Sviranje "frule" na Bliskom Istoku...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.945
....

Autorski osvrt na ovo zamajavanje Amerike i Irana....tj sviranje djoke na Bliskom istoku...

Dakle sve je bio unapred dogovor :

1. Uranijum sklonjen u Kinu...

2. Ameri bombardovali ništa...

3. Najava Iranskog napada tačno na koju bazu i Ameri izmestili vojnike...

Dakle za medije i PR...ispali su kao k.urceviti i Tramp i Homeini...a i Bibi kao zaustavio nukelarni program...

Par stotina poginulih u Izraelu i Iranu, ko to i broji...idu u otpis...

Uglavnom...
Kontrolisano ritualno zrtvovanje ljudi od strane NWO sekte...na specificne faze Sunca i Meseca tj konkretno na Letnji solisticij...
Premda i to satanisanje...ali eto...ipak manje nego pocetak WW3...

...

Ako je sve dogovoreno zasto bi uranium morao da se sklanja?

Pa da se ne bi desila kontaminacija sa njegovim bombardovanjem...

Mislis da Ameri i Izraelci nisu videli sa satelitima da se izmesta...

Ne da su videli nego je sve dogovoreno...

A zarad javnosti u Izraelu, Iranu, Americi...gde svi pred svojima moraju ispasti kurceviti...imali smo ovu epizodu kao šatro eskalacije....

...

....

Autorski osvrt na ovo zamajavanje Amerike i Irana....tj sviranje djoke na Bliskom istoku...

Dakle za medije i PR...ispali su kao k.urceviti i Tramp i Homeini...a i Bibi kao zaustavio nukelarni program...

Uglavnom...
Kontrolisano ritualno zrtvovanje ljudi od strane NWO sekte...na specificne faze Sunca i Meseca tj konkretno na Letnji solisticij...

...
Di si sad upleo NWO, a di je Duboka Država, Soroš itd?

....

Uglavnom...

...
зато што постављач теме тврди да је Исламска Република капитулирала и пре Бибијевог нахпада.
Bibi! Dokle ćete mu više tepati? Lik je krivac za smrt desetina hiljada civila u Gazi, ima krvave ručerde do ramena. A vi mi tepate Bibi. To Bibi zvuči nevino, bezazleno i simpatično, a Benjamin Netanjahu je sve osim toga.

Јесу ли Амери хтели да бомбардују уранијум или су хтели да бомбардују постројења за обогаћивање уранијума?
Svak ima pravo da ima uranijum a nuklearke se prave od plutonijuma (uranijuma koji apsorbuje neutrone).Taj proces se radi u nuklearnim reaktorima
Znači, imati zalihe uranijuma ne znači ništa posebno.
Dobro si pitanje postavio. 👍🏻😊

Moj profa za dan dobio brdo pregleda.
Jedva čekam sljedeći video.
“Iran trap” mu je za dan otišao u nebo i objasnio čovjek da sve ima smisla. Odgledaj Grome. Ovdje sam došla po odgovore zašto se sve ovo dešava i u strepnji kako će se odigrati. Nadam se da je to to.
Sad odo na religiju jer sam zamolila Boga da mi pokaže sad da je tu za sve male ljude i da će zaustaviti zlo i pokazati nečastivom ko je gazda. 🙏🏻❤️

...

"Ljubav, mir i blagostanje..." ⬇️

Screenshot-20250624-063345-Chrome.jpg

Hare Krišna, hare Donald, hare Tramp, hare, hare, hare...:zurka:

...

Pisao sam o tome već na nekoj od onih tema "iran kontra ovoga ili onoga....", al tamo slaba vajda da se zapazi takav komentar, jerbo tamo izilaze poruke 200 na sat, pa ajd da pokušam ponovo, računajući da če ova tema da bude malo stabilnija, sa više razmišljanja na izrečeno.
Tramp navlači Izrael na najstariju mangupsku foru.
Kako to ide?
Prosto. Ti si, npr. Izrael i stalno osećaš da će neki poveći baja (Iran) da te izgazi čim mu se pruži prilika. Nisi ni izdaleka čist ko suza, tj. nisu tvoje namere iskrene, munućeš i ti i zgazićeš nekoga čim ti se pruži prilika, al taj veliki baja ti kvari poso. E, onda ti, kao nabaciš "leđa" od nekog još većeg baje (SAD), koji bi kao da udari na ovog drugog (Iran), al gleda da se baš i ne ošteti mnogo. I kaže ti taj, još veći baja, "našamaraj džukelu, a ja ću da skočim za tebe". Kad ga ti našamaraš, i taj drugi krene da te juri, da ti hebe sve živo, ti, naravno, stupiš u ozbiljniji fajt s njim, al zoveš ova tvoja "leđa" u pomoć. A ta "leđa" ti kažu, "ej, bratiću, mojne me cimaš, u romingu sam", e onda shvatiš da si ga izduvao, al šta sad, mora se šibaš dalje.
Pitanje je, zašto Tramp navlači Izrael da ode u fajt koji će biti poguban po isti? Lično, mislim da je Trampu cilj direktna kontrola nad Jerusalimom, koju, za sad, nema. Šta se to toliko važno nalazi u Jerusalimu, i šta će u najskorijoj budućnosti da se desi sa Jerusalimom, uh, pa mogo bi ovde da postavim barem dvadesetak linkova koji bi to, ako ne objasnili, ono, barem, nagovestili.
A kako su uspeli da Izrael uvuku u celu zajebanciju? Jeste li primetili da je Izrael, bez obzira na svu silesiju ultraortodoksnih nacionalista, ipak više woke od woke Merike. A kad je neko woke, taj nije awaken, tj. probuđen, nego spava dubokim snom, ali ipak ima sposobnost upravljanja snovima i to mu daje privid posedovanja sopstvene volje.
Zato imamo Bedžija, koj se u svom AI izdanju, bogznakako, zahvaljuje Trampu na pomoći, "kakvu niko, nikad, nije pružio Izraelu". O.K. možda grešim, možda i Izraelci (pokušavaju da) navlače Trampa, ali kako sada stvari stoje, od te meričke pomoći, više nastrada Izrael no Iran
Igra koja se dešava trenutno, i u Ukrajini, i na Bliskom Istoku, pa i kod nas, je mnogo, mnogo veća od onoga što se vidi na površini.

Back