Sviranje "frule" na Bliskom Istoku...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.944
....

Autorski osvrt na ovo zamajavanje Amerike i Irana....tj sviranje djoke na Bliskom istoku...

Dakle sve je bio unapred dogovor :

1. Uranijum sklonjen u Kinu...

2. Ameri bombardovali ništa...

3. Najava Iranskog napada tačno na koju bazu i Ameri izmestili vojnike...

Dakle za medije i PR...ispali su kao k.urceviti i Tramp i Homeini...a i Bibi kao zaustavio nukelarni program...

Par stotina poginulih u Izraelu i Iranu, ko to i broji...idu u otpis...

Uglavnom...
Kontrolisano ritualno zrtvovanje ljudi od strane NWO sekte...na specificne faze Sunca i Meseca tj konkretno na Letnji solisticij...
Premda i to satanisanje...ali eto...ipak manje nego pocetak WW3...

...

Ako je sve dogovoreno zasto bi uranium morao da se sklanja?

Pa da se ne bi desila kontaminacija sa njegovim bombardovanjem...

Mislis da Ameri i Izraelci nisu videli sa satelitima da se izmesta...

Ne da su videli nego je sve dogovoreno...

A zarad javnosti u Izraelu, Iranu, Americi...gde svi pred svojima moraju ispasti kurceviti...imali smo ovu epizodu kao šatro eskalacije....

...

....

Autorski osvrt na ovo zamajavanje Amerike i Irana....tj sviranje djoke na Bliskom istoku...

Dakle za medije i PR...ispali su kao k.urceviti i Tramp i Homeini...a i Bibi kao zaustavio nukelarni program...

Uglavnom...
Kontrolisano ritualno zrtvovanje ljudi od strane NWO sekte...na specificne faze Sunca i Meseca tj konkretno na Letnji solisticij...

...
Di si sad upleo NWO, a di je Duboka Država, Soroš itd?

....

Uglavnom...

...
зато што постављач теме тврди да је Исламска Република капитулирала и пре Бибијевог нахпада.
Bibi! Dokle ćete mu više tepati? Lik je krivac za smrt desetina hiljada civila u Gazi, ima krvave ručerde do ramena. A vi mi tepate Bibi. To Bibi zvuči nevino, bezazleno i simpatično, a Benjamin Netanjahu je sve osim toga.

Јесу ли Амери хтели да бомбардују уранијум или су хтели да бомбардују постројења за обогаћивање уранијума?
Svak ima pravo da ima uranijum a nuklearke se prave od plutonijuma (uranijuma koji apsorbuje neutrone).Taj proces se radi u nuklearnim reaktorima
Znači, imati zalihe uranijuma ne znači ništa posebno.
Dobro si pitanje postavio. 👍🏻😊

Moj profa za dan dobio brdo pregleda.
Jedva čekam sljedeći video.
“Iran trap” mu je za dan otišao u nebo i objasnio čovjek da sve ima smisla. Odgledaj Grome. Ovdje sam došla po odgovore zašto se sve ovo dešava i u strepnji kako će se odigrati. Nadam se da je to to.
Sad odo na religiju jer sam zamolila Boga da mi pokaže sad da je tu za sve male ljude i da će zaustaviti zlo i pokazati nečastivom ko je gazda. 🙏🏻❤️

...

"Ljubav, mir i blagostanje..." ⬇️

Screenshot-20250624-063345-Chrome.jpg

Hare Krišna, hare Donald, hare Tramp, hare, hare, hare...:zurka:

...

Back