SYBERIA

• Začetnik teme Začetnik teme atanacko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Potvrdjujem gornje reci.

Igra je zaista dobra, nema mnogo nelogicnih zagonetki niti zafgonetki gde lupas glavu bez veze.

Skoro svaka ima logike, zasta teskih ima nekoliko i relativno se brzo prelazi.

Shta???? PItas za Sybiriju???
To je najbolja P&C avantura IKADA stvorena!!!! Ali samo da znas Sybiria nije kompletna bez nastavka tako da nemoj da pocinjes 1. deo ako ne planiras da nastavis sa 2. delom....A ako ti se zaista svidi mogu da ti preporucim i URU: Ages beyond myst i njegove dve ekspanzije Uru: To D'ni i Uru: Path of the Shell!

Le Korbizije:
Syberia je dobra, mada najbolju avanturu meni jos uvek drzi Dracula, oba dela. Jako dobra atmosfera, neprevazidjena...

He he,stvarno,beše dobar Dracula.
Pikao sam ga na Sony kecu i bogami je bio interesantan.
Nažalost na pola drugog dela mi je klinac upokojio konzolu,upriličio joj je free fall sa 2 metra...koji ova nije preživela.
Do dan danas ne znam kako se igrica završava :? .

Mada...ni prineti Syberiji.

Hvala Fanatic, ali ja sam se zaglavio mnogo dalje, krabe sam odavno pogurao u vodu, nasao sam 6 onih "tapiserija", po dve u svakoj dimenziji, ali dalje ne znam sta cu (i tu tavorim vec par meseci:-). Inace ta fora da moras da uradis nesto u jednoj dimenziji da bi ti se otvorilo nesto u drugoj, je jedna od najboljih do sada fora u avanturama, mislim da nije vidjeno ranije. Ma sve mi se cini da je kljuc u onom svetioniku, ali ne znam kako...

ddarko69:
Hvala Fanatic, ali ja sam se zaglavio mnogo dalje, krabe sam odavno pogurao u vodu, nasao sam 6 onih "tapiserija", po dve u svakoj dimenziji, ali dalje ne znam sta cu (i tu tavorim vec par meseci:-). Inace ta fora da moras da uradis nesto u jednoj dimenziji da bi ti se otvorilo nesto u drugoj, je jedna od najboljih do sada fora u avanturama, mislim da nije vidjeno ranije. Ma sve mi se cini da je kljuc u onom svetioniku, ali ne znam kako...

Ako hoces iskreno nadji negde walkthrough za tu igricu!!!! Igrica je zajebana do bola... I preteska cak i za mene.... A ja sam VEEEEELIKI ljubitelj P&C avantura i presao sam ih mnoooogo! Ali URU.... Sreca pa se jos nisam uhvatio u kostac sa Myst-om!

E sa Mystom ces tek da popizdis.
Veoma ga je tesko igrati posteno.

Toliko tesko da su cak i help ubacili u samu igricu u tri nivoa pomoci.
Ono sto je najgore od svega je da je veoma tesko skontati i one logicne zagonetke.

E sad ne znam zasto, ali URU mi se nikad nije svidjao.
Odnosno, igrao sam URU: Ages beyond Myst i bilo mi je glupo da tokom cele igre ganjam one ruke.
Ostale delove nisam igrao.

Back