T U R B O F O L K

DeteSunca:
Ja ne slušam TF, gadi mi se sve oko njega, ali ne mogu suditi čoveka po tome. 2Paca sam uzeo samo kao slučajan primer komercijalizacije, i ne stavljam ga u isti koš sa TF.

U tom crnom TF ljudi uživaju, a to nikako nije loše. Ljudi odu isplešu se, napiju, muvaju.. ukratko sve što radiš i ti kad odeš na hip-hop događaj, samo je muzika drugačija. Reci da nije tako. Reci da je to loše. E sad reci ti meni zašto misliš ti i tvoja muzika i tvoj svet više vrede od nečijeg drugog? Smatraš li ti da kao poštovalac hip-hopa, ili neko ko sluša metal, electronicu ili šta već uživate neki poseban status u društvu? Da imate pravo da sudite nekoga? Da kažeš da nekoga ne smatraš čovekom? Nezrelo je to, mnogo nezrelo i totalno pogrešno. Dovoljno da se neko kao, u ovom slučaju, ja zapita za tvoj mentalni sklop i moralne vrednosti. Nemoj molim te misliti da te vređam, verovatno nisi tako ni mislio, ali tako je ispalo.

Ja sam otkrio lek protiv Pinka i ostale klape - daljinski upravljač. Čudo jedno kako dobro radi :D .

Inače tema poprima oblike diskusije i civilizovanog ponašanja i zbog toga mi je drago.

Pozdrav svima... :-D
:D.....nemam daljinac,tv mi je star 1000 godina pink sam odavno izbrisao....aaaa....losh primer,ne pijem,ne pushim,i nikad ne ostavljam probleme po strani....a fora je u tome,shto ne moram da budem nostradamus da bi znao shta ce vecina turbofolkera postati u zhivotu,i pazi....ja jesam gnevan na njih pre svega,ali i iz razloga shto shto znam da u svakom od tih slepaca postoji i ona trunka potencijala koju bi mogli da ispune,al nece....e da,a i pazhnju na problem mi je skrenuo tekst iz pesme slipknot-a ``gently``.....

Gently, my mind escapes into the relaxing
world of pleasure, a pleasure that'll take
my mind off the realities of my life,
my past life... life as I know it now.

And whatever may come, it slowly
disappears to somewhere in the back
of my mind. It will remain there,
until I wish to retrieve it.

i da za kraj,i ja sam uvek bio manje vishe tolerantan prema ``njima``,pa sam shvatio koliko su oni zaslepljeni svojom gluposhcu,i licemerjem....i od kad znam za sebe,uvek su oni nas(metalce,repere) vishe bez nekih argumenata osudjivali,nazivali nas sektashima,narkosima,slepcima,anti srbima itd.....zamisli koliko je to licemerno:|....meni neko da kazhe da sam narkos,i to chesto neko kome je jetra izgorela od rakije,a pluca se osushila od cigara,mislim ejjjj,nikotin=narkotik.....jebigga brate,ako mene neko gadja shtapovima,ja cu njega kamenjem.....osveta je duzhnost:D.....

Ocean_state:
Aj ne seri. Daleko od toga da si lepa. DA si popularna ne bi bila ovde non stop(ovde gde te svi mrze). Pa jaka mi to popularnost.
E mili/a znash kako..........aj' da sam ja dobila komentar od osobe koja me zna i koja me je videla bar jednom uzivo, ali od napacenog forumasha to moze da se shvati i obrnuto!
TAKO DA GO AND BLOW A WHISTLE BABE'!!!!!!!!!!!!
:wink:

gucci_novosadjanka:
E mili/a znash kako..........aj' da sam ja dobila komentar od osobe koja me zna i koja me je videla bar jednom uzivo, ali od napacenog forumasha to moze da se shvati i obrnuto!
TAKO DA GO AND BLOW A WHISTLE BABE'!!!!!!!!!!!!
:wink:

Pa, ako smo mi napaceni, zasto dolazis?
Potpuno se slazem sa Ocean_state

im, cool, im cool, im cool.... :mad:
ma znas sta gucci, tebe verovatno ne podnose u reality,
pa si dosla vamo da se pravis da si neka faca...
ako neko za 3meseca ovde ostavi 7000! poruka onda stvarno
ne silazi sa neta, a tim i nije bas sa sobom..i sa ljudima bas ok!
ako smo toliko glupi, a ti toliko pametna i lepa, sta bre trazis ovde sa nama malim ljudima???

Oktobar1864:
im, cool, im cool, im cool.... :mad:
ma znas sta gucci, tebe verovatno ne podnose u reality,
pa si dosla vamo da se pravis da si neka faca...
ako neko za 3meseca ovde ostavi 7000! poruka onda stvarno
ne silazi sa neta, a tim i nije bas sa sobom..i sa ljudima bas ok!
ako smo toliko glupi, a ti toliko pametna i lepa, sta bre trazis ovde sa nama malim ljudima???
Totaly agree !!! ;)

pa neke ljude ne kontam stvarno!!
ma znas sta, rekla sam da necu da se svadjam , ali ga i ona pretera, sorry sad
za ovaj napad nervoze, ali takve osobe me nerviraju...
mada ipak je ovo forum...ne shvatam to bas ozbiljno..
ali ipak, morah da joj kazem!

gucci_novosadjanka:
maby cause I'm hot to death and..........................popular! :lol: :lol: :lol:
aj ljubi vas vasha guccika

Hot to death? A,da daaaaa,, ti si bre jedna napaljena (punija) anoreksičarka koja umislja sta?? Staa? da je popularna?? ajde cao, ajde bre cao...pa ti visis na netu samo zato sto te niko nece u stvarnom svetu, ti si paćenik gubitnički i mučenički...ajde cao , caoooooooo,, vozi dalje sa tom jesicom na avataru..

Makijavelli:
:D.....nemam daljinac,tv mi je star 1000 godina pink sam odavno izbrisao....aaaa....losh primer,ne pijem,ne pushim,i nikad ne ostavljam probleme po strani....a fora je u tome,shto ne moram da budem nostradamus da bi znao shta ce vecina turbofolkera postati u zhivotu,i pazi....ja jesam gnevan na njih pre svega,ali i iz razloga shto shto znam da u svakom od tih slepaca postoji i ona trunka potencijala koju bi mogli da ispune,al nece....e da,a i pazhnju na problem mi je skrenuo tekst iz pesme slipknot-a ``gently``.....

Gently, my mind escapes into the relaxing
world of pleasure, a pleasure that'll take
my mind off the realities of my life,
my past life... life as I know it now.

And whatever may come, it slowly
disappears to somewhere in the back
of my mind. It will remain there,
until I wish to retrieve it.

i da za kraj,i ja sam uvek bio manje vishe tolerantan prema ``njima``,pa sam shvatio koliko su oni zaslepljeni svojom gluposhcu,i licemerjem....i od kad znam za sebe,uvek su oni nas(metalce,repere) vishe bez nekih argumenata osudjivali,nazivali nas sektashima,narkosima,slepcima,anti srbima itd.....zamisli koliko je to licemerno:|....meni neko da kazhe da sam narkos,i to chesto neko kome je jetra izgorela od rakije,a pluca se osushila od cigara,mislim ejjjj,nikotin=narkotik.....jebigga brate,ako mene neko gadja shtapovima,ja cu njega kamenjem.....osveta je duzhnost:D.....
Ja sam provalio da si ti totalno jedinstven lik.
Svaka ti čast čoveče!
A šta ćeš ti na Krstarici?
Zar nemaš pametnija posla u životu?

Back