Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.347
Tito je mogao ziveti beskonacno i ne bi mu falila dlaka. U Jugi si ziveo kao covek, a ne u Rumuniji ko ker najobicniji,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito je mogao ziveti beskonacno i ne bi mu falila dlaka. U Jugi si ziveo kao covek, a ne u Rumuniji ko ker najobicniji,
Išli ste kao najveći slepci u Trst po žvake i to vam je bio maksimum sloboda i demokratije,ali opet da ste svi jeli sa zlatnim priborom,za ono šta je ostavljeno srpskom narodu u nasleđe svim titovcima bi trebalo suditi i ispitati poreklo imovine!
Svima bez izuzetka!
Trebalo bi konačno doneti zakon o zabrani veličanja lika i dela hrvata josipa broza!
da al pre toga poratnim profiterima prvog svetskog rata a i ranije
žulja te nečista savest,pa tražiš neko opravdanje,a!?
Išli ste kao najveći slepci u Trst po žvake i to vam je bio maksimum sloboda i demokratije,ali opet da ste svi jeli sa zlatnim priborom,za ono šta je ostavljeno srpskom narodu u nasleđe svim titovcima bi trebalo suditi i ispitati poreklo imovine!
Svima bez izuzetka!
Trebalo bi konačno doneti zakon o zabrani veličanja lika i dela hrvata josipa broza!
jok
nema mojih medju vasima ni u kojoj kombinaciji
ni predratnoj ni poratnoj
Naravno da niko i ne očekuje da priznaš da si se ovajdio na tuđoj nesreći u jugoslaviji hrvata broza
tesko
inace bi sad morao da pljujem komunizam i budem ostrasceni antitioista

Ja sam se ovajdio masno od Hrvata i zato cu ga uvek braniti.
Poklonio mi je jedno srecno detinjstvo i mladost!
To je ono sto vi nikada niste i necete imati.
Vi cete samo rezati i mrziti se sa svima. U tome ce vam proteci zivot, za bolje i niste.
No da se vratimo hrvatu josipu
Samo su Hrvati i Hrvatska od svih jugoslovenskih republika imali(ustašku) himnu Lijepa naša domovino
Ustav SRH
https://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/Ustav_Socijalisticke_RH_1974.pdf
ma to je krucijalno sad pitnaje......а још нема одговора зашто све до 60-их година није било споменика жртвама геноцида у НДХ, и других геноцида које су учинили мађарски и бугарски фашисти над Србима, Јеврејима Циганима...
Зашто Броз никада није посетио ниједан од тих спомен - места касније, зашто се није поклонио сенима жртава...
...а још нема одговора зашто све до 60-их година није било споменика жртвама геноцида у НДХ, и других геноцида које су учинили мађарски и бугарски фашисти над Србима, Јеврејима Циганима...
Зашто Броз никада није посетио ниједан од тих спомен - места касније, зашто се није поклонио сенима жртава...
Ја већ рекох: дајте барем једну фотографију, или неки (поуздан) извор да јесте... Како је могућно да баш ниједну немате, толики љубитељи Броза?Ko kaze da nije posetio?
Јесте, једно од најважнијих питања...ma to je krucijalno sad pitnaje...
a nema ni odgovora zasto su monasi atonski samoinicijativno hteli da odyebu slobu milosevica kad isao na svetu goru
a sad recimo kad je putin dolazi nije palo na pamet tamo nekom monahu da pametuje oce nece iako putin ima komunisticku proslost
kazem ja,Koba je vama trebao a ne Broz...
ma to je krucijalno sad pitnaje...
a nema ni odgovora zasto su monasi atonski samoinicijativno hteli da odyebu slobu milosevica kad isao na svetu goru
a sad recimo kad je putin dolazi nije palo na pamet tamo nekom monahu da pametuje oce nece iako putin ima komunisticku proslost
kazem ja,Koba je vama trebao a ne Broz...
Вероватно зато што су то били они монаси који су спасили Хиландар да не постане грчки. Они, као љотићевци пре монашења, нису могли да замисле да им се црвендаћ врзма по манастирској порти.
Vidi ne možeš jugoslavenski ustaško komunistički režim koji je od početka do kraja bio protiv srpskog naroda da upoređuješ sa komunističkim režimom u Rusiji!Ne ide
Cek ruski komunizam i rusi valjaju samo srpski ne valja. Crvena armija oslobodilac a NOVJ zlocinacka grupa?