gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Nekako odavno nisam chula za neku ljubavnu prichu ....sve neke povrshne priche ....imali u srbiji ishta pametno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne mislis valjda da ovo mesto i ove pojave zasluzuju nesto lepo,pffNekako odavno nisam chula za neku ljubavnu prichu ....sve neke povrshne priche ....imali u srbiji ishta pametno ?
Nekako odavno nisam chula za neku ljubavnu prichu ....sve neke povrshne priche ....imali u srbiji ishta pametno ?
pa ne mislis valjda da ovo mesto i ove pojave zasluzuju nesto lepo,pff
Ima ali ne moze da dodje do izrazaja od gomile gluposti kojom smo okruzeni.
Doslo prolece pa ces cuti...
Idi bwe ljubota, gde nadje ovo
I nakon 20 godina...Tačno će mi čežnja ostati do smrti...
Ispričao sam nekoliko...Nekako odavno nisam chula za neku ljubavnu prichu ....sve neke povrshne priche ....imali u srbiji ishta pametno ?
Sasvim je u pravu, ja otvorih teme sa lepim ljubavnim pričama, a žene me ispljuvaše...Nemoj da si tolko zlochast![]()
a zar nije divno kad klecaju kolena, kad nema ničeg važnijeg na svetu, kad drhtimo od dodira I poljupca.... ehhh... mladosti...
Da,subotom posle 22h nemaš gde da parkiraš auto na Fruškoj gori...Ljubav je svuda oko nas![]()
Ispričao sam nekoliko...
Koj ti kriv kad gledaš u meso a sipaš čorbu
- - - - - - - - - -
Sasvim je u pravu, ja otvorih teme sa lepim ljubavnim pričama, a žene me ispljuvaše...![]()
Da,subotom posle 22h nemaš gde da parkiraš auto na Fruškoj gori...
Cela šuma vrvi od ljubavi...
nikad nisam imala obostranu ljubav
a to mi bas zelja bila![]()
nikad nisam imala obostranu ljubav
a to mi bas zelja bila![]()