Svingeraj- da li postoji još?

Kaže onaj Aleksandar Bilanović što je proputovao sveta da ti sving klubovi nisu onako kako ih mi zamišljamo, kaže u praksi to nisu nikakvi lepotani i avanturisti nego neki odroni od ljudi što im kaplje parmezan sa peta (njegove reči), dodju u sving klub da razbiju dosadu, pa se znoje tamo kao prasci, skaču jedni na druge.

Mene to ne privlači niti će ikad... sa druge strane vidim neki mazohizam u tome...

Kaže onaj Aleksandar Bilanović što je proputovao sveta da ti sving klubovi nisu onako kako ih mi zamišljamo, kaže u praksi to nisu nikakvi lepotani i avanturisti nego neki odroni od ljudi što im kaplje parmezan sa peta (njegove reči), dodju u sving klub da razbiju dosadu, pa se znoje tamo kao prasci, skaču jedni na druge.

Mene to ne privlači niti će ikad... sa druge strane vidim neki mazohizam u tome...
i ja sam proputovo i zabado nos svuda..........svingeraj u francuskoj, nemackoj, ( i to ne u centrima vec u manjim mestima) ....... je nesto sasvim drugo od ovih nasih kur.valuka ovde gde uglavnom dolaze ku.rve, placene od kluba i matore pijandure, a od parova ni traga ni glasa............nije videlo svigerluka. Javna kuca gde klijenti ne kresu po sobama vec javno, pred publikom.

Свингерај ?
Па то смо прошли ваљда у пубертету ?

Сећам се једну Љиљу смо изватали, било нас је 4, 5 ...
Док ја драслим једну сику мој друг Груја другу.
Па заменимо руке тј сике. :hahaha:

Ови други доле нешто чачкају,
углавном смо обучени, Љиља у фармеркама.

После чујемо да ју је нека друга екипа мало примитивнијих клинаца сексала.
Њој дали јабуке неке да једе, они се ређали ...

Па се сећам у извиђачком шатору нас четворица
и неко предложи да мастурбирамо.
И дркамо ми тако дркамо, и превазиђемо свингерај.

Било је још неких догађаја,
али то ћу једино ако будем пијан да вам причам.

Што се правог свинга тиче било је фингирања,
оно, на журци свако нешто доватио па развлачи.

Све у границама ...

Back