bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
nikako po licu...kad se sperma skori stvara se sloj nalik na sasuseni oho lepak...skidanjem tog sloja skidaju se i delovi koze pa lice devojke postaje nalik na preshureno kokosije dupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro si to rekla,ali ko nije probao svakako ce ga interesovati , a mozda je zdravo kao maska za lice?Ipak ....mislim...BLJAK..!bundeva:nikako po licu...kad se sperma skori stvara se sloj nalik na sasuseni oho lepak...skidanjem tog sloja skidaju se i delovi koze pa lice devojke postaje nalik na preshureno kokosije dupe
Gazdarica:Kad sam vec prozvana da i odgovorim na pitanje...
Svrsavanje po licu ili u usta pozelim samo sa muskarcima koji me istinski privlace... Zelim da s njima podijelim sve pa i to... Jos kad se poslije toga pocnemo ljubiti,mmm...![]()
Ima tu i zelje za potcinjavanjem, zelje da dominira nada mnom...
A i dobro je za ten... :wink:
Evgenija:Zasto je muskarcima zelja da svrse devojci po licu?
Da li je to neka podsvesna zelja za unizavanjem iste ili dominacija?
Ako bas ne moze po licu...onda sto blize!
Sta vi mislite o istome i da li vam to prija?
Pitanje je za oba pola...uz obrazlozenje za koje vas molim.
Hvala svima unapred.
Molim moderatore da mi oproste jer sam greskom ovu temu prvo postavila u "zenskom kutku"...sustinski ona pripada ovde.. Zato vas molim ako je moguce... zatvorite istu...
Psihologue:Javi kad završiš terapiju...
Gazdarica:A, sta su muskarci kojima zene svrsavaju po faci?![]()
Gazdarica:Znas sta je tuzno u svemu tome?
To sto nikada neces saznati sta, zapravo, propustas...![]()
:shock: :shock:rei_zulu:e to vec volim da mi sedne na facu dok svrsava... a ne ko onaj Dzuli Duranjonja sto mu lizu doope![]()
Pa kako ko voli, ponizenje moze biti i ako musko oce samo misionarku...Znaci moze i ne mora biti.Evgenija:Zasto je muskarcima zelja da svrse devojci po licu?
Da li je to neka podsvesna zelja za unizavanjem iste ili dominacija?
Ako bas ne moze po licu...onda sto blize!
Sta vi mislite o istome i da li vam to prija?
Pitanje je za oba pola...uz obrazlozenje za koje vas molim.
Hvala svima unapred.
Molim moderatore da mi oproste jer sam greskom ovu temu prvo postavila u "zenskom kutku"...sustinski ona pripada ovde.. Zato vas molim ako je moguce... zatvorite istu...
ZXspectrum:Normalnim muskarcima je mnogo vaznije od toga gde ce svrsiti to da uspeju da dovedu zenu do vrhunca tj. da ona svrsi a onda i on po mogucstvu istovremeno i to je onda vrh zadovoljstva REAL ORGASAM. Ako se ljubavnici istinski vole nema govora o ponizenju, sve se radi zarad zajednickog uzivanja.