Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Le Korbizije:Syberia je dobra, mada najbolju avanturu meni jos uvek drzi Dracula, oba dela. Jako dobra atmosfera, neprevazidjena...
Zar te je stvarno mrzelo da pogledas da li tema vec postoji?yugo 45:IMA LI NEKOG KOJE JE IGRAO OVU IGRU INTERESUJE ME KAKVA JE I DA LI JE VREDI IGRATI?
ddarko69:U pravu si za URU sjajan je, ja sam zavrsio samo Ages Beyond Myst, a u toku sam sa Path Of The Shell ali sam se malo zaglavio na onom ostrvu...
Syberia je point&click avantura...jedna od najboljih.dacci:Mozete li, izvinjavam se, da mi kazete kojoj je igri slicna ili koji je zanr?
ddarko69:Hvala Fanatic, ali ja sam se zaglavio mnogo dalje, krabe sam odavno pogurao u vodu, nasao sam 6 onih "tapiserija", po dve u svakoj dimenziji, ali dalje ne znam sta cu (i tu tavorim vec par meseci:-). Inace ta fora da moras da uradis nesto u jednoj dimenziji da bi ti se otvorilo nesto u drugoj, je jedna od najboljih do sada fora u avanturama, mislim da nije vidjeno ranije. Ma sve mi se cini da je kljuc u onom svetioniku, ali ne znam kako...
Eh, i ja se to isto pitam.Fanatic_Kv:Da a sad treba da izadje Myst 5: End of Ages.... Kakvo lce to tek lupanje glavom da bude....