SVINGERI STA MISLITE?

Tuzni_patak:
Varaš se snežna ako misliš da će ovo dvoje pored njih ostati "normalno". Ne postoji veza u kojoj ne poprimaš karakter i ponešto od onog drugog.....što duže to više....

I nikad ne dozvoli sebi da izgovaraš takve reči , kraljica mora da uvek ostane kraljica....mali trud u izboru reči samo zbog nas koji te poštujemo....važi?

Heh, ja vise nisam dolazila na temu, nisam htela da se nerviram, ali sam danas u malo mazohistickom raspolozenju :)

;)

Ne secam se koje reci sam upotrebila – mora da sam bila jako iznervirana. Svejedno, ruzne reci (i uvrede) mogu samo da otkucam, ne i da izgovorim, tako da nije strasno. Izvinjavam se ako sam bilo koga uvredila.

A ja bas mislim da bi ti drugi ljudi mogli ostati “normalni” i pored njih. Samo ce biti nezadovoljni i neispunjeni.

Nije li “jedan-na-jedan” PRAVO?

Sve se pitam – sta je to u coveku sto ga tera da potpuno fetisizuje sexualno uzbudjenje i postavi ga u drugi kontekst…

Ako mislis da to sto si pisala a nisi izgovorila nije strasno..varas se..ali koga to jos ovde interesuje.U svakom slucaju uvredila si sve one koji misle i imaju drugaciji stav po pitanju swinga od tebe..neko je ovde lepo rekao , mislim da je Gazdarica..u smislu: ko je toliko strucan da drugome odredjuje sta je normalno a sta ne u njegovom sexualnom zivotu....Tako da .Mozemo se slagati sa necim ili ne ali nikada one koji misle i ponasaju se drugacije od nas ne mozemo nazivati..Nenormalnima. Naravno da je 1:1 najprirodnije od kada je Adama i Eve i drzi se toga ..mada ..ne trajase ni to dugo..Vrlo brzo musko-zenski potomci skrenuse u eksperimentisanja do danasnjih dana...I..Svet nije propao.evo .traje vec par hiljada godina...:wink:

Swing? Ne znam. Trojka? Možda.
Zapravo bio sam u trojci- pajtos, neka riba i ja :oops: . Bilo je više subverzivno nego erotsko, više kao "radim nešto što ne rade svi i radim sad pa ko zna kad" nego "hoću da ti pružim uživanje i dam čitavog sebe" (kako se obično osećam kada sam u prilici da se bavim sexom). Blilo je kao da igramo fudbal ili basket, pa nam sve ide od ruke, idu lopte u gol, u koš kako god da šutnemo, kako god da bacimo... Onda se samo istuširaš i to je to... A onda možeš i na neki delikatniji sex ;-) .
Ima žena koje prosto inspirišu na grupne kombinacije, a ima onih koje bih držao na polici, sebično.

Gryphon:
Ako je drzava zaostala, nemoras biti i ti. Ima li za nesto da vam drzava nije kriva.
Evo meni nije kriva drzava sto se ove teme na forumu tice nego licno ja sto dopustim bez moje kontrole da naeko jase na kompjuteru a drzava jeste kriva za sve ostalo a za ovo nije sto se zaostalosti tice savremen sam tip do maksimuma protiv svinga nemam nista i smatram da svako ima pravo na svoj licni izbor u nacinu zivljenja jednostavno sam neutralna u svemu ovome.

natali:
Evo meni nije kriva drzava sto se ove teme na forumu tice nego licno ja sto dopustim bez moje kontrole da naeko jase na kompjuteru a drzava jeste kriva za sve ostalo a za ovo nije sto se zaostalosti tice savremen sam tip do maksimuma protiv svinga nemam nista i smatram da svako ima pravo na svoj licni izbor u nacinu zivljenja jednostavno sam neutralna u svemu ovome.

da , ali jednog dana i tvoj "odabranik" moze postati "swinger".Hoces li i tada biti neutralna?

maja79:
ja podrzavam svingere.nisam se usudila jos na tako nesto,a da li cu pa videcemo.da nisam u ovoj zaostaloj drzavi da sam negde na zapadu sigurno bih bila svinger

:shock:
hahhha....... :-D :-D :-D
mozes da odes na kraj sveta! ti nisi svinger, or :arrow: nemas petlju da budes..... da je ta zelja iskrena, ne bi bilo drzave u kojoj to ne bi radila....
a sto se scg tice :arrow: NE SERI, jer je to jedno od retkih mesta, gde zaista mozes da radis sta hoces.... :roll:

livija:
:shock:
hahhha....... :-D :-D :-D
mozes da odes na kraj sveta! ti nisi svinger, or :arrow: nemas petlju da budes..... da je ta zelja iskrena, ne bi bilo drzave u kojoj to ne bi radila....
a sto se scg tice :arrow: NE SERI, jer je to jedno od retkih mesta, gde zaista mozes da radis sta hoces.... :roll:

ma pusti Maju, Livija.Pa ti znas da Maja uvek u svom tekstu pise ono sto ima sasvim drugi cilj.Treba ga samo prepoznati.Nego , sta ona uradi sa onim "grupnjakom 6"?Ostade li ziva..........i jel doktor-ginekolog bio zadovoljen...pardon , zadovoljan.

Neka radi ko sta hoce, nek se j..e ko s' kim hoce, al ja to nikad ne bih radila. A ne znam ni kako bi se ovim "savremenim" dopalo da im neko kre'e zenu ili muza na njegove oci, da li bi se nocima pitao/la koliko mu/joj je se to svidelo. Sto se mene tice mozete da povalite i kokosku sa sve pticijim gripom, ili cak i konja da dovedete u "zezanje", samo napred! :razz: :razz:

Divus:
Neka radi ko sta hoce, nek se j..e ko s' kim hoce, al ja to nikad ne bih radila. A ne znam ni kako bi se ovim "savremenim" dopalo da im neko kre'e zenu ili muza na njegove oci, da li bi se nocima pitao/la koliko mu/joj je se to svidelo. Sto se mene tice mozete da povalite i kokosku sa sve pticijim gripom, ili cak i konja da dovedete u "zezanje", samo napred! :razz: :razz:

pa , bas konja.....sto je mnogo mnogo je.A kakv je tvoj stav prema eventualnim "pomagalima": vibratori, gumeni penisi, ***** filmovi, "vruci" barovi..........?

E, ljudi, tema vam je haos...toliko oprecnih misljenja, sa toliko zara branjenih...
Nego, niko nije spominjao gadnu mogucnost polno prenosivih bolestina , u ovoj prici. Sta sa tim? Mislim, ako se par i odluci za sving, sta ce, bre, siroti, ako neko od njih navuce nesto pri tom? Slozicete se samnom da je i to moguce, uz sve kondome i sta ti ja znam sta sve ne od sredstava za zastitu, od kojih ni jedno nije 100% pouzdano.
Sa time na pameti, nikom ne bi trebalo ni da padne na pamet da realizuje takvu fantaziju, ako je vec u ozbiljnoj vezi, o kakvoj i jeste rec ovde, mislim. Sve i da kompletno testirate drugi par ili treceg ucesnika, ne mozete da ga zatvorite pod stakleno zvono dok ne stupite u "akciju", zar ne?
Naravno, ovaj rezon je za one koji razmisljaju pre nego sto urade nesto,a NADAM se da sa takvima razmenjujem misljenja ovde.
Pozdrav svima

Back