energije za bitne,zivotne stvari.(Npr.borba za bolje uslove u porodilistima;deciji dodatak isti svim majkama;pravo aktiviranje u duhovnom zivotu;nesto smisleno zaista potrebno a ne nametnuto kroz medije ispiranjem mozga.)

jadne zene :(

Nermoj to da uzimaš.

i potpisom preko 20 eminentnih svetskih naučnika
je program Herbalife.

PS.

djokovic i vaterpolisiti ga sigurno ne koriste
a i ti si odrastao covek da verujes u ovo boldovano

Poslednja izmena:

Back