Svileni negliže

Da Grejs i ta krhka ženstvenost
Evo Nikol na primer je baš po mom ukusu. Da sam muško ne bih joj dao mira ni u kuhinji :lol:

Pogledajte prilog 542219

А избор мушкараца у мени :lol: би биле Ким Бесинџер, Катрин Денев, Грејс,... и наравно
4xd-francoise-dorleac.jpg

Francoise Dorleac

nešto kao da nije u redu sa njom njen glas i ponašanje donose iritaciju u pravu si.

generalno ljudi koji sve znaju iz nekog razloga iritiraju ostatak sveta.

- - - - - - - - - -

Mislim na Milicu da ne bude zabune.

Лорин Бекол...

Може. Списак је дугачак.
Стављамо најјачи утисак.
Ја волим када жена делује одмерено и хладно а из ње вришти секс заправо. Да сам мушко, одлепила бих за таквом. Никако неком наметљивом, продорном, што прави први корак. Та стартна самоувереност код жене ми је некако очајничка и камуфлажа, чини ми се.

- - - - - - - - - -

Перфи, да сам мушко јако би ми се свидела твоја слика са аватара :rumenko:

Може. Списак је дугачак.
Стављамо најјачи утисак.
Ја волим када жена делује одмерено и хладно а из ње вришти секс заправо. Да сам мушко, одлепила бих за таквом. Никако неком наметљивом, продорном, што прави први корак. Та стартна самоувереност код жене ми је некако очајничка и камуфлажа, чини ми се.

- - - - - - - - - -

Tnx :heart:
iskreno ja sam se iznenadila ali valjda nam se na licu odražava unutrašnji mir ili nemir...
pa to što se vidi rezultat je te unutrašnje posloženosti koja u ovom trenutku vlada u mom životu.

Може. Списак је дугачак.
Стављамо најјачи утисак.

Mda...
Nikol je bas to,ima sve navedeno,a seksipil pritajeno vristi iz nje...

:rumenko:Uze mi rez iz usta (tastature)

Tnx :heart:
iskreno ja sam se iznenadila ali valjda nam se na licu odražava unutrašnji mir ili nemir...
pa to što se vidi rezultat je te unutrašnje posloženosti koja u ovom trenutku vlada u mom životu.

Јако ми је драго што то чујем :heart:

- - - - - - - - - -

Иначе, да. На сликама се види и субјективни осећај.

nešto kao da nije u redu sa njom njen glas i ponašanje donose iritaciju u pravu si.

generalno ljudi koji sve znaju iz nekog razloga iritiraju ostatak sveta.

- - - - - - - - - -

Mislim na Milicu da ne bude zabune.

Зна и Милинковић, па не да није иритантан, него је божанствен...њој недостаје животног шлифа и спонтаности.

- - - - - - - - - -

Може. Списак је дугачак.
Стављамо најјачи утисак.

- - - - - - - - - -

Е, мени је Лорин управо таква...

Може. Списак је дугачак.
Стављамо најјачи утисак.

- - - - - - - - - -

prepisujem :zper:

- - - - - - - - - -

Men se čini da ste se svi izjasnili da vam nije važno kako vam se partnerka šeta po kući
tako da vam ove naše kućne varijante ne bi bile zanimljive uopšte :lol:

- - - - - - - - - -

Jel tako Mina?

Skoro da je tako,
al za svaki slucaj mozete baciti koju varijantu da ocenim :zper:

:rumenko:Uze mi rez iz usta (tastature)

Ne razumem...:dontunderstand:
Svidela bi se i tebi da si muško? :kez:

Meni se svidja, al ja sam lezbejka :rumenko:

- - - - - - - - - -

Men se čini da ste se svi izjasnili da vam nije važno kako vam se partnerka šeta po kući
tako da vam ove naše kućne varijante ne bi bile zanimljive uopšte :lol:

- - - - - - - - - -

Jel tako Mina?

Tačno je da nam nije važno kako nam partnerka šeta po kući, ali to ne znači da nam je nevažno kako vi šetate po vašim kućama, tako da vas nećemo osujećivati u nameri da okačite ovde vaša zmijska tela u providnim kreacijama :kez:

Jel tako Mina?

Ne razumem...:dontunderstand:
Svidela bi se i tebi da si muško? :kez:

Meni se svidja, al ja sam lezbejka :rumenko:

- - - - - - - - - -

Tačno je da nam nije važno kako nam partnerka šeta po kući, ali to ne znači da nam je nevažno kako vi šetate po vašim kućama, tako da vas nećemo osujećivati u nameri da okačite ovde vaša zmijska tela u providnim kreacijama :kez:

Jel tako Mina?

Е, па, Минино, не могу ја баш увек са свиме да се сложим :lol:

Ја се нисам ни качила, то качиле Перфи, Боги, Гђица и Коњ своја змијска тела...стога нЕсам меродавна.

Back