system restore windows xp

imamo_situaciju

Zainteresovan član
Poruka
133
Pozdrav, na racunaru imam odredjeni problem..trebao sam da odradim system restore medjutim te opcije nema iz nekog razloga..Kad idem Start-Programs-Accessories-System Tools nema nista, pa me zanimalo da li ima neki drugi nacin kako da pristupim sistem restoreu..ili mozda da se skine neki program koji moze to da odradi?

You need to be logged in as an Administrator to administer System Restore.
If you are not logged in as an administrator you will not be able to follow these steps

WARNING: By disabling system restore you will delete all stored restore points.

- - - - - - - - - -

a i šta se zamlaćuješ sa time?
trebao si da goustuješ sistem i da ne lupaš glavu gde se šta zavuklo od trial programa...

Pozdrav, na racunaru imam odredjeni problem..trebao sam da odradim system restore medjutim te opcije nema iz nekog razloga..Kad idem Start-Programs-Accessories-System Tools nema nista, pa me zanimalo da li ima neki drugi nacin kako da pristupim sistem restoreu..ili mozda da se skine neki program koji moze to da odradi?
Ima.Kad ukljucis komp ili restartujes u momentu podizanja OS-a pritiskaj taster F8,kao kad treba da udjes u Safe Mode,tu imas komandu Repair,pa kad se otvori sledeci prozor imas komandu i Restoe i Recovery.Klikni na Repair i pusti da to uradi.Kad uradi,ponudice ti komandu ili Restore ili restart,ti klikni na restoe i pusti da to odradi,pa restartuj komp.zaboravio sam reci ono kad odbrojava 30 sec, pre paljenja,tu mozes videti da komandu da pritisnes F8.Ono ce ti otvoriti i teraj kako sam ti napisao gore.

Poslednja izmena:
sr-disable.gif

ja kod mene ovo isključio... imam ghost bekap ako baš zagusti...

- - - - - - - - - -

Ima.Kad ukljucis komp ili restartujes u momentu podizanja OS-a pritiskaj taster F8,kao kad treba da udjes u Safe Mode,tu imas komandu Repair,pa kad se otvori sledeci prozor imas komandu i Restoe i Recovery.Klikni na Repair i pusti da to uradi.Kad uradi,ponudice ti komandu ili Restore ili restart,ti klikni na restoe i pusti da to odradi,pa restartuj komp.

pa to sam i rekao - loguješ se kao Admin
ne može kao golja

Ima.Kad ukljucis komp ili restartujes u momentu podizanja OS-a pritiskaj taster F8,kao kad treba da udjes u Safe Mode,tu imas komandu Repair,pa kad se otvori sledeci prozor imas komandu i Restoe i Recovery.Klikni na Repair i pusti da to uradi.Kad uradi,ponudice ti komandu ili Restore ili restart,ti klikni na restoe i pusti da to odradi,pa restartuj komp.zaboravio sam reci ono kad odbrojava 30 sec, pre paljenja,tu mozes videti da komandu da pritisnes F8.Ono ce ti otvoriti i teraj kako sam ti napisao gore.

Odličan odgovor, ali...
Da li si radio (i vidi u setovanjima podešenja)
da li si i kada radio backup sistema.

PS. siguran sam da nisi, jet bi Ti tražio dosta DVD-a za backup.

Svakako pročitaj šta je napisao Jolemisa

Poslednja izmena:

Ne nudi mi tu opciju kad pritisnem F8, nema "repair".. : /

Ne nudi mi tu opciju kad pritisnem F8, nema "repair".. : /

imam prastari lap top NEC versa sa xp. system restore ne vidim kao i ti osim kada kucam u ''search'' - ''system restore'' i onda pokrenem isti. nadje ga samo na ovaj nacin.

- - - - - - - - - -

sr-disable.gif

ja kod mene ovo isključio... imam ghost bekap ako baš zagusti...

- - - - - - - - - -

pa to sam i rekao - loguješ se kao Admin
ne može kao golja

:D :D :D

Poslednja izmena:
Odličan odgovor, ali...
Da li si radio (i vidi u setovanjima podešenja)
da li si i kada radio backup sistema.

PS. siguran sam da nisi, jet bi Ti tražio dosta DVD-a za backup.

Svakako pročitaj šta je napisao Jolemisa

A naročito pročitaj šta je pisao Rasejani Prorok, ovo što se tapšu po ramenima na geografskoj osnovi ti je zloupotreba teme
Jer kad je napisano JEZGROVITO onda ili znaš o čemu je reč ili džaba i bosanski da ti se objašnava

To se svede na ono:
- Pritisni F5 bolan
- Ništa
- Jel si pritiso F5?
- Jesam
- Šta je pored F5?
- A dje taj F5?

e to ti je to prijatelju...

jer kakve veze ima DVD za bekap XP-a?
pazi ti ko savetuje a nema pojma...
XP se isporučivao na CD-u
teletina...