Zelio bih znati da li svingeraj danas postoji i kakav je stav drustvene zajednice na taj vid seksa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali bi se rado ubacio u tudju saksijuSvingeraj NOT DEAD !
jasno da postoji ... stav mesne zajednice krompiri je da "hvala neka ja sam suvise sebican da bih se delio i gledao kako se moja krompirusa dere sa nekim tamo sargarepanom"
nije to za mene ja sam staromodan![]()
ali bi se rado ubacio u tudju saksiju![]()
ono jes, treba tudji tucak da ti uletisolo saksiju DA, u onu siroku saksiju sa sve ljubicicama, muskatlama i hortezijama = NE nikako
jer uvek neki filadendron vreba da mi se usunja na zadnji ulaz
a to ne bih mogao da istrpim
ono jes, treba tudji tucak da ti uleti![]()
i ja sam proputovo i zabado nos svuda..........svingeraj u francuskoj, nemackoj, ( i to ne u centrima vec u manjim mestima) ....... je nesto sasvim drugo od ovih nasih kur.valuka ovde gde uglavnom dolaze ku.rve, placene od kluba i matore pijandure, a od parova ni traga ni glasa............nije videlo svigerluka. Javna kuca gde klijenti ne kresu po sobama vec javno, pred publikom.Kaže onaj Aleksandar Bilanović što je proputovao sveta da ti sving klubovi nisu onako kako ih mi zamišljamo, kaže u praksi to nisu nikakvi lepotani i avanturisti nego neki odroni od ljudi što im kaplje parmezan sa peta (njegove reči), dodju u sving klub da razbiju dosadu, pa se znoje tamo kao prasci, skaču jedni na druge.
Mene to ne privlači niti će ikad... sa druge strane vidim neki mazohizam u tome...
Zelio bih znati da li svingeraj danas postoji i kakav je stav drustvene zajednice na taj vid seksa.
jedino bih pristao na Sving Krstaricu.. da dođu sve koje su aktivne na forumu a od muškaraca ko došo dobrodošo.. ja bih sigurno!!!
u seksu je sve normalno sta zele oba partnerakao dio drustvene zajednice imam stav da to nije moralno niti normalno
A to ono dodjes u hostel u tursku i biras?Zelio bih znati da li svingeraj danas postoji i kakav je stav drustvene zajednice na taj vid seksa.
A posle toga te ona juri ako joj djete napravis zajebi ti to, dobro je zajebiE dobra fora kad nemas ribu da kresnes neciju zenu za dz
pope, zaboravio si glavnu definiciju svingerluka a to je "moras i svoju lepsu polovinu da ustupis javnosti" sve u razmeri 1:1evo i beba biupisujte se pa da se organizujemo
![]()
u seksu je sve normalno sta zele oba partnera![]()
ili ti cak i plateE dobra fora kad nemas ribu da kresnes neciju zenu za dz
Taj je išao u moju OŠAleksandar Bilanović
...je ženski organ, tj. Ženski cvet