Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
hope so..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Billie Jean:@Katy
Ne nerviraj se zbog dijabole,nije ona vredna toga !!! Vidis da samo sedi na netu da bi lupetala gluposti i da bi nervirala ljude koji su dosli na forum da se zabave !!!![]()
E i ja odoh na fax,pa se cujemo !!!katy:Pa to..ma pusti je..mislim , ne kazem da ja ne umem nekada da zaglavim na netu nekoliko sati.. ako se zanesem, ali brate ona zivi na internetu, ne vidi svetlost dana...ajde necu da vise da se nerviram i lupam ovakve komentare aj ODO JA GLEDAM SVOJA POSLA...
DeteSunca:Vesti
Vlasnik 'Ju estrade' Braca Zatezalo odlučio je da otkaže veliki folk spektakl u Zagrebu, zbog, kako je naveo, pretnji smrću i silovanjima koje su počele da pristižu na adrese pevačica. Na tom koncertu, koji je bio zakazan za 7.3., trebale su nastupiti najveće zvezde folk scene u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, između ostalih: Seka Aleksić, Stoja, Tina Ivanović, Saša i Dejan Matić, Maja Marijana, Šerif Konjević.... Zatezalo ipak ne odustaje od folk spektakla pa je najavio da će koncert biti premešten u Ljubljanu.
Jedva čekam da Kyo ponovo počne o 'demokraciji lijepe njegove'. Ipak će biti da su Slovenci nešto civilizovaniji pa će u okviru svojuh granica dozvoliti pojavu srpskih pevača.
Pa ime mu je 'Folk Spktakl' i ako ti je to sve što imaš da 'kažeš' nisi se morao ni oglašavati. Mislim baš si vas opravdao...tokyo:
Da su Makedonci kao vi sad bi te optužili da si 'velikosrpski hegemonista'tokyo:od svih Srpskih pjevača, pjevačica i grupa išao bi jedino na koncert...
Đorđe Balaševića
Tijane Dapčević
i
grupe Flamingosa
ostali su mi bljak...
Ne bih da komentarišem "braću" i njihovu demokraciju. Al ovi nabrojani likovi :shock: "umetnici" :shock: Ako odu, što se mene tiče, ne moraju ni da se vraćaju, sve u cilju boljitka naše kulture tj. kulturnog prosperiteta.DeteSunca:... trebale su nastupiti najveće zvezde folk scene u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, između ostalih: Seka Aleksić, Stoja, Tina Ivanović, Saša i Dejan Matić, Maja Marijana, Šerif Konjević...
DeteSunca:Vesti
Vlasnik 'Ju estrade' Braca Zatezalo odlučio je da otkaže veliki folk spektakl u Zagrebu, zbog, kako je naveo, pretnji smrću i silovanjima koje su počele da pristižu na adrese pevačica. Na tom koncertu, koji je bio zakazan za 7.3., trebale su nastupiti najveće zvezde folk scene u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, između ostalih: Seka Aleksić, Stoja, Tina Ivanović, Saša i Dejan Matić, Maja Marijana, Šerif Konjević.... Zatezalo ipak ne odustaje od folk spektakla pa je najavio da će koncert biti premešten u Ljubljanu.
Jedva čekam da Kyo ponovo počne o 'demokraciji lijepe njegove'. Ipak će biti da su Slovenci nešto civilizovaniji pa će u okviru svojuh granica dozvoliti pojavu srpskih pevača.
a inace nas svi tako vole u svetu,da nam samo pevaci kvare reputaciju........dr.antrax:I dobro je sto je otkazan, sramota je da nas u inostranstvu znaju po turbo folk pevacima.![]()